2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
زنگ زدم مرکز میگه جنین فریز نداری.جنینات هوب نبودن....کاملا شکستم...داغون شدم....بمیرم راحت شم😢😢😢 ...

عزیز دلم ببین رعد و برق رو!!!!!!

خدا بخواد هیچ حاجتی به بنی بشر نیست!!!!!

پس ناشکری نکن و خودتو بسپار به رحمت و کرمش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها برای جنین بلاست همون ۵روزه هم باید بعد۱۴یا۱۶روز از بدی؟زودترمشخص نمیشه؟

دکتر من زودتر ۱۴ آز نمینوشت حتی برا بلاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز رفتم سونو جنین و ساک و کیسه زرده تشکیل شده بودن گفت قلب تشکیل نشده.امروز ۲۴ روز از انت ...

عزیزم خیلی زود بوده.....

سی روز بعدش بری شاید تشکیل بشه.....

سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

سلام عزیزم،توی بچه های مرکزمون یکی از خانوما مثل شما یکی انتقال داده بود رفته بود سونو دوقلو شده بود😍😍مبارکت باشه عزیزم😍

دوستای خوبم من پنج شنبه پانکچر شدم ۱۳ دوره بودم و  امروز که ۱۸ دوره هست پریود شدم طبیعیه؟معمولا ...

عزیزم بله معمولا پنج الی یه هفته ده روزه پری میاد.....

سلام آناجون من الان باید استرادیول بخورم ولی تموم شده اگه نخورم تا بعداز ظهر مشکلی پیش نمیاد؟؟

نه عزیزم بعد از طهر اگه دستت میرسه اون موقع سهم صبحتم بخور.....

فقط دز رورانه تو حتما بخور.....

عزیزم بله معمولا پنج الی یه هفته ده روزه پری میاد.....

ممنون عزیزم

آناجون وبقیه دوستان چه کارهایی بکنم  که ان شاالله بدن ورحمم تقویت وآماده بشه برای انتقال جنین

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم آناجون وبقیه دوستان چه کارهایی بکنم  که ان شاالله بدن ورحمم تقویت وآماده بشه برای ...

عزیزم آب زیاد بخور.....

خواهشا از تغذیه کسی تقلید نکن!!!!!!

چون ممکنه همین تقلید بدون مطابقت با بدنت مشکل ساز بشه.....

پس طبعت بشناس و متناسبش بخور.....

عزیزم یعنی همسان بودن؟ اگه همسان باشه که کاملا طبیعیه میتونه بشه..... انتقالت فریز بود یا فرش؟ سی ...

عزیزم انتقالم فرش بود و سه روزه

از روز دوم پری داروهام شروع شد و قبلش ال دی و اینا نداشتم

دکتر نگفت همسان هستن یا نه ولی من ازش پرسیدم چرا یکیش پنج هفته است یکی هفت هفته؟؟؟ گفت چون جنسشون فرق میکنه.خب این یعنی غیر همسانن دیگه.نه؟

بعد گفتم چقدر احتمالش هست قلبش تشکیل بشه؟ گفت احتمالش خیلی زیاده

آناجون چهارروز قبل انتقال نز دیکی داشتم و بعدش تا دو هفته نداشتم

اصلا هنگ کردم به خدا.چه جوری شده؟!!!

خوب قبلش نزدیکی داشتی..... اسپرم تا سه روزم میتونه زنده بمونه شاید یکی از تخمکات آزاد شده و با این ...

خب اگه اینطوری بود که حالا باید بیشتر از پنج هفته داشته باشه اناجون

آخه اون یکی که هفت هفته است دقیقا به تاریخ انتقالم میخوره

عزیزم انتقالم فرش بود و سه روزه از روز دوم پری داروهام شروع شد و قبلش ال دی و اینا نداشتم دکتر نگف ...

خوب چهار روز قبل انتقال نزدیکی داشتی.....

کی پانکچرت بوده؟

عزیزم اینو طبیعی باردار شدی.....

ببین یکی از دوستامونم بود اون قرار بود ۲ اردیبهشت انتقال بده رفت بهش گفتن جنینات از فریز در نیومدن و دست خالی برگشت جالبه ۱۲ اریبهشت آز داده بود باردار شده بود یعنی بدون انتقال جنین.....

یعنی طبیعی باردار شده بود.....

حدس میزنم همچین اتفاقی برا تو هم افتاده.....

یکیش طبیعی شده یکی با انتقال......

البته اگه غیر همسان باشن.....

چون متوجه نمیشم منظور دکترت از جنس متفاوت چیه.....

خب اگه اینطوری بود که حالا باید بیشتر از پنج هفته داشته باشه اناجون آخه اون یکی که هفت هفته است دقی ...

خوب عزیزم تو طبیعی چون تایم لقاح دقیق معلوم نیست و اینکه کی خودشو به رحم رسونده و لانه گزینی کرده و..... 

نمیشه دقیق نظر داد.....

ضمنا ممکنه خطای سونو هم باشه چون بعضا یه هغته بالا پایین میگن.....

خوب چهار روز قبل انتقال نزدیکی داشتی..... کی پانکچرت بوده؟ عزیزم اینو طبیعی باردار شدی..... ببین ...

آناجونم ببین اگه طبیعی باشه باید قبل انتقالم بوده بتشه.درسته؟ چون بعد انتقال که دیگه ن ز دیکی نداشتم

اگه هم اون موقع باشه که الان نباید پنج هفته باشه.من ۱۳ مرداد انتقال دادم

منظور دکتر از اینکه گفت جنسش متفاوته اینه که یکیش دختره یکیش پسره که در این صورت یعنی غیرهمسانن

به نظرم فقط یه احتمال وجود داره و اون اینه که همسان باشن.والا نمیدونم کلا ذهنم قفل کرده