2777
2789
عنوان

ازمون هدایت تحصیلی

30 بازدید | 6 پست

دوستان من خیلی استرس دارم ..من دوست دارم برم رشته تجربی .. و تجربی بالا بیارم میتونم سوالای مربوط به تجربی رو بالا بزنم..؟ میترسم هنر بیاد یا طراحی یا کامپیوتر آخه واسه دوستام همش برعکس شده

من دخترم زده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
من دخترم زده

انم مثل تو میخاد بره تجربی

باید تیپ جست و جو گر بیاری

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من نهمه میگه آزمون رغبت و توانایی برای همه بچه های کلاسشون هنری اجتماعی ۱۰۰ درصد اومده

مثل اینکه سایته دروغ میگه

ولی ببین نگران نباش تو درس بخون و نمرات بالا بگیر هر رشته ای بخوای میتونی بری آزمون رغبت هم زیاد تاثیری نداره همش درسه که مهمه

خواهر من نهمه میگه آزمون رغبت و توانایی برای همه بچه های کلاسشون هنری اجتماعی ۱۰۰ درصد اومدهمثل اینک ...

۳۰ درصد تاثیر میزارهواسه بچه های مدرسه دخترم اینطوری نبود هنری بود جست‌وجوگر بود 

با توجه به جوابشون میاره

اسی اگه میخایی بری تحربی:

اونایی که شیمی و زیست و فیزیک  و ازمایشگاه و هست رو بزن هم خیلی خیلی دوست دادی هم خیلی خیلی توانمندی

تدریس زیست  و اینا هم بزن اوکی هست 

اختراع فناوری مثل نانو . لوازم یدکی و اینارو اصلا بزن دوست نداری و اصلا توانمندیشو نداری اینا برای فناوری هست 

ارتباط گرفتن با مردم برای حل مشکلاتشان رو هم بگو اصلا توانمندی نداری اصلا دوست نداری  جون واسه شاخه انسانی زشته روانشناسی هست

کار با باکتری و زیست مولکولی و ژتیک و این نوع سوالات رو هم بگو خیلی میتونی و خیلی دوست داری .

دختر من داد

رشته تجربی و ریاضی آورد با تیپ جستجوگر و حافظه شیم و زیست و بهداشت و درمان رو ۱۰۰ اورد