2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

ضد و نقیض‌هایی درباره نمک دریا

نمک دریا به طور کلی به نمک‌هایی گفته می‌شود که مستقیماً از آب دریا یا اقیانوس به دست می‌آیند.

برای تهیه‌ی این نمک، آب را توسط کانال‌هایی اوارد سینی‌های سفالی نمک گیری می‌کنند تا نور خورشید و وزش باد، به طور طبیعی موجب تبخیر آب و تهیه نمک شود.اما مردم بدانند نمک دریا تصفیه شده نیست و حاوی موادی است که سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.

نمک دریایی با نمکی که ما استفاده می‌کنیم از لحاظ تغذیه‌ای هیچ تفاوتی ندارد و تنها فرقش این است که کریستال‌های آن درشت‌تر است و در برخی غذاها سبب ارتقای کیفیت آن می‌شود

نمک دریا نمکی تصفیه نشده است و علاوه بر داشتن فلزات سنگین، دارای ماده خطرناکی همچون آرسنیک است. آرسنیک شبه فلز سمی، معروفی است که

مصرف آن سرطان‌زا است

جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌اند که داشتن رژیم‌های غذایی که نمک فراوانی در آن‌ها وجود دارد احتمال پوکی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.

بنابراین مصرف این نوع نمک آن هم در حجم نامتعارف به فشارخونی‌ها و زنان باردار توصیه نمی‌شود.

زهرا اباصلتی، مسئول دفتر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: «نمک دریا دارای انواع ناخالصی از جمله مواد نامحلول مانند شن، ماسه، خاک، گچ و مواد آلوده کننده، مواد محلول سخت از جمله کلسیم و منیزیمو فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم است و می‌تواند عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارش، کبد، کلیه‌ها و ریه ایجاد کند و حتی منجر به مسمومیت شود.»

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
داروی هورمونی استفاده میکنی؟مثلا دوفاستون؟ببخشید ناحیه ی مهبلت ضخیم و زمخت نشده؟ اگه اینجوریه اون ق ...

نه هیچ کدوم از اینا نیست ، از اول که پریود میشدم تو دوران نوجوانی تا حالا همین مدلی بودم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرانمک دریا ممنوعه من تازه فکر می کردم خوب باشه؟؟؟

ضد و نقیض‌هایی درباره نمک دریا

نمک دریا به طور کلی به نمک‌هایی گفته می‌شود که مستقیماً از آب دریا یا اقیانوس به دست می‌آیند.

برای تهیه‌ی این نمک، آب را توسط کانال‌هایی اوارد سینی‌های سفالی نمک گیری می‌کنند تا نور خورشید و وزش باد، به طور طبیعی موجب تبخیر آب و تهیه نمک شود.اما مردم بدانند نمک دریا تصفیه شده نیست و حاوی موادی است که سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.
نمک دریایی با نمکی که ما استفاده می‌کنیم از لحاظ تغذیه‌ای هیچ تفاوتی ندارد و تنها فرقش این است که کریستال‌های آن درشت‌تر است و در برخی غذاها سبب ارتقای کیفیت آن می‌شود
نمک دریا نمکی تصفیه نشده است و علاوه بر داشتن فلزات سنگین، دارای ماده خطرناکی همچون آرسنیک است. آرسنیک شبه فلز سمی، معروفی است که
مصرف آن سرطان‌زا است

جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌اند که داشتن رژیم‌های غذایی که نمک فراوانی در آن‌ها وجود دارد احتمال پوکی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.
بنابراین مصرف این نوع نمک آن هم در حجم نامتعارف به فشارخونی‌ها و زنان باردار توصیه نمی‌شود.
زهرا اباصلتی، مسئول دفتر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: «نمک دریا دارای انواع ناخالصی از جمله مواد نامحلول مانند شن، ماسه، خاک، گچ و مواد آلوده کننده، مواد محلول سخت از جمله کلسیم و منیزیمو فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم است و می‌تواند عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارش، کبد، کلیه‌ها و ریه ایجاد کند و حتی منجر به مسمومیت شود.»

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

راستی آنا جان یه سوال داشتم،شما گفتی شوهرتون اکثرا شام رو سالاد میخورد،حالا بنظرت چون شوهرم قرص باید بخوره بعد از شام،اشکالی نداره سالاد و اینجور چیزا بخوره؟منظورم اینه شام حساب میشه؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها شما شب شیاف سایکلوژیست میزارین چقدر استراحت دارین.من میزارم دستشوییم میگیره نهایت یکساعت تحمل ...

نیم ساعتم کافیه.....

من دو ساعتم میخوابیدم اما همون نیم ساعت کفایت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی آنا جان یه سوال داشتم،شما گفتی شوهرتون اکثرا شام رو سالاد میخورد،حالا بنظرت چون شوهرم قرص باید ...

خوب سالاد هم معده رو پر میکنه ضمنا من معمولا تو سالادامم پروتئینو داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی آنا جان یه سوال داشتم،شما گفتی شوهرتون اکثرا شام رو سالاد میخورد،حالا بنظرت چون شوهرم قرص باید ...

البته بگما باید اصلا چیزای خام خوبه یا نه.....

خوب سالاد هم معده رو پر میکنه ضمنا من معمولا تو سالادامم پروتئینو داشتم.....

مثلا سالاد مرغ اینا؟یا گردو اینا بریزم تو سالاد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مثلا سالاد مرغ اینا؟یا گردو اینا بریزم تو سالاد؟

بستگی داره.....

گاها چند تیکه مرغ....

گاها ماهی.....

گاها حبوبات.....

گاها گوشت.....

گاها میوه جات....

خلاصه هر چی میتونستم برا تنوع دادن قاطیش میکردم....

آنا جان من امروز قبل از صبح انتقال داشتم ، الان زیر دلم و دور نافم درد میکنه.

طبیعیه.مثل پریودی تقریبا.

ضعف پا و ......

زود نیست برا این چیزا؟

حس میکنم کرخت شده بدنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دقیقا با اون همه پولی که میگیره حد اقل یه جای مناسب برای بیمارا درست نمیکنه بنده خدا مردها که مجبور ...

اره بخدا؛۴ساعت میشینی تونوبت۴دقیقه هم نمیتونی دکتروببینی دردتوگی،اون پول بایدحلال باشه،بیماربایدراضی باشه اون پولوداره پرداخت میکنه؛الان صباجون تودلش داره ب من فحش میده😁یادمه اون موقعهاک شماوثمین جون ناراحت بودین ازدکترظهیری صباجون تعریفشومیکرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود