2777
2789

بچها جریانو بهتون میگم

و خواستین عکس نوع چتمون هم میذارم و بعد میپاکم

و رابطه ما رو تبیین کنین و اگه پیشنهادی برای شیوه رفتار من دارین بگین بهم🥹❤️

کراشم  همکلاسیمه و خیلی آقاست ، مودب و محترم

همزاد روحیمه واقعاااا اهل درس و شعر و علایق منم هست🥲

و من فکر میکردم منو فقط به عنوان یه دختر خیلی مودب و باشخصیت میبینه نه چیز دیگه. که اخیرا غیر مستقیم متوجه شدم بهم علاقه داره که جریانشو تعریف میکنم

بعد  آقا همیشه جلوم بلند میشه برای سلام و علیک و فقطم از دخترا شماره منو سیو داره.

استوریامو چک می‌کنه

و استوری تولدم رو ریپلای زد🥲

اینکه چطوری فهمیدمو پایین مینویسم ، نظرتونو دربارش بهم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جریان اینه که همه چیز معمولی بود و من میگفتم شاید فقط چون محترم می‌دونه منو اینقدر باادب و محترم رفتار می‌کنه

تا اینکه من یه موقع حضوری با فامیلی صداش کردم و درباره یه جزوه ازش سوالی پرسیدم

و اون لحظه هم لبخند میزد و هم توی چشماش یه شوق و همزمان استرس خاصی دیدم اصلا پلک زدنش نامنظم شده بود، یه حس خیلی عجیبی بود🥲🥲

بعد با یه پیج فیک بحث باز شد

بحث عشق و علاقه و اینا

و گفت که از کسی خوشش میاد که همکلاسیشه و بهش علاقه داره اما مدیریت کرده که وقتی به جایگاهی رسید دلبسته بشه و به شغل که رسید سریع اقدام می‌کنه..‌.

بعد از ویژگی های دختره پرسیدم ، عیناااا ویژگیهامو گفت که متین و باشخصیت و اهل شعر و ... ایناست ‌‌

و بخاطر وضعیت جامعه فعلا نمیتونه و نمیخواد نزدیک شه تا به شغل برسه و اونوقت اقدام کنه

و اما در ادای ادب معمولا کم نمیذاره و بعضی وقتا سعی می‌کنه غیرمستقیم از خودش تعریف کنه که منم بشنوم

و مثلا توی گروه که پیام میدم برای جزوه میداد شخصی می‌فرسته( ارتباطمون کاملا رسمیه)

یا گاهی من ازش سوالی درباره کلاس میپرسم وقتی ادمین باشه

اخیرا هم که استوری تولدمو ریپلای زد و خیلی رسمی تبریک گفت و منم رسمی تشکر کردم🥲🥲🥹

(امیدوارم زیاده روی نکرده باشم چون دوست دارم رسمی بمونیم فعلا ، اونم دختر خوب و رسمی میپسنده)