2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
والا افلاطونیان چون اسم در کرده یه مقدار جدی نیست تو کارش تو مکمل هم کوتاهی میکنه تا حد زیادی

دارم غصه میخورم😔یعنی‌چی‌اخه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ترجیحا برا کم کاری نخوری بهتره..... من شخصا تا حد ممکن کم و حذف کردم.....

چشم گلم.ممنونم ازت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم برای سه ماهه اوله بیشتر.

نه عزیزم بیشترش برا کل حاملگیه ، مثلا کنسروجات خصوصا تن ماهی اصلا خوب نیست ( اینو من تو سایت خود FDAامریکا خوندم ). جگر و اب هویج و زعفران هم همینطور اثراتش برای کل بارداریه . ماهی ها هم همینطور به خاطر اینکه بعضی ماهی ها جیوه ی خیلی زیادی به خودشون جذب میکنن باید با احتیاط مصرف بشن ( این رو هم تو سایت FDA نوشته) جیوه روی مغز جنین اثر سو داره.

میتونید سرچ کنید که چه ماهی هایی جیوه ی کمتری دارن و اونا رو مصرف کنید 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم با اجازت توصیه هاتو بذارم توی تاپیکی که به همین دلیل ایجاد کردم

خواهش میکنم ، خیلیم عالی 

این کانال تلگرامی رو عضو بشی خیلی خیلی مطالب خوبی داره

این چی بوده که ممنوعه برای کم کاری تیروئید؟ پیامش نمیاد برام.

عزیزم بادام زمینی

شیرینیجات

خانواده ی کلم

سویا

والا افلاطونیان چون اسم در کرده یه مقدار جدی نیست تو کارش تو مکمل هم کوتاهی میکنه تا حد زیادی

لاله جون مکمل بخرم‌ سرخود بخورم؟مکمل که‌مشکلی پیش نمیاره اخه.بد نمیشه که.هوم؟چیکار کنم 😔

ماهی جیوه ای نخورید
ماهی‌های اقیانوسی یا ماهی آب شور نخورید. ماهی‌های اقیانوسی به دلیل وجود آلودگی‌های حاصل از نفت کش‌ها در آب عمدتا به جیوه آلوده هستند. مصرف این ماهی‌ها باعث تجمع جیوه در بدن می‌شود و برای جنین مضر است. سعی کنید از ماهی‌های پرورشی یا ماهی‌هایی که از رودخانه‌ها صید می‌شوند، استفاده کنید. جیوه یک نوروتوکسین است که رشد مغز جنین را مختل می‌کند. ماهی‌هایی که بیشترین مقدار جیوه را دارند باید در لیست غذاهای ممنوعه شما قرار گیرند، ماهی‌هایی مثل: کوسه، شمشیر ماهی، ماهی تن آلباکور و شاه ماهی خال مخالی اما همه انواع ماهی‌های تن بد نیستند. سوشی هم نخورید. اگر از طرفداران این غذای لذیذ هستید، باید ۹ ماه خوردنش را فراموش کنید. هرچند غذاهای دریایی منبع بسیار خوب پروتئین هستند اما غذاهای دریایی خام می‌توانند منبع انگل و باکتری باشند. محققان معتقدند زنان باردار باید فقط گوشت ماهی یا سایر غذاهای دریایی که به طور کامل پخته شده است، بخورند.
غذای کنسروی نخورید
این روزها بیشتر از همیشه حواستان به خورد و خوراکتان باشد. در این دوران بیشتر دنبال بوهای خوب و اشتها برانگیز می‌روید و گاهی هم از بعضی از غذاها بدتان می‌آید. بهتر است در این دوران از غذاهای فست فودی وکنسروی و غذاهای فریزی دوری کنید. مصرف این قبیل غذاها در دوره بارداری به دلیل نمک زیاد، مواد نگهدارنده و کالری بالا مناسب نیست. بدن یک زن باردار به انواع غذاهای تازه و مقوی، انواع میوه‌ها و سبزی‌ها و به طور کلی تمام موادمغذی موجود در هرم غذایی نیاز دارد. محققان معتقدند مصرف غذاهای کنسرو شده و غذاهایی که تحت تاثیر امواج مایکروویو قرار گرفته‌اند خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.
جگر نخورید
 در دوران بارداری جگر نخورید. جگر حاوی مقدار زیادی ویتامینA  : https://niniban.com/fa/news/93394است ویتامین آ به خودی خود مفید است اما به اندازه و با تجویز پزشک. ویتامین A ویتامین محلول در چربی است و در کره و تمام چربی‌ها و در روغن‌هایی که برای پخت و پز استفاده می‌شود، وجود دارد. از طرفی مقدار زیاد ویتامینA از بدن خوب دفع نمی‌شود. تجمع این ویتامین می‌تواند برای جنین خطرناک باشد. به همین دلیل مصرف جگر به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.
من این ماه فولیکولام کیست شدن دیگه شانس بارداری ندارم ؟..۱۳ پریودی رفتم کیست شده بودن ...شیافت پروژس ...

اگه برا پریود شدنت دادن باید استفاده کنی.....

چند تا دادن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برق خوب نیست!
از میدانهای مغناطیسی و الکترونیکی دور باشید. بهتر است از پتو و یا تشکهای برقی استفاده نکنید. میدان‌های الکترومغناطیسی با سطح پایینی که در پتوهای برقی ایجاد می‌شود برای جنین تان خوب نیست.