2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هفته 12، 35 تو هفته ی 19، 35 تو هفته ی 26 ، 34.5 دیگه بعدش سونو نداشتم عزیزم بعد از هفته 24 چی ...

میدونم نمیشه . منظورم اینه اگه تا اون موقع خوب باشه بعد از هفته 24 که امکان سرکلاژ نباشه طول سرويکس کم بشه چیکار باید کرد؟ استراحت کردن هم ممکنه درمان قطعی و مطمئنی نباشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ممنون عزیزم خیلی برام دعا کن تصمیم این کار برام واقعا سخت بود، 23 سالت باشه و این کارو کنی، متاهلم و ...

ایشالا که هردوتون راضی باشین اخرش🏵🌷🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اهان مرسی عززیزمم.....آره فمیبیون 1 میخورم من  بالاخره تو شهر خودمون پیدا کردم و خریدم اونم یه ...

دستت درد نکنه عزیزم.. حتما زنگ میزنم.

نه عزیزم.دکترم فقط گفت فاصله بینشون بده .

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم گفتش انگار ک تو رحم یا تخمدان هم ی لکه های سیاه رنگ میبینم . تو تخمدان ک لکه سیاه رنگ نمیتونه ...

نه ممکنه توی تخمدان هم باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ی کسی هم ک با من بودش براش نوشته بود تو تخمدان راستش ی کیست سایز ۲۳در ۲۰ و تو چپش نوشته بود خیلی کوچ ...

خب اون کیستش کوچیک بود
مال شما بزرگه میتونه سوراخ شده باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

عزیزم حتما پیش دکترت برو.. الهی دلت اروم شه.🍀