2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سارا بنظرت خوبه من این ماه پرولاکتیمو درمان میکنم، بعد ماه دیگه میرم تو سیکل؟ بعد بنظرت من از همین م ...

حالم خوبه امروز عزیزم...ماه دیگه سیکلت شروع میشه انشاالله.از الان سفیده نخور.حالت ازش بهم میخوره واسه پانکچر.با شروع داروهای پانکچر سفیده رو شروع کن.الان یه تخم مرغ کامل هیچ ایرادی نداره.خیلی هم خوبه..گردو هم بخور روزی دوتا.به همسرتم گردو زیاد بده.عسل گردو شیره انگور...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا کلی بچه ها رو خندوندیم، سهیل رو ببین ضعف کرد از خنده

رفتم وضوبگیرم نمازم ربخونم.کلی توسرویس خندیدم.حالا میخوام نمازم ربخونم.تصور دکتره میاد توذهنم غش میرم.البته شوهرتم تصور میکنم خند ه م میگیره

😀😁😂😁😀😀😂😂

😂😁😀😀

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
رفتم وضوبگیرم نمازم ربخونم.کلی توسرویس خندیدم.حالا میخوام نمازم ربخونم.تصور دکتره میاد توذهنم غش میر ...

😆😆

عزیززم...التماس دعا ❤❤❤

به سلامتی ماهی جونم انشاالله این سری نتیجه بگیری عزیزم منم ۴۸ واحد سینال داشتم روزی که انا گفت میش ...

سارا ایشاله روبراه شدی خانمممم

یه سوال من او لین بار (امیدوارمآخرین بار هم باشه 😴)

هست که برای ای یو ای میخوام فردا آمپول سینال بزنم

میشه بگی چطور بزنم ؟البته میدم شوهر بزنه....

بعد آیا واقعا در ناف زدن و یا بازو اثرش فرق میکنه کدوم بهتره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

تو این نه،ده سال،انقدر دکترای جور وا جور رفتم .......یاد دونه دونه شون انداختین من ر😀😁😂 که ازکدومش میترسیدیم، باکدوم راحت بودیم.....😀😁😂😁😀😂😂😁😀

ولی واقعا اکثرشون ترسناکن😂😁😀😂😁😀😂😁😀

من وشوهرم خیلی وقتها از خیلی هاشون ترسیدیم😱😱😱😱😱😱😱😈😈👺👹👿☠💀😹😸😺👾😽😼😻👽

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سارا کلی بچه ها رو خندوندیم، سهیل رو ببین ضعف کرد از خنده

یاسی راستی هیچ وقت داروهاتو از داروخونه صارم نگیر.برو داروخونه فلاح زاده تو خیابون نفیسی اکباتان .گفتم اگه دفترچه نداری دفترچه مو بدم داروهاتو تو اون بنویسه بااون بگیری..ولی خوب داری خودت خداروشکر..داروهای این داروخونه همه اصله .همه چی هم داره.ارزونتر از صارمه،داروهای ازادش.

سارا ایشاله روبراه شدی خانمممم یه سوال من او لین بار (امیدوارمآخرین بار هم باشه 😴) هست که برای ای ...

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری با همین ای یو ای..امپولت پن سیناله یا امپول معمولی؟؟من پن رو خودم میزدم.اون یکی امپولها رو میبرم تزریقاتی میزنه برام ..ببین بزن دور نافت.دور ناف میزنن معمولا سینالو.زیر جلدیشم عمیق نیست که درد کنه..اروم اروم خالی کن .ده ثانیه هم سوزنو اون تو نگه دار

تو این نه،ده سال،انقدر دکترای جور وا جور رفتم .......یاد دونه دونه شون انداختین من ر😀😁😂 که ازکدوم ...

نه دکتر ما خیلی خفنه 😆😆پرستارا هم میترسیدن ازش

عزیزم انشاالله بحق امام حسین به همین زودی نتیجه بگیرید.خدا معجزه ی شیرینشو نصیبتون کنه.الهی آمین...

مرسی عزیزم من فقط ی بار اومدم یزد ک همون بیمارستان مادر رفتم ک از شانس گند چون خانم دکتر افلاطونیان ...

ای بابا چه زمانی هم بوده شانست اشکال نداره حتما حکمتی داشته

اگر مرکز دولتی بخای مرکز بوعلی خوبه

سارا ایشاله روبراه شدی خانمممم یه سوال من او لین بار (امیدوارمآخرین بار هم باشه 😴) هست که برای ای ...

بنظر من کپسول اوووبوست هم بخربخور،بذارتخمکت,,قوی شه وان شاالله باردارشی