2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها من نصفه شب ببخشید خیلییی دستشویی داشتم از شدت دل درد و دستشویی بیدار شدم وقتی رفتم خیلی بهت ...

هيچى نيست من هم اينجورى مى شم عزيزم 

برو ببين مامان رعد و برق

نى نى اش ضربدر ٢شده 

اى جونم خيلى خوشحالم براش 

رفته سونو متوجه شدن يك نى نى ديگه هم هست 🤗🍼❤️

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ثمین جون عزیزم منونم دوستم.ایشتلا قسمت تو ولی من فقط یه جنین انتقال دادما.چطور شده آخه به وکترم گف ...

اینکه عالیه انشالله که قلب هر دوشون 120 سال برات میزنه 

عزیزززززم دوقلوهای هم سان هستن بعضی وقتها از یه تخمک دو تا جنین تشکیل میشه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتون برم دوستای گلم

آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن

تازه گفت چون عقب و جلو هستن یعنی جتسشون فرق میکنه.اینم باز یعنی همسان نیستن

یعنی چی شده

دو هفته بعد از انتقالم نزدیکی نداشتم که بگم یه تخمک اون زیرمیرا مونده ندیدنش جنین شده

فقط چهار روز قبل انتقال ن ز د ی ک ی داشتتیم

اصلا نمیدونید چه حالی دارما.یکریز دارم اشک میریرم.شوککککه شدم

ثمین جون عزیزم منونم دوستم.ایشتلا قسمت تو ولی من فقط یه جنین انتقال دادما.چطور شده آخه به وکترم گف ...

مبارکت باشه گلم خیلی برات خوشحالم ممنونم از خدا برا معجزه ی قشنگش😘😘

تقسیم سلولی اتفاق افتاده دیگه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

🤣🤣اینم معجزه.حتمادوقلوهای بهم چسبیده بودن دکترا نفهمیدن.انشالله هردوتاشون سالم باشن😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
برای من روز ۲۲ ساک رو دید ، اما خب هر کسی با کس دیگه شرایطش فرق میکنه .اگه میتونی صبر کنی شنیدم که ب ...

سلام من امروز رفتم سونو جنین و ساک و کیسه زرده تشکیل شده بودن گفت قلب تشکیل نشده.امروز ۲۴ روز از انتقالم گذشته.شما چند روز بعد انتقال قلب دیدن؟؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
قربونتون برم دوستای گلم آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن تازه گفت چون عقب و جلو هستن یع ...

مباااارکت باشه..برای دل شکسته منم دعا کن..بیشتر برای شوهرم ناراحت شدم...طفلی چه ذوقی داشت...شما کجا انتقال دادی با کدوم دکتر

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام من امروز رفتم سونو جنین و ساک و کیسه زرده تشکیل شده بودن گفت قلب تشکیل نشده.امروز ۲۴ روز از انت ...

خوب خداروشکر اکثرا 1ماه بعد انتقال میبینن نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستای خوبم من پنج شنبه پانکچر شدم ۱۳ دوره بودم و  امروز که ۱۸ دوره هست پریود شدم طبیعیه؟معمولا چند روز بعد عمل پانکچر پریود اتفاق میفته

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
زنگ زدم مرکز میگه جنین فریز نداری.جنینات هوب نبودن....کاملا شکستم...داغون شدم....بمیرم راحت شم😢😢😢 ...

متاسفم عزیزم ولی برو آز بده