2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
اخه انتقال دادم روزه چهارممه خیلی میترسم ،

من یه مدت لباس زیرم موم خشک مالیده میشد.حتی خشک میشد.میشستم هم به سختی میرفت.مثل کرم یا وازلین.

یه چند روزی اون وسط آبکی شده بود.

بعدا به دلایلی تصمیم گرفتم رکتال استفاده کنم. راحتترم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
درد لاپرا واسه من یکی موقعی بود که بهوش اومدم. که به پرستار گفتم با شیاف سه سوته رفع شد . بعدشم گازی ...

ممنون از توضیحاتت دوستم انشارله 4 روز دیگ ازمایشت مثبت میشه انشالله بدبختی من ب شیاف مقعدی حساسیت دارم درجا خونریزی میکنم ینی پکیج بدبختیم تکمیله هرچی فکر میکنم خخخ من پیشه فاطمه وحید ک دوستمو لاپرا کرده میخوام لاپرا کنم هنو مرددم نمیدونم عزیز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم همون يكيشم بده راضيم نده هم باز راضيم حتما صلاح نيست چهارسال پيش بهم داد اما اخراش ازم ...

عززززیزم ممنون از حرفات چقدر خوبو مهربونی چقدر صبووری عززززززززززیززززم فداااات بشم انشالله سال دیگ این موقع سه تا نی نی بغلت دااااااااااااااااری و مارو فراموش کردی ازبس سرت شلوغه انشالله 

انشالله به زودي زود معجزه خدا شامل حالت ميشه و من حيث لايحتسب اولاد عنايت ميكنه خدا، همه اميدمون ب خ ...

چقدر دلگرم شدم امیدوار ممنون خواهر جونم مهربونم انشالله منم لوله ام با لاپرا باز شه منم طبیعی حامله شم میگن شانس و کم میکنه اما ب دکترها ک میگی میگن لوله بسته ربطی ب ای وی اف نداره اما لوله بسته ها شانسشون فک کنم کمتره 

عزیزم خوب بستگی به روال کارشونم داره و اینکه لاپرا درمانیه یا تشخیصی.... من برا لاپرا سه روز بیمارس ...

وای پناه برخدا 6 روز بستری 8 ساعت یا حسین من کسیو ندارم چرا نگهت میدارن خدایا  

من نمیدونم فقط چون لوله چپ مسدوده گفت میتونی لاپرا کنی حتما درمانیه دیگه 

عزیز دلم ممنووووون که به فکرم بودی، چقدر نکته خوبی گفتی حتما سری های بعد حسابی با یه عالمه انرژی مثب ...

ممنونم مهربون🍃

حتی اگر این ماه انتقال داشته باشم هم موردی نداره؟

از صبح دومین باره دارم کیسه آبگرم می ذارم وکمی خونریزی دارم یعنی با خوشحالی پد عوض می کنم تازه می فهمم همون پریود طبیعی وعادی که داشتیم چه نعمت بزرگی بوده خدایا به خاطر همه ی نعمتهایی که بهم دادی وندیدمشون هزاران بار شکر

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام بتام اومده بالا خداروشکر  1625شده

هورااااااااااااااااااااااااااااا👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻تبریک میگم عزیزمممم انشالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی😍🌹💋

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عززززیز دلم بسپار به خدا، میدونم خیلی سخته، ایشالله سونو بعدی بهتریییین تخمک رو داشته باشی، چرا استر ...

خدا خودش کمکم کنه خسته ام ازین اوضاع به هر دری میزنم به روم بسته هست نمیدونم چه گناهی کردم 😔 

تنها دارو فقط منوپور همین و مکمل غذایی که خودشون تجویز کردن دفعه پیش دز دارو بالا بود خوب گفتن بخاطر اونه بالا رفته ووو حالا که پایین اوردن بازم همونه فردا بازم ازمایش میگیرن اخرش میگن باید چیکار کنم 

آره عزيزم دارم آماده مى شم برم🙏🏼🌸 جوابش ٢ تا ٤ به وقت اينجا آمادست كه ٢ ساعت ونيم از ايران عقب ت ...

منتظرتیم که بیایی جشن بگیریم 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍