2777
2789

یکیش همسررسابقم  ک اومد قشنگ   منو روحمم رو داغون کرد ـ نمیدون چ مشکلی من دارم اخلاقم خوبه   از نظر زیبای هم اوکی هستم  چندین سال ب پای همسر سابقم موندم  بس نذر  کردم  بس ازرخدا خواستم ک همسرم اخلاقش خوب بشه نشد که نشد ــ چنددسال گذشت هی تحمل کردم ـ کمبود محبت کلامی  و عاطفی داشتم فقد ندیده همسرم بودم 

ولی ب ظاهر مغرور  جون کندم برای شوهر سابقم خلاصه نشد که نشد   خودم  طلاقم رو گرفتم نمیخام  کشش بدم ـ بعد طلاقم  خواستگاررپیشنهاد زیا بود  

یکماه پیش یک آقای اومد تو  زندگیم هنوزم ک هنوزه بهش ایمان  دارم   خلاصه کات کردیم ولی من دوسش داشتم 😭 اون ک بیشتر از من ادعای عاشقی داشت ـ   دلم باهاشه  دلم باهاشه چہ کنم   انتظار دارم فقد پیام بده 😭ـ هی گل بخره واسم هی   حالم بپرسه چه فکری کرد ؟ ـ نگفت بعد من اسن خانوم  چ کار کنه؟ زمانی من پسش میزدم    کاش میرفت گذاشت واسه وقتی که دلم بهش گرم شد 

چ کنم آروم بگیرم این بگم  پیشنهاد ازدواج واسم داشت یک آقای ساده  ک چهره زیبای نداشت 

ولی دلم موند..

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مشکل خیلی از ادمای اینجا اینه میبینن طرف خوب نیست یا اهمیت نمیده باید بری کیس بعدی نه اینکه منتظر عوض شدن باشی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممظورم اززگل اینکه مدام  میخواست برام گل بخره و ساپورتم کنه

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
خدا کمکت کند

اخه چرا بیاد تو زندگی من  

خدایا چرا  دل من گناه داره😭ـ لعنت بهش  

مشکل خیلی از ادمای اینجا اینه میبینن طرف خوب نیست یا اهمیت نمیده باید بری کیس بعدی نه اینکه منتظر عو ...

خوب بیخود کرد   مدام زنگ  این بگم مرد خوبی بود اصلا حرف بدی نمیزد    مدام احوال من میگرفت شام خوردی نهار خوردی   چیزی نمیخای برات بخرم ـ

هی مدام... تا اینکه یهو جا زد    بعد گفت هرچی من میگم میگی نه  

خوب بیخود کرد مدام زنگ این بگم مرد خوبی بود اصلا حرف بدی نمیزد مدام احوال من میگرفت شام خوردی ...

یبار تا تاپیکت بودم چون عکست باحاله همون کابینتیه؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یبار تا تاپیکت بودم چون عکست باحاله همون کابینتیه؟

اره همونه همونه 😭   کدام عکس باحاله ــ

ولی کاش تو زندگی من نمی آمد 

اره همونه همونه 😭 کدام عکس باحاله ــ ولی کاش تو زندگی من نمی آمد

پروفایلت 

خب اخه میگفتی قصدش ازدواجه ولی بخاطر مادرش نمیتونه شاید بخاطر مادرش جا زد

اره همونه همونه 😭 کدام عکس باحاله ــ ولی کاش تو زندگی من نمی آمد

عزیزم شما به خاطر کمبود محبت متاسفانه سریع به هرکس که سر راهت میاد وابسته میشی ومطمئنم اگر باهمین آقاهم ازدواج میکردی بعدیه مدت پشیمون میشدی.برای اینکه این آقا یاهرکس دیگه پوسته واقعیشونو قبل ازدواج رونمیکنن اما وقتی باهاشون عقد کردی خود واقعیشونو میبینی درست مثل همسر سابقتون .پس شما باید خیلی مراقب باشی به خاطر موقعیتتون هرکس ممکنه برای سوء استفاده بیاد سمتتون مثل همین آقا اما چون شما به درخواست دوستیشون اهمیت ندادین جازد.شما الان بسیار آسیب پذیر هستید وباید خیلی روی درخواستهایی که بهتون میشه دقت کنیدو طرفتون روخوب بشناسین چون اشتباه برای بار دوم آسیب بدتری بهتون میزنه