2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
ممنونم  خدا رو شکر که تو سیکل ivf زود جواب گرفتی انشاالله تا آخرش خوب و خوش و سلامت باشید &nbs ...

بله هایپر شدم

والا تو مرکزی که من میرم هیچی به آدم نمیگن.... من یواشکی از تو پرونده ام دیدم. ۱۵ تا تخمک ۱۲ تا جنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان  اخرای سیزدهدهفته هستم شکمم معلومه اومده جلو ...دارم تابلو میشم دیگه اخه من به کسی نگفت ...

منم به کسی نگفته بودم شکمم تابلوم کرد بیخیال بالاخره که چی نمیشه که پنهانشون کنیم من اولش میترسیدم کسی بفهمه یه اتفاق بدی بیافته اما یکی بهم گفت شاید وسط اینهایی که متوجه میشن یه نفر نفسش حق باشه و از ته دل برات دعا کنه اونوقت خدا دعاش رو قبول کنه دیدم راست میگه پس غصه نخور مثبت فکر کن 🌹🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

دوستان شماهايي كه اينقدر در نهايت مهربوني و سخاوت اطلاعاتتون رو براي ديگران مينويسيد كاش يك سيستم اماري درست كنيد 

در مورد مشخصات افراد ، داروها، مراكز و پزشكاني كه كارشونون انجام دادند و ....

شايد يك كمكي بشه به افرادي كه مثل من اول راهند بتونيم بهترين انتخاب رو داشته باشيم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم به کسی نگفته بودم شکمم تابلوم کرد بیخیال بالاخره که چی نمیشه که پنهانشون کنیم من اولش میترسیدم ک ...

نازنين جون نميدونم از شما پرسيدم يا نه كه انتقال چندمتون بود و نينيا گريدشون چي بود؟

...
گلم با غصه من و تو تشکیل قلب روندش تغییری میکنه آیا؟ چه بسا داره تشکیل میشه و تو با این روحیه داری ...

ممنون رویا جون ..

خدا برات نگه داره نی نی هات رو عزیزم 

سعی میکنم مثبت فکر کنم ..بخدا خیلی ارومم کردی با حرفات ..

بازم ممنون ..😘😘

مادر  جان ببين رويا راس ميگه نگراني تاثيرات خوبي نداره تازه دستگاه هاي سونو قابليت تشخيص م ...

فدای تو عزیزم ..خدا هر چه زودتر حاجت دلت رو بده که مثل خواهر دلداری میدی ..

توکلم بخداس .انشاالله که همه چیز خوب پیش بره ..

بازم ممنون گلم ..💗💗💗💚💘

خوب دیر تشکیل شده حتما.بتات چند بود؟  عزیزم جنین ها تو رحمت بودن اما احتمالا آخرین روز ها لانه ...

انشاالله بسلامتی هر خیره برات پیش بیاد ..عزیزم ..

بتام 374بود .که تعجب کردم گفت  دو تا ساک ..

نمیدونم شاید روزای اخر بوده ..چون لک بینی روزای اخر انتقال داشتم ..

توکل بخدا ..ممنون گلم ..

واوووو ..... چقدر معروفی جوجو😁 ای بابا.... اینقدر تو این راه غصه واسه خوردن هست تا به اینا برسی شب ...

قربونت برم منکه معروف نیستم خانواده پدریم رو همه میشناسن  به خدا همش درد سر شده هر جا می رم تا فامیلیمو میگم همش به ادم نگاه میکن  تازه اگه توضیحا ت اضافه نخوان بعدش هم میگن فضولی نباشه سوال میپرسن     

بله هایپر شدم والا تو مرکزی که من میرم هیچی به آدم نمیگن.... من یواشکی از تو پرونده ام دیدم. ۱۵ تا ...

مرسی عزیزم 

ببخشید قبل انتقال خراش و prp   یا کار خاصی کردین؟؟

الان دوقلو دارین؟؟ 

چند تا جنین انتقال دادن براتون؟؟

قربونت برم منکه معروف نیستم خانواده پدریم رو همه میشناسن  به خدا همش درد سر شده هر جا می رم تا ...

الکی بگو نه ما با اونا فرق داریم مثلا آخر فامیلیمون مقدم ، راد ، تهرانی و ..... داریم .اونا نیستیم.خخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار