2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
٩ تا كه عاليه چرا ناراحتي من فقط ٥ تا داشتم كه از اونم سه تاش خوب شد تو كه بايد خوشحال باشي روز چند ...

اخه میترسم نه تا جنین نشه ، 

روز هفتم ولی روز شش تزریق گونال 

با این امپولایی که داده میشه تعدادشون زیاد بشه یا فقط بزرگتر میشن؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

من معمولا اینطوری نیستم اون روز وقتی دیدم خیلی بیخیالن و براشون مهم نیس اول رفتم تو حیاط یه جای خلوت ...

منم پریروزهمونجا بودم درحالی که بهم گفتن تو دلم گفتم بازم خرابکاری کردن بیرون اومدم فقط بغض خونه اومدم زیر گریه زدم الکی داخل خونه شیر بازی درمیارم دکتر برم موش   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میترسم نه تا جنین نشه ،  روز هفتم ولی روز شش تزریق گونال  با این امپولایی که داده می ...

ننه دمپایی ابری دستمه 

اگر فکر منفی کنی پرت میکنم گفته باشم 😆جای شکر داره دختر مثبت فکر کن از الان قراره ذهنت مشغول کنی 😒

ننه دمپایی ابری دستمه     اگر فکر منفی کنی پرت میکنم گفته باشم 😆جای شکر داره دختر ...

مثبت نمیتونم افسردگی گرفتم😩 دمپایی تو بنداز😶

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

راستی دوستان ال دی زمان خاصی داره ؟ مثلا شبا باید خورد یا وسط روزم میشه؟؟

فکر کنم فرقی نکنه ولی چون معمولا حس تهوع میده خیلیا شبها قبل خواب میخورن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثبت نمیتونم افسردگی گرفتم😩 دمپایی تو بنداز😶

استغفرالله 😑برو کنار که امدم بگو کوجا بزم یکم گریه کنی 👠👠👠👠این خوبه  

اخه میترسم نه تا جنین نشه ،  روز هفتم ولی روز شش تزریق گونال  با این امپولایی که داده می ...

عزيزم خيلي خوبه بيشتر باشه امكان هايپرشدنت ميره بالا اينجوري خيالتم راحته خداروشكر كن سايزشونم كه عاليه ايشالا ميره بالاتر ميري براي پانكچر و انتقال 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلم استروژن بالا چه مشکلی بوجود میاره که باعث میشه سیکل کنسل بشه؟ 

به گفته دکترم تخمکا رشد نمیکنن و استروژن بالا برای سلامتی خطر داره که باعث میشه کنسل کنن!

استغفرالله 😑برو کنار که امدم بگو کوجا بزم یکم گریه کنی 👠👠👠👠این خوبه    

گفتی دمپایی ابری😒 این چیه منفجر میشم😂😂😂

عزيزم خيلي خوبه بيشتر باشه امكان هايپرشدنت ميره بالا اينجوري خيالتم راحته خداروشكر كن سايزشونم كه عا ...

دیگه هایپر نمیشم واقعا؟