2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047806 بازدید | 684627 پست
درسته، همونه كه شمام خوردين؟؟  توي جدول جلوي ويتامين E نوشته دآلفا و د نميدونم فلان و د ب ...

عزیزم الان نگاه کردم ویتامین دی نداره عزیزم مال من این بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون از پاسخت عزیزم الان ۸ ماهه دارو میخورم و امپول هیچی به هیچی تازه این ماه همه فولیکولام کیست شد ...

عزیزم آز اسپرمو آزمایشگاه چ.... دادین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی ازمایش ها رومیدیم تا پانکچر چه قدر طول می کشه؟ البته کلی از آزمایشها رو دادیم تو 9ماه اقدام ...

بستگی به نوع سیکلت داره عزیزم.....

بلند کوتاه با یا بدون ال دی.....

بستگی به پاسخ بدنت به داروهام داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان نگاه کردم ویتامین دی نداره عزیزم مال من این بود

مرسي، همينه دقيقا، خيلي لطف كردي لاله جون،خدا خيرت بده

از همون يكي دو ساعت قبل كه گفتي شروع كردم اولي رو خوردم، شمام روزي ٤تا خوردي؟

...
ببخشید همون ۲۱ میلیون خوبه به نظرتون ...کم نیست

عزیرم گفتم که خوبه اما بهش اعتباری نیست.....

خصوصا مورفو و تحرکش.....

سلام خانما شبتون بخیر .من 8 مهر انتقال داشتم برا دعا کنید بگیره .مخصوصا آنا جون

عزیز دلم ایشالله همین الان مامانی.....

بببخشید من همش سوال میکنم  نابلدم بازم شماها میدونید کمکم کنید ممنون

عزیز دلم هزار تا سوال بپرس.....

اینجا واسه همین دور همیم دیگه که به هم کمک کنیم.....

اره لاله جون.شما گفتید واسه میکرو خوبه. مورفو ۶ درصد تحرک a 25 درصد B ۳۰ درصد فکرکنم بعضی بچه ها ...

خب تهدادش کم بوده حتما
اما کلا مورفو چون کم بوده گفتن میکرو
البته دکترا هم میدونین که گاهی نظراشون کاملا گیج کننده اس
یادمه اون دفعه یکی از بچه ها اینجا گله کرد که دکتر تو ابن سینل با ازمایش خیلی ضعیف تر از همسر شما گفته ای یو ای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی چی مولار؟

توضیحش طولانیه
یه مورد خطرناکه
یعنی اون چیزی که داره رشد میکنه سرعت رشدش زیاده خیلی و برای همین هم بتا خیلی سریع و زیاد میره بالا

نگران نباشین بتای شما نرماله

وای منم هیچی نمیدونم  تازه پست ها رو می خونم استرس میگیرم  از الان دارم فکر میکنم بع ...

استرس نگیر عزیزم.....

بعدش روال عادی زندگیتو داری یه کم با ملایمت بیشتر.....

قرار نیست به رخت خواب ببندی خودتو.....

اتفاقا خوبه مشغول دردونتی و گذر زمانو نمیفهمی.....

یهویی خبر همبازیشو بهش میدی.....

سلام بادام زمینی هم ممنوعه؟ خیلی که تبلیغ میکنن بارداراها بخورن.حتی تو نت هم سرچ کنید همینو میگه

اون بادوم‌ معمولیه نه بادوم زمینی 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
مرسي، همينه دقيقا، خيلي لطف كردي لاله جون،خدا خيرت بده از همون يكي دو ساعت قبل كه گفتي شروع كردم او ...

من دو ماه روزی 4 تا خوردم
بعدش دیگه پیدا نمیشد برای همین روزی 2 تا میخوردم یه ماه اخرو

اطلاعات عمومی‌که‌پایین باشه همین میشه‌دیگه😑شیرینیجات نمیخورم خدارو شکر.سویا گاااهی توی ماکارونی‌میخ ...

عزیزم ترجیحا برا کم کاری نخوری بهتره.....

من شخصا تا حد ممکن کم و حذف کردم.....

این چی بوده که ممنوعه برای کم کاری تیروئید؟ پیامش نمیاد برام.

برا کم کاری این ۴ قلم کلا خوب نیست.....

شیرینیجات

سویا

بادوم زمینی

خانواده کلم.....