2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم همش تو هول واکسن ۴ ماهگیش هستم میگن خیلی اذیت میشن مخصوصا که شنیدم اون قطره رو هم جدیدا به شکل واکسن میزنن درسته ؟ دو ماهگی خیلی اذیت شد یه ساعتی یکریز فقط گریه کرد سیاه میشد خیلی ترسیدم الانم واسه همین میترسم بد گریه میکنه سیاه و کبود میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خوبي شاينا جون ، اتفاقا پست شما رو هم ديدم ، خيلي خوشحالم كه دوباره بارداري خانمي ، ان شا الله كه اي ...

ممنون عزیرم که به یادمون هستی ودعامون میکنید 

خدا کوچولوت رو واست نگه داره گلم ..

انکساپارین روی هماتومی که دارم تاثیر بد نمیزاره ؟

چون یادمه انا جون تا رفع کاملش امپولو واسش قطع کرده بود ...

خیلی واسم سواله ..حالا امروز یه تماسی میگیرم بامطب 

ممنون که هستی عزیزم ..

امروز رفتم سونو هماتومم ۱۶ شده کوچیکتر شده .بهم اچ سی جی ۵۰۰۰ تزریق کرد گفت برا تقویت جفته.بعد گفت ه ...

عزیزم برا شما هم ساب کوریون هموراژی هست ؟؟

چون برا یکی از دوستان بزرگ شده بود واسم سواله 

شوهرت مشکل داره عزیزم؟اره قبلا هم تو تاپیک درموردش صحبت کردن ولی نمیدونم چرا شوهر من این ازمایشو ندا ...

اره مشكل داره منم بعد پانكچر اينقدر استرس داشتم تازه رفتم كاريوتايپ دادم ولي ول كن هرچي بيشتر كنكاش ميكنيم انگار مشكل بزرگتر ميشه بذار هرچي ميخواد بشه بشه نميخوام ديگه به چيزاي ديگه فكر كنم ميگم ايشالا كه شوهرامون خوب خوبن ازمايششونم عاليه بقيش با خدا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام

بلاخره پنجشنبه شد وقت عملم 😩

امروز دوباره باید گونال و منوپیور و اورگالوترون تزریق کنم 

فقط بهم گفت روزی دوتا شیاف کابرگولین واژینال بزارم ولی انگار داروخانه قرصش بهم داده  میشه همون قرصش بخورم اخه واژینال نمیتونم😩

اینه قرص

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام بلاخره پنجشنبه شد وقت عملم 😩 امروز دوباره باید گونال و منوپیور و اورگالوترون تزریق کنم  ...

ايشالا مرفق باشي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
رویا جون میشه در مورد تغذیه ات و استراحتت تو این مدت برامون بگی ممنون میشم

قبل انتقال که گرمیجات میخوردم... روز انتقال وقتی آوردنم بخش کاپشنم رو تا کردم گذاشتم زیر ب ا سنم البته نه اونقدر که کمر زیادی بالا بره و درد بگیره.... نیم ساعت با این وضع بودم بعد از زیر ب ا سنم برش داشتم... یک آناناس تازه ( نه کمپوت) رو طی پنج روز خوردم. تا یک هفته روزی یک قاشق نشاسته رو تو آب حل میکردم و میخوردم به اضافه یک لیوان شیر سویا... غذا فقط خونگی و تازه به تازه.... سوپ قلم... کباب تابه ای.... عصاره گوشت

در مورد شیر سویا آنا میگه کسانی که کم کاری تیروئید دارن مراقب باشن. من تیروئیدم مشکل نداشت. در موردش هم خیلی تحقیق کردم تو مقالات خارجی... تو یکی از مقاله ها نوشته بود شانس بارداری رو در آی وی اف تا ۵۰ درصد افزایش میده... البته باید توجه داشت تو جمعیت مورد آزمایش اینا اینطوری بوده و هیچ چیز صد در صد نیست

دم نوش به درست میکردم روزی دو لیوان صبح و عصر میخوردم

به قدری به دوست دارم که تو اکثر غذاهام هست.... مرغ درست میکنم با به و آلو و هویج.... تاس کباب که دیگه نگوووو براش میمیرم

مراقب یبوست هستم.... در طول روز گلابی.... انجیر خشک... انجیر تازه و فراوون آب ولرم 

سلام بلاخره پنجشنبه شد وقت عملم 😩 امروز دوباره باید گونال و منوپیور و اورگالوترون تزریق کنم  ...

ممكنه عكس جعبه ي قرص رو هم بزارين؟

نگران نباش من هم كابرگولين ميخورم چيزي نيست

تماس بگير از دكتر بپرس كه بخوري همون اندازه تاثير داره يا نه،،، و اينكه همون قرصشو شياف ميكنن، شياف نداره

...