2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

سلام دوستای گلم 

همسر مهربون متاسفم ان شالله خدا بهترینشو واست جبران کنه توکل کن 

من امروز رفتم دکتر به دکترم گفتم واسم ازها وعکس رنگی ....بنویسه ولی انگار نه انگارننوشت فقط گفت جای امپولات سفت میشده منم گفتم اره دعوام کرد که چرا نیامدی بهم بگی که شیاف بهت بدم چون امپول واست دیگه جذبی نداشته ممکنه اینطور بوده باشه ؟ واسم ال دی نوشت گفت سیکل بعدی انتقال نمیدونم چه کنم به نظرتون برم از هارو ازاد بدم قبول میکنن ؟تازه واسه عکس رنگیم میگفت تو جنین فریز داری لزومی برا عکس رنگی نیست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرمهربون عزیزمم واقعا متاسف شدم از حکمت خدا سردر نمیارم نمیدونم چی بگم اروم بشی ولی از خدا برات بهترین  هارو میخوامممم انشالله بزودی زود طبیعی باردار بشی🤲🤲🤲🤲🌹🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات عزیزم ...الان بارداری شما؟؟؟ میگم الان چند روز به انتقال میتونم پردنی بخورم ... چون بعضی دوست ...

بله عزیزم شکر خدا من باردارم

بدون تجویز دکتر که فکر نکنم صلاح باشه پردنیزولون مصرف کنی، بهتره با دکترتون مشور کنید بهش بگید به جای سرم که موفق نشدید پیدا کنید این دارو رو‌تجویز کنه

پردنیزولون کورتونه و چون ممکنه در آینده باعث آسیب استخوانی بشه، پیشنهاد میکنن مصرف لبنیات بیشتر بشه و برای جلوگیری از ورم کردن هم مصرف نمک کم و آب زیاد بشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
من بار دومم بود خیلی ناراحت شوهرمم رفته بود کربلا حاجت بگیره بیاد الان میگه من نذر کردم از نجف تا کر ...

عزیز دلم...قوی باش...خواست خدا بوده...حتما خیری توش بوده...غصه نخوریا...تو که اینقدر مهربونی و به فکر همسرتی مطمئن باش خدا براتون یه نی نی مهربون در نظر گرفته...با انرژی شروع کن...یه مدت به بدنت استراحت بده به این فکر کن که شاید قراره طبیعی مامان بشی و خدا اینو براتون خواسته

نه عزیزم بین ۷ تا ۱۲ هست من ازم هشت نیم بود که انتقال دادن

بهت تبریک میگم گلم.انشاالله به سلامتی.

ممنون از توضیحت عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
متاسفم عزيزم انشالله طبيعي باردار شي معجزه قشنگي اتفاق بيفته من ابن سينا ميرم پيش طرازي البته انتق ...

سارا جون  ..یعنی چطوری..بیشتر توصیح میدی؟..واسع اونایی که هنوز میکرو انجام ندادن هم امکانش هست خودشون انتخاب کنن؟

اما یه چیزی..تایم تخمک کشی و یا انتقال شاید به اون روزایی که دکتر هست نخوره ..درسته

ایول داره آنا جون 

عزیزممم😔😔😔..نمیدونم چی بگم...درک حکمتش از عقل ما خارجه

.فقط از 

خدا میخوام خیلیئییییییی زود معجزه ی شیرینشو نصیبت کنه

دل شما و همسرت شاد بشه به حرمت این روزها💚💚💚💚

بهت تبریک میگم گلم.انشاالله به سلامتی. ممنون از توضیحت عزیزم

ممنون عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بهار جون من شمارو از تاپیک جذب می شناسم  هربار تیکرتون رو می بینم خداروشکر می کنم وبراتون دعا ...

سلام عزیز دلم .فدات بشم . ممنون از محبتت . بله خداروشکر مشکل منم حل شد .انشاالله شما هم به آرزوهای دلت برسی . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
گلم میشه بگید قبل از پانکچر برای کیفیت تخمک چه داروهایی بهتون دادن؟ جند ماه خوردید؟ فریز انتقال دادی ...

من سینال سینال اف زدم تا ٥ روز روزی ٢تا بعد اون hcgزدم و ٤٨ساعت بعد پانکچر شدم البته تو اون فاصله ی ٥ روز سونک میگرفتن که وضعیت تخمدان و تخمک ها رو بدونن ...ولی به دلیل تحریک تخمدان زیاد هایپر شدم و نتونستم بلافاصله انتقال بدم واسه همین یک ماه صبر کردم و ال دی خوردم بعد سونو دادم خداروشکر خوب شده بودم بعد یک ماه دوتا جنین فریز شده ی ٣ روزه برتم انتقال دادن و الان یکیش رو دارم ..انشالله قسمت همه ی منت‌ظرا بشه مخصوصا شما گلم 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ان شاالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری.عزیزم شما کجا انجام دادین؟؟؟؟؟ واگه اشکالی نداره مشکل نابار ...

من بیمارستان امام خمینی که درمانگاه ناباروریش میشه ولیعصر... با هزینه ی فوق العاده پایین تر کلا با عملم و داروهام و فریز ١٢ تا جنین خرداد ماه ٣ تومن شد ..خودم پلی کیستیک بودم و همسرم تعداد و تحرک اسپرمش فوق العاده پایین بود 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...