2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
دوستان رنج سنی شما حدودا چقدره؟؟ یعنی من خیلی پیرم؟؟

سلام به همه دوستان ، عزيزم من هم اسفند ماه ٣٧ سالم تمام ميشه و ٣٦ سالگي دخترم به دنيا آمد ، مدير تاپيك آنا جون هم ٣٩ سالشه و دخترش توي ٣٧ سالگي و پسرش هم كه همين يك ماه پيش به دنيا اومد .

بله  تهرانم  آخه شنیدم خیلی دکترا واسه تعیین جنسیت انجام نمیدن

بیمارستان گاندی دکتر نصر و تهرانی نژاد هست انجام میدن، دکتر طرازی هم هست البته از منشی بپرس ببین انجام میده، شماره هاشون تو نت هست، طرازی روزهای شنبه و یکشنبه و سه شنبه مطب هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا خیلی تو فکرتمممممم، یعنی داروهات زیاد بوده؟؟ دکتر برگشت از مرخصی؟ 

سلام 

اره امروز اومد بالاخره

میگه تو داری خودتو لوس میکنی..از صبح شش تا سرم بهم زدن .میگم اگه من هیچیم نییت بس اینا واسه چیه میزنید؟!

دیروز قفسه سینه م داشت از جا درمیومد

فعلا باید بمونم اینجا...

یاسی فردا جشن عقد برادرمه.خیلی دلم گرفته .چقدر ذوق داشتم.نمیدونستم به این روز میفتم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
طبیعی پریود نمیشم اصن برا اون نمیدونم اون ترشحاتم ندارم

ای جانم...

خواهر پس تو اصلا کیت تخمک گذاری به کارت نمیاد

دکتر قبلی م (اون موقع که طبیعی اقدام میکردم) بهم گفته بود از وقتی پاک میشی لک های کم مهم نیست 

مثلا ۳روز خون روان داری از روز ۵ دو روز یکبار نزدیکی داشته باشید

ولی اگر بخوای بدونی تخمک گذاری داری یا نه باید درجه بدنت رو با دماسنج چک کنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم منم به خاطر رفلاکیم پنتاپرازول داشتم بخور اصلا ضرر نداره.... ببین من لووتیروکسین رو ۴ ساعت قب ...

آناجون جدا؟

من لووتیروکسینم رو یک ساعت قبل صبحانه میخوردم همش. و بعدشم پنیر و گردو و ......

تو از هامم مشکلی نبود تا حالا.یعنی توی رنج بود.

ایرادش چیه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
الان درد هم دارین ؟ویار چطور؟این خون سیاه من زنگ زدم مشاوره بیمارستان گفت باقی مانده خون پشت جفت هست ...

نه من درد ندارم.... اولین روزی که خونریزی کردم هیچ‌ مشکلی نداشتم عصر که از جام بلند شدم برم وضو بگیرم یهو یه حجم زیاد مایع گرم ازم خارج شد که دیدم خونه.... دیگه بعدش لکه بینی داشتم تا ظهر روز بعد.... اون روز خیلی عجیب غریب بود... یهویی درد وحشتناکی تو ناحیه مقعد داشتم که در راستای روده میومد بالا... درد اصلا تو ناحیه رحم نبود ولی به شدتی زیاد بود که مثل گرفتگی عضله پا امونم رو بریده بود. اصلا نمیتونستم از جام تکون بخورم.... عرق میکردم از درد و داد میزدم.... یک ساعت که اینجوری گذشت یه کم بهتر شد. از جام بلند شدم برم دستشویی که واویلا.... خون و لخته بود که میومد بیرون. در عرض نیم ساعت دو بار مجبور شدم لباس عوض کنم. در حالیکه اصلا رحم درد نداشت. 

ویار هم من از اول نداشتم. فقط زیاد گرسنه میشدم که این روزا چون استراحت مطلق بودم و تحرکم کم بود کمتر گرسنه میشدم.

اگه خونریزی از پشت جفت بوده خوبه خیلی خطرناک نیست.... باز خوبه یکی هست به شما جواب میده

عزیزم 😢انشالله بزودی خوب بشی الهی گلم چقدر سختی کشیدی برات دعامیکنم از دوستان هم میخوام برای سلامتی ...

یه دنیا ممنون عزیزم

انقدر سختی کشیدم این چند روز .انقدر اذیت شدم؛که دیگه تصمیم گرفتم تا بعد عید نیام سراغ بچه هام.باهاشون قهرم 😢

آنا جون من استرادیول خارجی گرفتم دکتر گفت سه تا بهور سه تا واژینال بزار به نطرت اثرش بیشتره

از کجای شیراز گیر اوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیز دلم😘😘😘اینجا همه رنجی هست، فقط این که پرسیدی چند تا تخمک درست میشه این بستگی به ذخیره تخمد ...

مرسی باران جون قربونت 😍😍😍 

منم گفتم تو اینجا همه این روش رو واردن و با مزایا و معایب بیشتر آشنا میشم 

مرسی از راهنمایی هاتون

ایشالا تا فردا خوب بشی، همه چی پیچید بهم دیگه😳😳😳

انشاالله

بهم دوتا دیگه پروژسترون زدن.گفت زود پریود میشی.فقط خداکنه تااخر هفته بشم.انقدر سوراخ سوراخم کردن.اصلا باورم نمیشه