2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047269 بازدید | 684585 پست
خدا این انتظار و ب گرگ های بیابونم نده چه بد دردیه تو خواب شبم نمیدیدم 

عزیزم هممون هم دردیم ایشالا خدا گره از کارتون باز کنه به حق این شبهای عزیز ،خانمی لاپارا هم هزینش تو بیمارستانای خصوصی بالاست حتی شده از طلا ملاهات بگذر ولی بچه دار شو ،منم تنهام حتی روزی که هیسترو و تخمک کشی رفتم همراه نداشتم ‌تنها همراه و مونسم همسرمه اگه اون نداشتم دق میکردم حتما بگو همسرت همراهیت کنه و حتی بعد از عملا که ایشالا به خوبی بگذره بهت رسیدگی کنه،دکتر منم بهم لاپارا پیشنهاد داد ولی گفتم برم میکرو بهتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم هممون هم دردیم ایشالا خدا گره از کارتون باز کنه به حق این شبهای عزیز ،خانمی لاپارا هم هزینش تو ...

چه میشه کرد عزیز فقط یک النگو دارم از طلا اره بچه واجب تره اینم گفتم میفروشم  منم دلم ب لاپرا نیس شوهرم میگ ای وی اف نکن مگ چندسالته و این حرفا ولی من صبرم سراومده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه میشه کرد عزیز فقط یک النگو دارم از طلا اره بچه واجب تره اینم گفتم میفروشم  منم دلم ب لاپرا ن ...

مثل من میدونی هر چی میگذره احساس میکنم مشکلاتم بیشترمیشه وبلاخره رفتم میکرو خداوند بهت کمک عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
مثل من میدونی هر چی میگذره احساس میکنم مشکلاتم بیشترمیشه وبلاخره رفتم میکرو خداوند بهت کمک عزیزم

همچنین عزیز انشالله تا عید شکمت بالااومده باشه و نی نی ناز داشته باشی سه قلو خدایا برای تو کاری نداره کمک مون کن .

همچنین عزیز انشالله تا عید شکمت بالااومده باشه و نی نی ناز داشته باشی سه قلو خدایا برای تو کاری ندار ...

مرسی عشقم همچنین واسه شما توکلتبخدا فقط باید صبر کنیم ببینم بالایی چی رقم زده واسمون

دارم گریه میکنم عزیزم امشب حال دلم خرابه چرا مگ ب خدا چ بدی من کرده بودم خستم دیگه خیلی سخته 

عزيزم چرا اينو ميگي مكه چه اتفاقي افتاده دنيا كه به اخر نرسيده به خدا از تو بدترم هست خود من خيلي داغونتر از توام اينجوري نكن دلت گرفته اشكال نداره گريه كن سبك ميشي ولي نااميد نباش عزيزم هنوز سني نداري گل من 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من مشهد هستم عزیز ممنون دوسته خوبم دلسوزم ممنون گاهی میگم اگ اینجا را نداشتم چه باید میکردم 

ايشالا خود امام رضا بهت كمك كنه ناراحت نباش كلش اينجا بودي باهات ميومدم شايد خدا دلش به حال منم ميسوخت رفتي حرم منم دعا كن تروخدا نااميد نباش به همون خدا مشكل تو چيزي نيست حل شدنيه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم هممون هم دردیم ایشالا خدا گره از کارتون باز کنه به حق این شبهای عزیز ،خانمی لاپارا هم هزینش تو ...

نگو تنهايي خدا هست منم كسيرو ندارم جز شوهرم به خاطر همين حالتونو ميفهمم 

امروز یکی از عزیزانم فوت کردن 😭😭😭😭😭😭

کدوم مهربونی لطف میکنه براشون قرآن میخونه؟😭😭😭😭😭😭😭

استارتر بخشید از پُستم

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴
نگو تنهايي خدا هست منم كسيرو ندارم جز شوهرم به خاطر همين حالتونو ميفهمم 

عزیزم البته اگه خدا رو نداشتم تا الان نمیدونم چه اتفاقی واسم میافتاد فقط به خودش سپردم ،عشقم شما هم ایشالا نی نی های نازی دور و برتونو بگیرهو سرگرم شی و زندگیتون از اینی که هست شیرین تر بشه 

عزیزم البته اگه خدا رو نداشتم تا الان نمیدونم چه اتفاقی واسم میافتاد فقط به خودش سپردم ،عشقم شما هم ...

ممنونم عزيزم همون يكيشم بده راضيم نده هم باز راضيم حتما صلاح نيست چهارسال پيش بهم داد اما اخراش ازم گرفت ميگم شايد صلاح نيست بچه داشته باشم منكه نميدونم حكمت خدا چيه سپردم به خودش خوب خيلي وقتا دلم ميگيره اشك ميريزم اما چار ميشه كرد منم يروزايي نااميد ميشم ناشكري ميكنم ولي بازم ميگم هرچي تو بخواي اينجا همه دور هم هستيم و مشكلاتمون يكي هست براي همديگه همينكه دعا ميكنيم خيلي خوبه اميدوارم همه شمايي كه تلاش ميكنيد براي هدفتون انشاالله موفق بشين لبتون بخنده ماروهم دعا كنيد 

عزیزم خیلی از حرفهایی که زدی ناراحت شدم امیدوارم این دکترهای به اصطلاح معروف که با ویزیت من و تو به ...

حرفهات فوووووووق العاده عالی بود ممنوون از تو و همه ی دوستهای گلم که از دیشب که پیام گذاشتم باهام همدردی کردن، خدا میدونه با تک تک جمله های همه‌ی دوستهام که اینجان ارامش گرفتم 

بارانبهاری جانم وقتی گفتی از اهواز رفتی انگار داشتم خودمو تو حرفات پیدا میکردم. منم خیلی از این روز ...

الهییییییی دورت بگردم ممنووون که درکم کردی، چقدر خوبه دوستهای دلسوزی دارم، من متاسفانه شوهرم باهام نبود، خودم تنها رفتم، و اینکه ادم خونه خودش یا اقوام درجه یکش تهران نیست مساله بی جایی هم اذیتش میکنه،البته چند تا اقوام داریم تهران، و فشار زیادی روم بود، و وقتی از دکتر برگشتم اولین بلیط اتوبوس رو از همون مطب دکتر برای برگشت گرفتم 

سلام دوستان امروز ازمایش خون گرفتن و سونو شدم همه چی بد بود 😭استروژن بالا و تخمکها همچنان ریز هستن ...

عززززیز دلم بسپار به خدا، میدونم خیلی سخته، ایشالله سونو بعدی بهتریییین تخمک رو داشته باشی، چرا استروژن بالا رفته؟ داروی خاصی نخوردی؟