2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست

سلام 

اناجون تبریک میگم انشاله قند عسلت نامدار باشه وزیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه

دوستان برای بعد از انتقال بامیه خوبه؟؟ضرر نداره؟

آناناس چی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی بغیر از لک هیچ علائم دیگه ای ندا ...

روز هشت و نه احساس پریودی داشتم.روز ۱۳ کشاله ران سمت راستم درد میکرد گهگاهی هم زیر دلم درد میکنه نشستنی درد سینه هم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکه انشالا.میشه بگیدکل هزینه تون چقدشد؟

دارو شوهرم ۸۴۰ شد که هیچ تاثیری روش نداشت

آمپولام ۱۰۵۰

پانکچر ۲۴۰۰ میشد که ۱۷۰۰ تخفیف دادن و ۷۰۰ گرفتن

پول آزمایشگاه۲۴۰ تو روز پانکچر گرفتن

وسایل عمل پانکچر ۴۰۰  

روز انتقال کلا همه هزینه ها ۵۴۰ تومن شد  

هر سونو ۴۱ تومنه آزاد حساب میشه اما وارد سیکل که میشی با دفترچه هزینه میاد پایین

اگه سری اولت باشه تو پانکچر بهت تخفیف میدن 

سلام عزیزم مشکل ما کم بودن تعداد اسپرم وکمی مورفولوژی از روز سوم پریود رفتم دکتر آمپولامو دادن تا ...

انشاالله فردا هم همه چیز عالیه برات...9ماه بی خطر طی کنی و نی نیت رو سالم بغل بگیری عزیزم.

واسه من دعا کن عزیزم 

تيتي جان زوده نگران نباش تا اون پروژسترون افت كنه تو بدن  و در نتيجه ش پريود اتفاق بيوفته يه چه ...

ممنون عزیز دلم

از من ازمایش پروژسترونو استرادیلو گ رفتن...استرادیولم پایینتر از حد نرمال بود که خیلی نگرانم کرد و دکتر انصاری پور ویزیتم کرد اون بار و بهش گفتم و گفت نگران نباش

ممنون عزیزم اگه از ختم یس مونده منم یکی میخونم

ممنون گلم قبول باشه 

التماس دعا واسه منم دعا کن دوشنبه جواب ازمایشم خوب باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم میشه بگید دقیق اسپرم شوهرتون چطور بود؟؟؟؟؟؟؟

سلام شوهر من سه سال پیش عمل واریکوسل انجام دادن اما طبیعی باردار نشدیم .تعداداسپرم ۲۰ میلیون ودی اف آی ۱۵ درصد بود .خانم دکتر گفتن حداقل باید ۵ میلیون اسپرم بیاد بالا اما برا شوهر شما ۴ میلیون هست برا همین میکرو انجام دادن حالا دقیقا منظورشون چی بود نفهمیدم...

انشاالله فردا هم همه چیز عالیه برات...9ماه بی خطر طی کنی و نی نیت رو سالم بغل بگیری عزیزم. واسه من ...

ان شاءالله توکل برخدا.حتما مادر عزیز خدا حاجت دلت رو بده ان شاءالله

سفیده تخم مرغ رو باید پخت ؟؟؟کی استفاده بشه میشه راهنماییم کنی گلم هیچ اطلاعی ندارم 

اره عزیزم اب پزش کن و از سه روز قبل از پانکچر تا هرزمانی بعد از پانکچر که تونستی بخور...بعد از پانکچر میلت به تخم مرغ کمتر میشه...

مندهایپر شدم و به من داروی اشتها اورم دادن...

دوغ رو شورتر کن و بخور...چوب شور خیلی خوبه حتما بخور...ژله...و ماهی و مرغ هم بخور.

کلا نزدیکای پانکچر از دوروز قبلش چیزای خیلی گرم و تحریک کننده مثل فلفل و ترشی و این چیزا نخور چون به تخمدانت فشار بیشتر میاد

ان شاءالله عزیزم به حق این روزا خدا مادر شدن رو نصیب همه منتظرا کنه...

انشاالله

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

دوستان من فکر کنم یه ۷۰-۸۰ صفحه ای عقبم.....

میخوام فعلا پستایی که زمان پاسخگوییشون دیگه گذشته جواب ندم چون فکر کنم دیگه فایده ای نداره.....

بقیه پستارم در حد توانم جواب میدم که به زودی بهتون برسم....

چون تایمی که میتونم هر روز وقت بذارم مطمئنا نسبت به قبل کمتر میشه.....

امیدوارم که عذرمو بپذیرین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com