2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

سلام دوستای گلم، ممنون که به یادم بودین. راستشو بخوایین نمیخواستم ناراحتتون کنم. اما وقتی میبینم همه منتظرین دیگه چاره ای جز گفتن ندارم. خدا صلاح ندونست این دفعه مامان بشم. حتما خواب بهتری واسم دیده. من که راضیم به رضاش. ایشالله برا منم یکی از معجزاتش رو نشون بده! اما یه خبر خوش دارم. اون دوستم که با هم تو یه روز طرازی برامون انتقال داده بود و زیر نظر طرازی بود مثبت شد. ایشالله که بهار و سئودا جونم مثبت میشن. زن دایی مینا مامانم ایشالله مثبته و بعدا مینا مامان خبرشو میده. بازم از اینکه به فکرم بودین ازتون تشکر می کنم!

دوست عزیزم مرسی که انقدر قشنگ حرف میزنی و ادمو امیدوار میکنی 

خواهر گلم این پیامها پیامهای انا ی مهربونه موقعی که برای دومین بار منفی شد از تو تایپیک کپی کردم فرستادم تو گروه تا ببینید چقدر انرژي داشت امید و توکل و الان دوتا بچه اش کنارشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/788086/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-ادامه?page=177

از اینجا دارم کپی میکنم این تایپیک اون موقع انا بوده که از اولین انتقال حتی قبل از اولین انتقال تشکیل داده تا الان مه دوتا بچه ی ناز داره، حرفهای اون موقع اش خیلی بهم کمک میکنه و همیشه پیامهای اون موقع اش رو میخونم که ببینم وقتی بار دوم منفی شد چجوری کنار اومد باهاش چجوری گذروند اون دوران رو تا منم ازش یاد بگیرم

گلفم جون اوایل دی انتقال جنین دارم میخام قبلش هیسترو شم از رحم مطمئن باشم شما دکترت کی بود واسه هیس ...

عزیزم هیسترو انجام بدی بعدش دوماه استراحت میدن به رحم من انجام دادم من همه راه هارو رفتم ولی بقول آنا جون فقط خدا باید برای ادم بخواد وگرنه تلاش ما بیهوده است 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
https://www.ninisite.com/discussion/topic/788086/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-ادامه?page=177

ایول داره آنا جون 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
عزیزم اصلا فکر نکن اگه سرم‌رو بزنی مثبت میشه!! من برای انتقال اولم آزاد خریدم ولی منفی شد!! برای ان ...

فدات عزیزم ...الان بارداری شما؟؟؟

میگم الان چند روز به انتقال میتونم پردنی بخورم ...

چون بعضی دوستان گفتن ما موقع انتقال سرم نزدیم ولی پردنی خوردیم و مثبت شد ....

میگم اگه پردنی بخورم دوزی یکی بخورم ..

کلسیم هم شنیدم باید باهاش خورد به خاطر عوارضش ..

نیشه اگه میدونی راهنمایی کنی ..

یا اگه کسی تجربه ای داره بگه ..ممنون میشم❌❌

الان درچه مرحله ای؟

۲۲ روزه انتقال دادم و خداروشکر مثبت شد

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
فدات عزیزم ...الان بارداری شما؟؟؟ میگم الان چند روز به انتقال میتونم پردنی بخورم ... چون بعضی دوست ...

خواهر گلم پردنیزلون رو دکتر براساس رنج سی دی مارکرها میده و دکتر باید تجویز کنه نمیتونی سرخود بخوری 

میگن بین 9تا 11.ولی 14هم میگن خوبه

نه عزیزم بین ۷ تا ۱۲ هست من ازم هشت نیم بود که انتقال دادن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
فدات عزیزم ...الان بارداری شما؟؟؟ میگم الان چند روز به انتقال میتونم پردنی بخورم ... چون بعضی دوست ...

پردنیزلون خوردن آزمایشی داره که طبق اون ازمایش دوز دارو معلوم میشه اونم نه برای همه برای بعضی ها داده میشه با توجه به ازمایش سرخود نخور 

عزیزم اینکه میگن استرادیول رو با آب فراوون بخورین یعنی چقدر؟ دو لیوان مثلا؟

من الان که ۶ تا باید بخورم دکترم گفت ۲ تا صبح ۲تا ظهر ۲ تاشب بخور هر کدوم هم با یه لیوان اب پربزرگ بخور قبلآ هم که ۴ تا بود میگفت ۲ تا صبح بخور ۲ تا عصر 

من تو روز ۱۰ تا ۱۲ لیوان اب سعی میکنم بخورم بغییر از این دو روزی که معده درد داشتم و ۸ تا لیوان اب خوردم

من دیگه ندارم که بخوام هزینه کنم برای ادامه جنین فریز دارم ولی دیگه نمیتونم برم 

انشاالله معجزه خدا رو ببینین و طبیعی باردار بشی عزیزم خدا اجر شوهرت و دل خودت رو بی جواب نمیزاره