2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چون از بو و طعمش بدم مياد، يك قاشق غذا خوري روغن زيتون روش يه ليوان آب ولرم، به ده دقيقه نرسيده ...

سوگلی جون شما اون موقع که هایپر شده بودین چن تا تخمک داشتین و‌چن تاش جنین شد؟

دکتر من اجازه ی اقدام طبیعی این سیکلو نمیده اعصابمو خورد کرده

...
هانا هربار چن ماه بین انتقال میگن باید صبر کنی؟

عزيزم من بار اول بعد از پانكچر كه انتقال فرش داشتم و منفى شدم بهم گفتن يه پريود كه گذشت ماه دوم براى انتقال نچرال بيا

بعد از اون كه بازم منفى شدم من يه پريود صبر كردم چون ايران بودم اما بهم گفتن اصلا نيازى نيست براى انتقالهاى نچرال ١ ماه صبر كنى

مى تونى بعد منفى شدن همون ماه دوباره بياى

از اونجاييكه از دزهاى پايين هورمونى استفاده مى كنن بدن زود به حالت طبيعى بر مى گرده چون من اصلا اينجا نشنيدم كسى هايپر بشه منظورم اينه خيلى آدمهاى محتاطى هستن

از طرفى چون بيمه ها تا سه پانكچر با هر بار انتقال همه هزينه هارو مى ده اكثرا وقفه نمى ندازن 

٥ تا جنين داشتم دو بار انتقال دادم هر بار يكى كه هر دو بار منفى شدم وشنبه هم يه جنين بلاست برام براى ...

به سلامتی انشالله همین بار بهترین نتیجه رو میگیری

یه سوال داشتم مراقبت های بعد از انتقال اونجا چی میگن؟اگر یه توضیحی بدی ممنون. میشم منم آخر اینماه برای چهارمین بار انتقال دارم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال:

یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آزمایشگاه ونک که ظاهرا همه چی نرمال بود و خوب .رزاقی گفت نیازی به هیچی نداری و خیالت راحت.طرازی هم گفت مشکلی نداری و ولی هم پردنیزولون هم سرم آی وی آی جی./من تصمیم گرفتم برم پیش دکتر مریم توکلی که ایمونولوژ ابن سینا هستش ازمایش ایمنی قبلی رو نشونش دادم که مشکل دار بود و پردنیزولون تجویز شده بود برام و 2بارم مثبت شدم بعد مصرف پردنیزولون .ازمایش جدید رو که دید گفت از نظر من اشتباه محض کردی رفتی آزمایشگاه ونک آز دادی اصلا درصدایی که زده قابل قبول من نیست و بهتره آز ایمنی تکرار شه.گفت سرم آی وی آی جی تحت هیچ شرایطی برای شما تجویزش درست نیست گیر نده به این سرم .کلی ازم سوال پرسید و نهایتا گفت فقط برو سیدی مارکر 19و56 و 19+56 رو انجام بده و بیا اگر این سیدی مارکر دوتایی زیر 10.5 بود یعنی شما اصلا مشکلی نداری و نیاز به پردنیزولون هم نیست ولی اگر بالای 10.5 شد 100درصد بیا چون شما مشکل مقاومت انسولین دارید و پردنیزولون فقط تا زمان دیده شدن قطب جنین میتونی مصرف کنی.منم امروز رفتم آز ایمنی رو دادم جوابش روز دیگه آماده میشه .

امروز روز دوم سیکلم بود و دکتر خودمم رفتم و ایشونم  گفت سریعا نوبت هیسترو بگیرم که خراش آندومترم بده برام .ماه دیگه هم انتقالمه برا پانزدهمین بار .یکسری ازمایشهای متخص بیهوشی هم داد که اونا رو هم انجام دادم.من سال 92 لاپرا و هیسترو با هم شده بودم حالا سوالم اینه هیسترو از طریق واژنه؟بعدش که از اتاق عمل میاییم بیرون درد داره؟اصلا چیکار میکنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدااااات شم آنا جان خوبي ان شاءالله كاكول پسرت و دختر نازت خوب باشن  فقط يه كاسه كوچولو ب اند ...

فدات.....

خوبن.....

دست بوسن.....

نگران نباش هیچی در حد معقول بد نیست و ضرر نداره.....

حتی دور از جون من بعضا با اغراق میگم حتی مرگ موشم در حد اعتدال ضرر نداره.....

خخخخخخخخخ.....

بخور نوش جونت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من قبلا که ال دی ایرانی میخوردم اینطوری میشدم به دکتر گفتم برام خارجی  نوشت مشکلی ندارم فقط گاه ...

فقط آب زیاد بخور.....

ال دی غلظت خونو بالا میبره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات..... خوبن..... دست بوسن..... نگران نباش هیچی در حد معقول بد نیست و ضرر نداره..... حتی دور ا ...

آنا جون اینقدر این ماه سرم شلوغ بود و همش در دکتر و ازمایشگاه و سفر بودم وقت نکردم بیام تبریک میکنم قدم پسر گلت .الهی خواهر و برادر زیر سایه پدر و مادر به سلامتی بزرگ شن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون انا جون. فقط من احساس میکنم دارم سرما میخورم. امروز زیاد عطسه کردم.بااینکه خیلی مراقب بودم و ...

عزیزم سر خود نخور به دکترت بگو....

سوپ مرغ و آش و این کور چیزام بخور خوبه واست....

لیمو شیرین.....

چرا ميخواد اينكارو بكنه خدارو خوش نمياد 

عزیزم خوب سه قلویی احتمال بارداری موفقش کمه و ممکنه اگه ریداکت نکنه برا اون دوتام مشکل پیش بیاد.....

بارداری دوقلو هم کلی ریسک داره چه برسه سه تا.....

خیلی سخته ریداکت کردن اما خوب برا حفظ بارداری بعضا مجبور به اینکارن.....

ميدونم ولي اين ناشكريه كاش نگه داره حتما خدا كمكش ميكنه من از خدامه براش نگه دارم 

اره واقعا چي بگم خودم جيگرم كبابه

خدا به يكي اينطوري ميده به يكي نميده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ميدونم ولي اين ناشكريه كاش نگه داره حتما خدا كمكش ميكنه من از خدامه براش نگه دارم 

عزیزم شرایط مالی مطرح نیست که، رحم معمولا نمیتونه تاب بیاره بارداری چند قلویی رو....

ریسکش بالاست. ممکنه همه جنین ها رو از دست بده. تو کلینیک یک خانمی رو دیدم که بار هفتم بود برای میکرو ...

اره منم شنيدم ريسك سه قلويي بالاس

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آره چون از بو و طعمش بدم مياد، يك قاشق غذا خوري روغن زيتون روش يه ليوان آب ولرم، به ده دقيقه نرسيده ...

سوگلی جان برای سونوی شکمی توی شهرمون کجارو.پیشنهاد میکنی ...میخام مطمئن باشه وکاربلد !

بنظرت برم پیش دکتر سعادتی یا یه مرکز سونو؟

ممنون میشم نظرتو بگی