2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
نترس بلاخره یه موجود خوشگل و کوچولو داره رشد میکنه انشالله که خدا حفظ ش کنه البته یادم نیست برای شم ...

دوتا عزیزم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

خدايا شكرت 

گواراي وجودت 

لذت ببر از اين لحظاتان  ان شاءالله تا آخرش ب خوبي برات پيش بره  

ان شاءالله قسمت تك ب تك دوستان منتظر 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم به دكترت گفتي؟! اخيرا سونو نرفتين؟

اون هفته بودم میگن فقط شیاف بزار.روز سونو ساک که هیچی نبود اماواسه قلب قبلش خونریزی داشتم بعدخوب شدم توسونو گفت فقط کمی خون هست .دوباره باز این هفته خونریزی البته مثل قبل بعددوروز قطع شد.هفته بعد برم ببینم چی هست 

اون هفته بودم میگن فقط شیاف بزار.روز سونو ساک که هیچی نبود اماواسه قلب قبلش خونریزی داشتم بعدخوب شدم ...

امپوا انوکسا رو قطع کردم میگم ادامه بدم شاید خوب شدم

آنا جان  دکتر به من هم گفت اگر بخوای مینویسم ولی لازم نیست. اگر بخوام آزمایش ها رو بدم باید د ...

عزیزم والا انتقال خون دوستان گفتن دیگه انجام نمیدن.....

دو هفته قبل انعقادیا آسپرینو باید قطع کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اونطور که لاله جون گفتن کلسیمه پس نذار برا قبل خواب دیگه حتما حداقل دو ساعت قبل خواب خورده باش ...

پس بهتره صبح خورده بشه که فعالیت بیشتره

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم اگه اوابووست فرتیل اید واینا خواستین من از هرکدوم چندتا دارم  منم قرار بود میکرو کنم مهر ...

ممنون عزیز میشه دوستی منو قبول کنی؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستان .حالتون خوبه.منو یادتون هست که اندمترم رشد نمی کرد.اومدم بگم هیسترو شدم چسبندگی داشتم.ای ...

عزیزم با کی هیسترو شدی؟
سری قبل با دکتر رزاقی هیسترو شده بودی نه؟

خدا رو شکر که مشکلت مشخص شد ان شاء ا... این بار مامانی عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون خوبی عزیزم؟من دیروز داروهای میکرو رو برام تجویز کردن نوشته گونال اف پن 900 واحدی دو عد ...

عزیزم این کارو نکن
سر خود داروتو عوض نکن

در ضمن کلا گونال با پرگووریس فرق داره
چون گونال فقط هورمون اف اس اچ داره اما پرگووریس هم اف اس اچ داره هم ال اچ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان امروز رفتم سونو ان تی گفت جفت دوسانت با دهانه رحم فاصله داره و پایینه و احتمال لکه بینی ...

عزیزم حد اقل فاصله ی نرمال رو داره و باید خیلی رعایت کنی
تا ان شاء ا... تا اخر ماه 4 بره بالا

دوتا عزیزم

ای جانم.خدا رو شکر.

انشالله هر دوتا کوچولوی دوست داشتنی تون خوب و سالم و تپل به دنیا میان و پوست مامان باباشون رو میکنن😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیز. فایده ای هم داره؟  من میکرو قبلی فقط ۲تاجنین داشتم با ذخیره ۱.۹ . یجورایی میترسم ...

خب واقعا نمیشه پیش بینی کرد
خوردنش ضرر نداره
نهایتا از بد تر شدن کیفیت تخمک جلوگیری میکنه