2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم سوزن انسولین که کوتاه ترین سوزنه و برای تزریق زیر جلدیه عزیز 

آره من نمیدونستم ولی سریع گفتم که اشتباه کردم 😂😂

میشه بگین اون سوزنه که بلندتره برای پروژسترون میشه استفاده کرد سوزن چی بود؟؟؟

خداجونم شکرت       
خب خدارو شكر، تو فكرتون بودم، همينكه دهانه بسته ست شكرررر، ديگه بايد بگذرونيم منم درداي هرازگاهي دار ...

وزنشم شکر خدا خوب بود بالای نمودار ۵۰ درصد بود....

۲۳۰۰ بود شکر خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنشم شکر خدا خوب بود بالای نمودار ۵۰ درصد بود.... ۲۳۰۰ بود شکر خدا.....

خدارو شكر واسه اين هفته فكر كنم خيلي هم خوبه، بايد برم نمودارو ببينم واسه هفته بعد خودم آمادگي داشته باشم 😬

با اينكه گفتين تعداد صفحه ها نره بالا خيييلللليي موافقمممم اكثر وقتا هم با لايك جواب دوستان رو ميدم كه صفحه ها با تاييد و تشكر زياد نشه و بتونيم از همه باخبر باشيم و شما و لاله جونم بيشتر ازين وقتتون گرفته نشه، خلاصه كه جواب بعضي كامنتارو ندادن رو به حساب بي ادبي نذارن دوستان و بدونن صرفاً جهت همكاري با بقيه ست وگرنه من خودم بايد همه رو بخونم ببينم دوستامون در چه حالن

سلام دوستان تا كي بايد اين سفيده تخم مرغ رو بخوريم؟؟؟؟از كجا بدونيم كه ديگه نيازي بهش نيست بخدا دي ...

یه دو هفته ای بخور.....

فکر کنم پریود بشی خیلی بهتر میشه شرایطت باز لاله جون بهتر میتونه راهنماییت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ال دي نداشتم.الانم فقط بهم استراديول داده.اينو برا چي ميدن؟

استرا برا ضخامت آندومتره و آمادگی بستر رحم.....

خدا رو شكر كه همه چيز اوكي بوده عزيزم، فقط يه سوال ! بسته بودن دهانه رحم رو  فقط واژينال چك ميك ...

نه عزیزم همون سونوی شکمی بود احتمالا از مدل دهانه رحم گفته باز شده یا نه.....

چون قشنگ شنیدم گفت بستس....

خودمم تاکیدی پرسیدم گفت بستس.....

شنیدم اونایی که دهانه رحمشون میخواد باز شه قیفی شکل میشه.....

سلام دوستان.اناجون من هفته بعداگه خدابخوادانتقال دارم.خواستم بدونم اين امپول چسب جنين واگه خودمون بگ ...

عزيزم چه دارويي قبل انتقال دكتر بهت داده؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها يه سوال،كسايي كه هايپر شدن و جنين بعد به صورت فريز انتقال دادن دكتر چه دارويي قبل انتقال بعشو ...

اره عزیزم به همه استرادیول میدن
و البته استروژن کوژوگه هم میدن تا جلوی تخمک گ گرفته بشه
یا مثلا داروهایی که حلوی فعالیت تخمدان رو میگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم به همه استرادیول میدن و البته استروژن کوژوگه هم میدن تا جلوی تخمک گ گرفته بشه یا مثلا دا ...

ميدوني تو اين فكرم نخورم استراديول رو.من فيبروكيستيك سينه دارم.از وسواس فكريش ميميرم.ميخوام نخورم به دكتر هم نگم😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آره من نمیدونستم ولی سریع گفتم که اشتباه کردم 😂😂 میشه بگین اون سوزنه که بلندتره برای پروژسترون می ...

عزیزم سرسوزنه رو من رفتم جدا خریدم.....

سرنگامم سرشون پیچی بودن سرسوزنشو عوض میکردم به جاش از اینا استفاده میکردم.....

والا من یه بار رفتم تقاطع ولی عصر جمهوری تو خیابون ولی عصر یه کم پایینتر از چهارراه اونجا کلا بورس تجهیزات پزشکیه.....

یه مغازه ای بود انواع سرنگ مرنگ و تجهیزات تزریقاتی و اینا داشت......

ازش پرسیدم سوسوزن برا تزریق عمیق عضلانی اینارو بهم داد.....

الان ندارمش فکر کنم وگرنه عکسشو میذاشتم....

حالا باز وسایل تزریقاتمونو نگاه کنم اگه مونده بود واست عکسشو میذارم......

عزیزم پس باید ببینی نوع سیکل انتقالت چیه..... بسته به نوعش بالا پایین داره خیلی فکرتو درگیرش نکن در ...

ممنون گلم

من  تازه این تایپک رو پیدا کردم

از این به بعد میام مزاحمت   میشم سوالامومیپرسم

خدایاشکرت 
من امروز وقت اكوي قلب جنين دارم، چون شما انجام دادي خواستم راهنمايي كني كه چطوري انجام ميشه ؟ چ ...

مثل سونوی معمولی شکمیه عزیزم
اگه نی نیت مثل پسر من شیطون باشه یه کم بیشتر زمان میبره
مال من حدودا 20 مین وقت گرفت
یه مانیتور کوچیک هم داد دکتر دستم تا خودم از نزدیک ببینم هم خود بچه رو هم قلبش و قسمت های مختلف قلبش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو