2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
بچه فردا روز ۱۳ انتقالم ازمایش خون بدم نشون میده

بزار روز ١٤ عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ا چه جالب رويان بودي شما؟ اخه ارزو هم همون روز شوهرش عمل داشت كنار هم نبودن البته با بيحسي موضعي هم ...

😂😂😂😂😂😂قسمت آقایون جدااا بود 

ببخشید من فک کردم قسمت خانمارو میگی 

فک کن بین اون همه خانم همسرم کنار من بااشه 😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سينال و منوپيور دلشتم كه سينالمو ٢ پودر با يه اب مقطر قاطي ميكردم

مرسي سارا، انشالله به زودي دلمونو شاد كني🌹🌹

روزي چندتا از هركدوم ميزدي، سينال ايرانيه، راحت پيداشون كردي؟

...
بچه فردا روز ۱۳ انتقالم ازمایش خون بدم نشون میده

فک کنم نشون بده ولی یه موقع عددش پایین بود استرس نگیریاا چون زوده 

مال ما روز ۱۷ میگن آزمایش بدیم چرا برای شما زود تره؟

خداجونم شکرت       
اره اخه تو زود رفتي ماي بيچاره شاهد عمل همه بوديم😅 من هم قبلش هم بعدش😷 منو اوردن تو ريكاوري فاميل ...

ايولا خوب كردي 

چيه هي درد بكشيم همون اول بايد ميزدن واسه منم

زود به هوش اومدي توام؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فک کنم نشون بده ولی یه موقع عددش پایین بود استرس نگیریاا چون زوده  مال ما روز ۱۷ میگن آزمایش ب ...

برای من گفت ۱۴ از بده ولی به خاطر بی بی چک منفیم استرس گرفتم گفتم ی دفعه فردا ازمایش بدم از استرس در بیام

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من طبعم گرم و تره آناجون  ولی تو شیر دوست دارم شیره انگور بریزم بخورم  اینم بگم شیرو گرم ...

پس فکر کنم موردی نداشته باشه خوردنش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته من شنيدم شانس باردار شدن با فريز بيشتره منم درست يا نادرست به فأل نيك گرفتم اينو انشالله خيل ...

آره عزیزم کار خوبی میکنی 

حالت که کاملا خوب شد تا روز انتقال ورزش و پیاده روی کن رویان به من میگف ورزش خیییلی خوبه هم یه کم وزنت میاد پایین هم سرگرم میشی

خداجونم شکرت       
از کجا قاووت بگیرم که مطمئن باشه. من طبعم سرده میخوام قاووت بخورم بلکه گرم شم!!!

منم قوتو زیاد خوردم به خاطر طبع سردم برا من از کرمان می آوردن مطمئن بود.....

فقط کسایی که طبع گرمی دارن نباید زیاده روی کنن حتی شاید برا بعضیا بدم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سينال و منوپيور دلشتم كه سينالمو ٢ پودر با يه اب مقطر قاطي ميكردم

سارا اگه خدا بخواد سيكل بيست و سه روز بعد شروع بشه انشالله انشالله، بچه هايي كه اين روزا پانكچر شدن و شما يه سيكل جلوترين مثبت شدنتون اميدواري خيلي زيادي ميده،، و راهنماييهاتون برام روشنگره، براي همينه كه هي سوال ميپرسم و مزاحمت ميشم، مرسي ازت

...
😂😂😂😂😂😂قسمت آقایون جدااا بود  ببخشید من فک کردم قسمت خانمارو میگی  فک کن بین اون هم ...

اره منم همونو ميگم تعحب كردم🤣🤣🙈

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نوش جونتون عزيزم خيلي واسه اسپرم عاليه رازيانه هم واسه كيفيت تخمك خوبه خيلي هم شبيه تخمك هست ولي ن ...

قوتو هم برا هر کسی خوب نیست مثلا برا همسر من خوب نبود.....

چون طبع همسرم زیادی گرم بود.....

من چون طبعم سرد بود میخوردم واسم خوب بود.....

رازیانه هم برا پرولاتین بالا، آندومتریوز و.... خوب نیست.....