2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نخور عزیز

سلام عزیزم ببخشید یه سوال... من الان سیکل میکرو روز نه سیکل و در مرحله زدن سینال اف هستم... فردا هم دومین سونومه.. ولی زیردلم خیلی درد میکنه... علتش چی میتونه باشه..؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم ممکنه یکیش باشه ها..... عجله نکن حتما سونو شو و یا یه بتای دیگم بده.....

سلام انا جون ببخشید یه سوال داشتم من الان سیکل میکرو روز نه سیکل و در مرحله زدن سینال اف هستم... فردا هم دومین سونومه.. ولی زیردلم خیلی درد میکنه... علتش چی میتونه باشه..؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سقط شد.جیگرم دراومد😭شش هفته بود قربونش برم از لوبیا یکم بزرگتر بود

عزیزم
چقدر دردناک
امیدوارم خدا بهتون کمک کنه
مخصوصا به شما

عزیزم الان حال خودت خوبه؟
خونریزی شدید داشتی برو بیمارستان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میدونم نمیشه . منظورم اینه اگه تا اون موقع خوب باشه بعد از هفته 24 که امکان سرکلاژ نباشه طول سرويکس ...

دیگه بعدش کاری نمیشه کرد
فقط استراحت مطلق میشه بیمار و حتی برای دست شویی هم باید لگن بذاره اگه طول سرویکس خیلی کم باشه

کم پیش میاد یهو طول سرویکس بعد از هفته 20 خیلی کم بشه ، اصولا تا هفته 20 روند نزولیش رو نشون میده و دکتر متوجه خطر میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای‌واااااای.باورم نمیشه.نرسیدم همه صفحه هارو بخونم.ریپلای بچه هارو دیدم.خدای من.چرااا اخهههه؟خونریزی ...

انقباض و  خونریزی بود.عصرم سقط کردم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم چقدر دردناک امیدوارم خدا بهتون کمک کنه مخصوصا به شما عزیزم الان حال خودت خوبه؟ خونریزی شد ...

ممنون عزیزم

حال دلم اصلا خوب نیس اصلا

جسمی کلا پوست کلفتم خدا هم پوست کلفتیمو دید و...

دیشب رفتم بیمارستان اصلا اهمیت نمیدادن سه تا بیمارستان عوض کردم و آخر هیچ

بیشتر از همه از دلداری اطرافیانم اذیت میشم که نمیدونن مشکل من چیه و فقط حرف میزنن

کاش یکم درک داشتن که هیچی نگن..شدن نمک روی زخمم.خی میگن چرا مواظب نبودی..حتما گرمی خوردی.حتما رعایت نکردی.همش دارن سرزنشم میکنن

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
یعنی از چ نظر سوراخ شده باشه ؟ اگه سوراخ شده باشه خطرناکه ؟

از چه نظر؟؟؟؟؟؟
مگه از چند نظر یه چیز سوراخ میشه عزیز!!

اگه پاره بشه کلا و محتویات داخلش کاملا پخش بشه داخل شکم خطرناکه
اما خب درمان داره
اما سوراخ شدنش خطر خاصی نداره فقط باید استراحت کرد تا کیست کوچیک بشه و از بین بره

از چه نظر؟؟؟؟؟؟ مگه از چند نظر یه چیز سوراخ میشه عزیز!! اگه پاره بشه کلا و محتویات داخلش کاملا پخش ...

من اصلا علایم درد یا چیزی اصلا نداشتم فقط دوتا پریود بعد از پانکچر خونم سیاه رنگ و خشک و قیر مانند بودش و دردم نداشتم و پری هم منظم بودش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
از چه نظر؟؟؟؟؟؟ مگه از چند نظر یه چیز سوراخ میشه عزیز!! اگه پاره بشه کلا و محتویات داخلش کاملا پخش ...

دکترم حرفی از پارگی کیست و اینجور چیزا نزد فقط گفتش ک تخمدونات بزرگ شدن و ی لکه هاسگی سیاه رنگ هستش تو تخمدان یا رحم و اینکه دو دوره ال دی دادش همین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب این لکه های سیاه از چ میتونه باشه ؟

میتونه بافت هایی متفاوت از جنس تخمدان باشه
مثل یه سری کیست ها