2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
دوستای خوبم من پنج شنبه پانکچر شدم ۱۳ دوره بودم و وانتقال نداشتم امروز که ۱۸ دوره هست پریود شدم طبیع ...

اره عزیزم طبیعیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مباااارکت باشه..برای دل شکسته منم دعا کن..بیشتر برای شوهرم ناراحت شدم...طفلی چه ذوقی داشت...شما کجا ...

عزیزم من اصفهانم و مرکز ناباروری مشتاق انتقال دادم.البته دکترم دارو با دوز کم بهم داد و تخمک زیاد نداشتم اما برای انتقال دکتر احمدی برام انجام داد که به پنجه طلا معروفه

عزیزم توکل کن به خدا.امیدوارم خیلی زود صدای همتونو بشنوه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون و بقیه دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین. من تو هفته 16 هستم و دکترم بهم گفت فولیک رو قطع ...

سلام عزیزم...مطمعنی تو هفته ۱۶ هستی آخه شما از من جلوتر بودی سن سونو چقدر بود؟...منم کلسیم استفاده میکنم از هفته ۱۲

سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

عزیزم تبریک میگم چه اتفاق قشنگی ایشالا ک قلب اون یکی جنینت تا چند وقت دیگه میتپه خدا نگهدارشون باشه

سلام من امروز رفتم سونو جنین و ساک و کیسه زرده تشکیل شده بودن گفت قلب تشکیل نشده.امروز ۲۴ روز از انت ...

عزیزم مبارکه نگران نباش من روز ۳۰ انتقالم رفتم سونو و تپیدن قلب خوشگلشو دیدم ایشالا شما هم بزودی تالاپ تولوپ قلب نینی رو میبینی

آخه تو آخرین سونوم گفت 8،9 تا فولی خوب داری، به نظرم قاعده اش این بود یکی دوتارم ندیده باشه. اما روز ...

من تا به حال یا بارم نشده پانکچرم دیر اتفاق بیفته.....

واقعا خیلیه این همه هزینه مالی و جانی و روحی بدی حتی یه دونه تخمکم برا ما ارزشش از طلا بیشتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و بقیه دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین. من تو هفته 16 هستم و دکترم بهم گفت فولیک رو قطع ...

والا بستگی به شرایط فرد داره.....

یعمی نمیشه مقایسه کرد.....

مثلا من بارداری قبلیم تا ۷ ماه فولیک ۵ داستم بعد قطع کرد به جاش آهن داد......

اینار همچنان فمیبیون دارم و آهن تجویز نکرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

کلسی کر هم والا من صبحها بعد صبحونه میخوردم اما چهار بعد لووتیروکسین.....

سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

عزیزم یعنی همسان بودن؟

اگه همسان باشه که کاملا طبیعیه میتونه بشه.....

انتقالت فریز بود یا فرش؟

سیکل انتقالت نچرال بود؟

بعد پانکچر نزدیکی داشتی؟

میخوام ببینم دومی طبیعیه؟ یا همون به جنینت هست که تقسیم شده!!!!!

خلاصه مبارکت باشه عزیزم......

بچه ها کسی میدونه هزینه ی آزمایش ایمنی سی دی مارکرا آزاد چنده؟

عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم اخیرا یکی گفت دونه ای پنجاه یا همچین چیزی خوب یادم نیست.....

ثمین جون عزیزم منونم دوستم.ایشتلا قسمت تو ولی من فقط یه جنین انتقال دادما.چطور شده آخه به وکترم گف ...

یعنی همسان نیست؟

جنس منظورش دختر و پسر؟

اگه اینطور باشه که همسان نیستن پس حتما یکی طبیعیه و اون یکی جنبن انتقالیه!!!!!

دوستانی که مثبت شدین درسته که اگه زیر شکم سفت بشه یعنی باردارین و اگه شل باشه یعنی منتفیه ؟

والا به نظرم نمیشه رو این چیزا حساب کرد.....

گواهی نامه میخوام ثبت نام کنم تا اونموقع بنظرت تموم میکنم مثلا دوماه

خوب به نوع سیکلت ربط داره.....

اگه ۴۵ روزه باشه فرصتت بیشتره خوب.....

قربونتون برم دوستای گلم آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن تازه گفت چون عقب و جلو هستن یع ...

خوب قبلش نزدیکی داشتی.....

اسپرم تا سه روزم میتونه زنده بمونه

شاید یکی از تخمکات آزاد شده و با این اسپرم لقاح پیدا کرده......

پس به احتمال خیلی خیلی خیلی بالا یکیش دخمله.....

چون اسپرم ایکس طولانی مدت میتونه زنده بمونه.....