2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا جون برا خودت يه پا دكتر زنان شديا.جدي چقدر اطلاعات داري.مرسي بخاطر تاپيكت و كمكهات.منكه مشهد خيل ...

فدات عزیزم.....

نه بابا دکتر کجا من کجا؟

کلی راهه تا برسم به همچین جایگاهی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون برا خودت يه پا دكتر زنان شديا.جدي چقدر اطلاعات داري.مرسي بخاطر تاپيكت و كمكهات.منكه مشهد خيل ...

ممنون بابت دعاهای نابت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من اين تاپيك و شما هارو خيلي دوست دارم خيلي.خوشحالم برا رويا جون با اينكه تازه شناختمت.نميدون ...

منم تک تکتونو دوست دارم.....

سلام به همه دوستان من یه مدت نبودم تاپیک خیلی جلو رفته نتونستم بخونم . تبریک میگم به مامانای جدید . 

آنا جون انگار به سلامتی زایمان کردی ؟ تبریک میگم 

من این روزا خیلی درگیرم دخترم همش شیر بالا میاره داغون شدم واسش . دکتر گفته رانیتیدین بدم تلخه نمیخوره گاهی تو شیرش میریزم ولی فایده نداره نمیدونم چکار کنم . من کلا ۵۰ روز تونستم به دخترم شیر بدم بدنم یه حساسیت شدید پیدا کرد ترس کردم بهش ندادم شیرمم خیلی زیاد بود دیگه دخترم سینه نگرفت الان فقط شیر خشک گیخوره گریهههه . بیشتر وقتا نفخ و دل درد داره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

آنا جون دخترم الان سه ماه و چند روزشه به شدت آب دهنش میاد طبیعیه ؟؟ و اینکه از روز اول دماغش گرفته هست همش قطزه میریزم خس خس میکنه همش حس میکنم گلوش خلط داره و خس خس مال سینش هست ولی دکتر گفت به خاطر گرفتگی دماغشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم همینطور به خدا. امروز میخواستم سطل اتاق خوابم رو خالی کنم ۱۰۰ تا بی بی چک ازش ریخت بیرون. اخه مث ...

نه ولی من چون شوهرم دعوام میکنه مجبورم دزدکی بی بی بزنم بعدم جوری نیست و نابودش کنم که نبینه.ولی یه بار گذاشتم چند ساعت موند بعد دیدم حتی یه هاله کمممممرنگ هم ننداخته.انداختمش دور😑حالا تو که ان شاالله حتما مثبتی.بعد از آزمایشت تلافیشو درآر😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم به نظرم ماشین با رعایت احتیاط و نگهداشتناش بین راه مطمئنتره.....

ممنونم فداتشم.تصمیم خودمم همین بود.بازم ممنون😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدايا چيز تازه يافتي؟ منم ندادم اينو الان ياد منم انداختي اي واي برمن

شوهرت مشکل داره عزیزم؟اره قبلا هم تو تاپیک درموردش صحبت کردن ولی نمیدونم چرا شوهر من این ازمایشو نداده.وای ندن بهتره.خیلی استرس آوره😑😆شایدم این سری که رفتم گفتن لازمه.نمیدونم....