2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ممنون از پاسخت. آخر تصمیمون همین شد.اما بین راه خونه بوم گردی گرفتیم می مونیم شب و آروم آروم میریم. ...

سیار با خودت ببر اگه استرس داری ولی خیلیا ایرانی استفاده کردن نمونش لاله جون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من با پرواز برگشتم بندرعباس  و مشكلي هم پيش نيومد  اما يك هفته موندم تهران&nb ...

ما داریم همین کار رو میکنیم.شب میریم یزد میخوابیم.

بعد هم دوباره رو به بندر. البته آروم آروم میریم.

امیدوارم خدا به خیر بگذرونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره.البته گفت واسه من احتمالش کمه.ولی من اینجادیدم که بچه ها ۲تاانتقال دادن ولی سه تا شده

ایشالاک برای شمانباشه ونیست؛اره منم شنیدم دوتاسه تاشده ولی این ک یکی بره خارج رحمی بشه رونشنیده بودم؛ای خداچقداسترس هست تواین راه؛خانمهاییکه طبیعی باردارمیشن هم همین مشکلات ممکنه براشون پیش بیادیافقط ماهااینجوری ممکنه بشیم ستاره جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
يعني تو وضعيت خطره؟! اخه دكترمو من نديدم امروز ولي دكتر سونو گفت خوبه

احتیاط شرط عقله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بعدخدای نکردی یه نفردوقلویایکی باردارباشه بعدبگن جزاون یه نی نی دیگه خارج رحمی هست بایدچیکارکرداونو ستاره جون؟ب اون نی نیهاک تورحمن اسیبی نمیرسه درسته؟

آنا جون من ذخیدم ۶.۴ بود.هایپرم شدم.پس حتما اومده همون حدودای چهار.آره.. من کلا اولین تحریک تخمدانم ...

نه عزیزم قرار نیست حتما خیلی پایین بیاد.....

ایشالاک برای شمانباشه ونیست؛اره منم شنیدم دوتاسه تاشده ولی این ک یکی بره خارج رحمی بشه رونشنیده بودم ...

اوناهمینن ولی برای مابیشتره.البته الان مطمئن شدم نیست.چون دقت کردم دردقفسه سینه سمت چپ دارم میگه واسه رشدسینه یارحمه.دردشکمم خفیف بود خوب شددکترگفت شدیدالبته فشارمو گرفت گفت نیست ولی مامجبوریم به مریض بگیم.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بعدخدای نکردی یه نفردوقلویایکی باردارباشه بعدبگن جزاون یه نی نی دیگه خارج رحمی هست بایدچیکارکرداونو ...

بهم گفت مشکلی نیست چون خارج رحمه با اونای دیگه کارنداره بالاپارسکوپی خارجش میکنم.حالا فکرای بد نکن.من دکتر این حرفو زد گفتم شامل من نمیشه گفت ماشالا به روحیه الانم فهمیدم دردم ازکجاست دیگه خیالم راحت شد.یه چیزیم واسه خودش گفت من دوتا ساک جدا داشتم درست همون دوتای که کاشتم بود.فکرخوب کن 

اره انوکساهم دارم

آسپرین معده رو خیلی اذیت میکنه احتمالا واسه همونه عزیزم.....

به دکترت بگو ببین نظرش چیه اجازه میده قطعش کنی؟

آسپرین معده رو خیلی اذیت میکنه احتمالا واسه همونه عزیزم..... به دکترت بگو ببیننظرش چیه اجازه میده ق ...

دکتری که الان تحت نظرشم گفت هم انوکساهم اسپرین قطع.ولی رویان ازطرفی میگه هرچی دکتر گفت ازطرفی میگه دوقلویی قطع نشه بهتره.موندم.من سختم نیست تهران برم ولی چون استرس تو جاده دارم میگم نرم بهتره

بعدخدای نکردی یه نفردوقلویایکی باردارباشه بعدبگن جزاون یه نی نی دیگه خارج رحمی هست بایدچیکارکرداونو ...

عزیزم خدای نکرده اگه حتی یکی خارج رحمی بشه تا جایی که من میدونم کلا ختم بارداری اعلام میشه.....

عزیزم خدای نکرده اگه حتی یکی خارج رحمی بشه تا جایی که من میدونم کلا ختم بارداری اعلام میشه.....

دیروزکه دکترخیلی ریلکس میگفت اون خارج رحمی بااونا کار نداره.من لاپارسکوپی میکنم فقط اونو برمیدارم .این دکتر خیلی خوب بود حیف شانس من این هفته ازایران داره میره.تو ترکیه کلینیک زده

دکتری که الان تجپحت نطرشم گفت هم انوکساهم اسپرین قطع.ولی رویان ازطرفی میگه هرچی دکتر گفت ازطرفی میگه ...

ببین عزیزم من مشکل شدید معده دارم کلا آسپرین برام تجویز نشد ولی انوکسان مشکلی برام نداره.....

اوناهمینن ولی برای مابیشتره.البته الان مطمئن شدم نیست.چون دقت کردم دردقفسه سینه سمت چپ دارم میگه واس ...

اخه چرااسترس بیخودمیدن ب آدم؛والامن ب این نتیجه رسیدم ادم این چیزاروندونه بهتره خیلی استرس ادم کمتره وقتی اطلاعات ادم زیاده استرسم بیشتره