2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
من امروز 94/6/18روز دوم پریم شد و اومدم دوباره تهران با طرازی ویزیت شدم برام استردایول نوشت از 2 تا شروع تا به 4 تا برسه و پردنیزولون رو هم گفت کم کم قطع کنم و همینطور 30 واحد سینا فکت روز3 پری و 3 روز هم هر روز 10 واحد بزنم و قرار شد جنینام لیزر هیجنیگ بشن و آمپولgscfاگه درست نوشته باشم برام نوشت و برای 11 پری هم که 94/6/28 میشه وقت داد و بقیه داروهامم سرجاشه.... و احتمال 30 شهریور انتقالم باشه راستی آنا 1000 تا صلوات برام بذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ترانه جون کحایی دوستم بیا یه خبر از خودت بده مرصده مبارکه حتما مامان شدی من دو روز قبل از ازمایش بتا امپول هاش سی جی داشتم ...توجه کن دوروز فقط .....بتام 27بود که اثر امپول بود ..شما دوازده روز گذشته وتازه بی بیچکا مثبت شده ....برو حالشو ببر مارو هم دعا کن بچه ها ممکنه منم هایپر شدم اما دکترم بهم نگفته ? شکمم خیلی بزرگ شده ....
خورشیدجون شماهم جنین فریز دارید درسته?
یعنی برای همه کسایی که انتقال فریز دارن اینهمه دارو تجویزمیشه'...منو بگو چقدر خوشحال بودم که داروها کم هستن
مرصده جون تبریک میگم ایشاا...محکم به دلت بچسبه...دعا واسه منتظرافراموش نکن
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سلام.مرسی ازراهنماییت آنا جون . عزیزم 500 صلواتم برای من بزار,ایشالا همه حاجت روا بشن
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام تورک جان نه به آزمایش نرسید روز 36 پریود شدم فقط میخواست اذیتم کنه وحالمو بیشتر از این داغون کنه.توکار خدا موندم چی میتونیم بگیم کار هر روزم شده گریه تحمل اینجور امتحانو ندارم چرا هرچقدر دعا میکنم وختم سوره های مختلف میخونم نمیشه .میترسم ایمانم صعیفتراز این بشه .برام دعا کن
منم بلاخره نتم وصل کردم ونامحدود شد
مینا جونم فدات منم دلم تنگیده بود عزیزم

نیلو جونم مبارکت باشه عزیزمممممم..... همون طبیعی نتیجه گرفتی بخاطراینه مشکل نداشته شوهرت... خداروشکر
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
آبجیای قشنگم سلام من امروز روز ١٣ انتقالمه بی بی زدم دو خطه شد ولی خیلی کمرنگ به نظرتون نوبت من شد؟مامان شدم؟؟ مارکش مدیکور بود اونقدر که بعضیا میگن مثبت کاذب نشون میده دلم شور میزنه هر وقت بیدار شدین بیاین ،حرفاتونو بخونم آروم میشم
مرصده جون پس مامامی!!!!!!

خورشید جون پس پیش به سوی مادر شدن!!!!

ژینا جون فکر نکنم!
چون همه شکمامون بزرگ میشه!
اما برا اینکه خیالت راحت بشه میتونی سونو بشی یا آز بدی ببینی هایپر بودی یا نه!

مامی مرسان و همه دوستانی که برام یاسین خوندین ازتون ممنونم!!!!

مهاجر عزیزم قربون دلت بشم....
عزیزم خدا زمان بهتری واسه مادر شدنت در نظر گرفته!
ایشالله همین نزدیکیاست!!!!!

در ضمن مهاجر عزیزم اینجا خونه تک تکمونه....
اگه قرار باشه اینجا به آرامش نرسی و خالی نکنی دلت رو به چه دردی میخوره!
پس راحت باش و بدون شونه تک تک دوستات برای سبک شدنت در اختیارته!!!!

رزی جون مامان کوشولو خوش اومدی.....
ایشالله از این معجزات یکیم قسمت مامان کوشولومون بشه!!!!!

وای مامی مرسان عزیز دلم یادته اون روز خیلی دلت پر بود؟
عزیزم اینم دستمزد دل خستت و مرهم دردات!!!!!
گوارای وجودت این نعمت زیبای مادر شدن!!!!
التماس دعا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
« و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لما سمعوا الذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین »
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جونا برای تاپیکمون باید اسفند دود کنیم، شکر خدا آمار مامانامون داره میره بالا! خدایا خودا لطفت رو از این دلای خسته دریغ مدار!!!!!
مامی مرسان جون خیلی خیلی تبریک می گم بهت. مادرانگی گوارای وجودت باشه عزیزم. مامان شدی و رفت . دیگه شک نکن. انشالله که بعد نه ماه نی نی هات سالم و سلامت می پرن بغلت و این سالهای انتظار به سر می یان. عزیزم برا ماها هم دعا فراموشت نشه. راستی مامی مرسان جون از این سیزده روز برام بگو علائمی مثل درد سینه و .... داشتی؟