2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

آرزو جان خدا بهتون صبر بده..تسلیت میگم ...روحشون شاد و جاشون تو بهشت باشه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام

بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟

تو سیکل پانکچرم.دو کیلو و نیم هم اضافه شده وزنم تو دو روزز..این اضافه وزن ها بعد پریود میره؟یا میمونه باهام؟؟

کسی اینطور شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟ تو سیکل پانکچرم.دو کیل ...

چند روز دیگه پلنکچر داری؟ 

علایم هایپریه اینا ب نظرم.

تغذیه پروتئینی دارین ؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟ تو سیکل پانکچرم.دو کیل ...

سارا جون حتما اين اضافه شدن وزن رو به دكترت اطلاع بده

زود بگي بهش

رژيم هايپري رو هم رعايت كن، انتقال فرش نخواهي داشت دوغ هم ميتوني بخوري، سفيده ميخوري؟

...
انشالله دوستم. من با دکتر شهرزاد زاده مدرس  ایشون هم بیمارستان مهدیه و هم گاندی هستن

بسلامتی عزیزم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
چند روز دیگه پلنکچر داری؟  علایم هایپریه اینا ب نظرم. تغذیه پروتئینی دارین ؟

پنج شنبه یا شنبه

روزی چهارتا سفیده میخورم و ناهار سینه مرغ و شام هم کمی گوشت گوسفند 

ببخشید ادرارمم خیلی تیره و کم شده.یعنی هایپر شدم؟؟

سارا جون حتما اين اضافه شدن وزن رو به دكترت اطلاع بده زود بگي بهش رژيم هايپري رو هم رعايت كن، انتق ...

الان داشتم اماده میشدم برم بیمارستان..ببین شلوارم پام نمیره..گشاد بودا همین چندروز پیش..

کم و بیش رعایت میکنم ولی فایده نداره انگار..

چقدر دردسر داره 😢 خسته شدم هیچی نشده...

سلام ابن سینا هم اینکارو انجام میده . موقع انتقال من یه خانم بود که با سونو واسش انتقال دادن . دکتر ...

ااا پس منم به دكترم بگم ببينم چي ميگه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انتقال مگه غیر از سونو هم داریم منظورتون انتقال جنینِ دیگه؟ اگر بله... برای من اینطور بود اول با ...

پس براي شما سونو داخل رحمي بوده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
واقعا ، به نظر منم خیلی خوبه، ص ا ر م هم انجام نمیده، نمیشه خودمون بخوایم ازشون🤨😕

واقعا اخه مگه چه كار سختيه 

به دكترت بگو ببين چي ميگه🤔

الان داشتم اماده میشدم برم بیمارستان..ببین شلوارم پام نمیره..گشاد بودا همین چندروز پیش.. کم و بیش ر ...

عزیزدلممممم یه نفس عمیققققق بکش یه صلوات بفرستتتتتت به خوشگلی های بعدش فکر کن ، تمام این مسیرو باید با عشق طی کنی ، وقتی با سختی و زحمت خودت و با نگاه پر از عشق خداوند یچیزی رو به دست میاری لذتش صد برابرررررررررررررر     

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها اوبامایی ناهم بچه دارنمیشدن😀😁😀😁 میشل اوباما(زن اوباما) توسن ۳۵ سالگی آی وی اف میکنه ودخ ...

خدا نکشدت دختررررررر....... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من ۱۲ساله ازدواج کردم تازه عروس نیستم که😔 اره تهرانم ولی از دکترای بیرون خسته شدن باورت میشه ا ...

عزیزم میفهمت...... 

خیلیا مثل تو هستن حتی انتظارشو طولانی‌تر هست..... 

اما به زودی قراره تک تکتون مامان بشین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان امروز روز دوازدهمه و من همچنان بی بی چک منفی میزنم😅  بی بی چک خسته شده ولی من بدجور به کمردردام خوشبینم    خدایی میشه بی بی چک ها منفی باشه ولی جواب مثبت؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

عزیزم دی اف ای از رو این معلوم نمیشه .اون یه چیز جداس ..میتکنی بگی برات بنویسن ..اگه سقط مکرر داشته باشی دی اف ای بگو حتمان بده ..چون ربط داره سقط با دی اف ای ..

ولی من زیاد نمیدونم .ولی الان ازمایشات خوبه ..مشکل همسرت چیه عزیزم .نگفتن ..