2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
یعنی برا پریود زود رس نیست؟ نگرانم میکروم خراب نشه

ن بابا نترس مال داروهاس هورمونا رو بهم میریزه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن بابا نترس مال داروهاس هورمونا رو بهم میریزه

راست میگی؟ واقعا؟ اخه خب من قبلا که هیچ دارویی نمیخوردم و میخواستم پریود بشم این درد سینه میومد... نمیتونم حتی بخدابم درست.. همش باید مواظب باشم ببه جاییی نخوره.. تکونم میخورم اذیت میشم از دردش.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی؟ واقعا؟ اخه خب من قبلا که هیچ دارویی نمیخوردم و میخواستم پریود بشم این درد سینه میومد... ن ...

عزیزم شاید پرولاکتینت بالاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شاید پرولاکتینت بالاس

عه.. اهان 

اره.. ببین نیوا جون یعنی میتونه باعث منفی شدن بشه؟، 😓😞🙁

من همین توی سیکل میکرو اخراش از پرولاکتین دادم بالا بود ولی بهم برومکین داد همین دیروز پریروز.. ولی فردا پانکچرمه... نکنه اثر بد براره؟ و نشه؟ خیلی ناراحت میشم اگه نشه

انا جون گلم ببخشید من که فردا پانکچرمه میدونین علت درد سینه هام که مثل همون درد گرفتن قبل پریود هامه ...

فك كنم تاثير هورمونها باشه، چون منم كه هنوز پانكچر نشدم اون دردو حس ميكنم

...
راست میگی؟ واقعا؟ اخه خب من قبلا که هیچ دارویی نمیخوردم و میخواستم پریود بشم این درد سینه میومد... ن ...

درد سينه فقط و فقط هم از پرولاكتين نيس كه، از اونم ميتونه باشه ولي خب بعضيا پرولاكتين بالا دارن درد سينه ندارن و برعكس، يعني ممكنه به خاطر بقيه ي هورمونا هم باشه

...

[QUOTE=] پس چرا ماچندتا مرکز رفتیم گفتن نمونه باید بدون نزدیکی وحتی راههای دیگه باشه.فقط تحریک کننده باید باش ... [/QUOTE]

ستاره جون بار آخر قبل و بعد از انتقال كار خاصي انجام دادين چيز خاصي خوردي كه حس كني تاثير ميتونست داشته باشه؟؟

مثلا نشاسته تو اب خوردي بعد از انتقال؟؟

...
چن تا تخمك گرفته بودن؟

۳تا فقط

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
شما که گونال میزدی که خارجیه.. من که سینال اف ایرانی میزدم که فک کنم خیلی خرابتر بشه 

اره ولی بعضی ها به سینال بهترجواب میدن. تو همین تاپیک یه خانمی گفت یادمه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من ۲۲ سالمه همسرم ۲۵ سالش ۲۵ مهر باید پری بشم ۳ پری  برم پژوهشکده رویان تهران برای پروسه درمان ...

عزیزم خوب تعداد و دز داروها برا هر فرد با فرد دیگه میتونه فرق داشته باشه.....

بستگی به شرایط و ذخیره هر فرد داره و نوع سیکلش.....

عزیزم خیلیا آمپولاشونو خودشون میزنن.....

خصوصا زیر جلدیارو.....

نه که میتونی بری تزریقاتی بزنی.....

خلاصه سخت نگیر.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درد سينه فقط و فقط هم از پرولاكتين نيس كه، از اونم ميتونه باشه ولي خب بعضيا پرولاكتين بالا دارن درد ...

وای خدا کنه 

مرسی بهم جواب داذی