2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست
انا جون و لاله جون! وقتي كسي هايپر بشه توي ازمايش خون چيزي معلوم ميشه يا نه؟! من از درد داشتم ...

اگه غلظت خون بگیره بله تو ازش هموگلوبین بالا میره سدیم پتاسیم هم میتونه تعادلش به هم بخوره
ولی ممکنه نرمال هم باشن ازهاش تا وقتی شدید نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم، من چنتا سایت خوندم فکر میکنم طبعم گرم و تر باشه، میگم حجامت یا فصد یا نشستن تو پود ...

عزیزم فصل حجامت دیگه گذشته
خدا خیرتون بده ان شاء ا... دلش رو شاد میکنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

خیلی متاسفم عزیزم
من حالم بده و فقط برای دیدن جواب شما اومدم تاپیک رو بخونم
واقعا متاسف شدم
ان شاء ا... جنین داری و بار بعد مثبت میشی

سقط شد.جیگرم دراومد😭شش هفته بود قربونش برم از لوبیا یکم بزرگتر بود

الهى اينقدر دلم گرفت كه خدا مى دونه💔 

نمى دونم چه جورى تسكينت بدم مطمينم دوباره به زودى زود باردار مى شى و پيشت تا ابد مى مونه

اما بدون دردهاى خيلى بزرگترى تو دنيا هست كه هيچ درمونى براش نيست اينجور دردها خيلى نفس گيرن خدا براى هيچ كى پيش نياره

من دارم مى كشم اين دردو با اينكه منم منتظرم كه مادر بشم و خسته ام از اين انتظار اما باز مى گم كاش فقط مشكل ام همين بود

كاش تنها غصه ام تو زندگى همين بود

كاش 

قوى باش عزيزم زندگى براى يه سرى آدمها سخته ماها جزء اون دسته ها هستيم كه با اينكه حق طبيعى هر زنى مادر شدنه اما ماها بايد براى به اين حس رسيدن هم تلاش كنيم نمى دونم حكمت خدا چيه و چرا ماها بايد براى اين حس اين همه سختى بكشيم اما اينو مى دونم همه اينها به خاطر اينه كه حتما آدمهاى قويى بوديم تو زندگيمون و خدا مى دونست ماها طاقت اين دردو كه براش بجنگيم و تلاش كنيم و داريم 

مطمينم اين بوده و ايمان دارم هممون كه تو اين راه قرار گرفتيم به خواستمون مى رسيم🙏🏼فقط باور داشته باش و شك نكن كه محكم بودنه كه سختى ها و روزهاى ناخوش زندگى رو شكست مى ده

خیلی متاسفم عزیزم من حالم بده و فقط برای دیدن جواب شما اومدم تاپیک رو بخونم واقعا متاسف شدم ان شا ...

ممنون عزیزم لطف کردین..هنوز باورم نمیشه ..امیدوارم بتونم هضمش کنم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
تبریک میگم عزیز فقط میشه بگین چقدر هزینه کردین چون من هم میخوام برم نوین

ممنون عزیزم. ان‌شاالله برای شما هم خیر باشه.

۳ اسفند پارسال پانکچر شد ۳/۱۳۰

اولین انتقالم ۸۰۰

دومین انتقالم ۱/۱۰۰

سونوهاشون ۴۷ تومن

خدایا شکرت🙏
الهى اينقدر دلم گرفت كه خدا مى دونه💔  نمى دونم چه جورى تسكينت بدم مطمينم دوباره به زودى ...

فک میکردم به دنیا میارمش..تو ذهنم سقط نمیگنجید..اینقدری توکلم به خدا بود که باورم نمیشه اصلا.

ممنون از دلداریت .کاش یکی باشه  اینقدری خدا دوسش داشته باشه که بخدا بگه توان یه سری هامون تمومه .یه سریهامون تا پای تموم شدن زندگیمون پیش رفتیم .دیگه تمومش کنه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
و يه چيز ديگه كه خيييلي مهمه اينه كه داروي ايراني اصلا و ابداً جواب نميده و اگه بده خييييلي كم و طوو ...

سلام عزیزم...مامان گل مهربون که به امید خدا تا چند روز آینده دختر شیرین تون رو در آغوش میگیرید به سلامتی...خیلی خیلی خوشحالم واستون..وکلی ذوق دارم من.. دائم تیکر رو چک میکنم💜🌹🌸🌼

چه هیجان انگیز که چند تا مامان پا به ماه داریم وانرژی عالی پیدا کرده تاپیک...

ممنون که اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتید..

همسرم مزالازین داره ولی میدونم که خوب نیست و با دوز فراموش شده سریع علائم داره.. گفتیم خارجی تجویز شه اما گفتن ممکنه گیر نیاد و خب ظاهرااین دارو اثر تخریبی کمتری داره واسه اسپرم..علائم هم وجود چرک و خون و. ..بود که فهمیدیم

پس حتما بدنبال متخصص بهتری باید باشیم...چشم حتما اگه سوالی بود باهاتون درمیون میگذارم

مراقب خودتون و گل دخترتون باشید دوست خوبم👼💐🌹🌸🌼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فک میکردم به دنیا میارمش..تو ذهنم سقط نمیگنجید..اینقدری توکلم به خدا بود که باورم نمیشه اصلا. ممنون ...

مى فهممت😞بدون همه ماها دركت مى كنيم از جون و دل

چون درد اين روزهارو خيلى هامون كشيديم يكى كمتر يكى بيشتر

فقط قوى باش شايد به صلاح بوده بره

حتما حكمتى داشته مى دونم الان اين حرفها شايد برات بى معنا باشه اما اينو شك نكن حكمتشو شايد بعدها متوجه بشى

و يه جايى و يه وقتى بگى حالا مى دونم چرا رفت

از ته دل هممون برات دعا مى كنيم كه زودتر به آرامش برسى و قوى تر از قبل دنبال انتقال بعديت باشى🙏🏼🌸💕

عزیزم دی اف آی و اسپرم حتما مرکز ناباروری انجام بدینا!!!!! یعنی مرکزی که پیدا کردی حتما ناباروری با ...

گفتن بریم پیامبران توی اشرفی اصفهانی یکیشو

یکیش هم توی همون مرکز انجام میدن که ناباروری هست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خب اون کیستش کوچیک بود مال شما بزرگه میتونه سوراخ شده باشه

یعنی از چ نظر سوراخ شده باشه ؟ اگه سوراخ شده باشه خطرناکه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

ای واییییییی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود