2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم  های عزیز من  ان شاءالله از فردا قرص استرادیول شروع میکنم اول خیلی خیلی التماس. ...

عزیزم در کل چیزای عجیب غریب و غیر عادت روزانه نخورین.....

آب زیاد بخور و استرس رو از خودت دور کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید من دلم میخواد دوقلو پسر باردار بشم راهی هست؟ البته از طریق تغذیه و طب سنتی نه دارو د د ...

عزیزم اینجا اکثرا مشکل ناباروری دارن و کمتر کسی دنبال تعیین جنسیت بوده حالا با پی جی اس شاید به روش طبیعی که دیگه هیچ کس از دوستان نبوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان.ان شالله که حال خودت و نی نی حسابی خوب باشه.عزیز من وارد سیکل میکرو شدم.امروز روز ۹ پری ...

عزیزم والا چی بگم....

دو سه روز برا تغییر کمه اما شما آب زیاد بخور.....

پروتئین و سفیده تخم مرغم بخور.....

پیاده رویم خوبه....

ایشالله تاثیر بذاره.....

عزيزم خير ببيني انشاللله از نگراني در اومدم  مواظب خودت و دخترت و ني ني ت باش خانم گل انشالل ...

فدات عزیزم والله فعلا همونه شرایطم....

دلم به دعاهاتون قرصه....

اناجون چرا حالتون خوب نیس؟ نگرانتون شدم؟ به دکترتون گفتین؟

والا گفتم فعلا یه تغییری تو داروهام داده....

ببینم اثرش چی میشه....

الان تو رختخوابم یه کم بهتر شدم....

هر از گاهی میگیره ولی میکنه....

برم بخوابم ایشالله بیدارم نکنه....

والا گفتم فعلا یه تغییری تو داروهام داده.... ببینم اثرش چی میشه.... الان تو رختخوابم یه کم بهتر شد ...

ای بابا عزیزم توکل به خدا کن نگران نباش اخرای بارداری شنیدم سخت میگذره، اناجون شما اینجا انقدر کمک حال بقیه بودین که قطططعا و یقییینا الان خدا ثانیه ای کمکشو دریغ نمیکنه ازتون🌺

...
سلام انا جون و بقيه يچه ها.من امروز روز هفت سيكلم بود اومدم سونو و حالا سري دوم داروها.سري اولم ١٥ ت ...

عزیزم خیالت راحت  درسته خارجیه من hcgکارما داشتم همین جوری بود به دکتر هم نشون دادم گفت همینه وآلمانیه یه سری داروهای خارجی همینطور هستند فوستیمون ومریونال هم این شکلیه یعنی روش فارسی نوشته شده

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آتی جون خوبی گل دخترت خوبه 

ممنون عزیزم خوبه خداروشکر . ولی واقعا مسعولیت سختیه درسته خمش تو تلاش هستیم تا به نتیجه میرسیم ولی وقتی به دنیا میان مرحله ی جدیدی از استرس و ترس شروع میشه والا نمیدونم کی میخا از زندگی لذت ببریم . الان همش درگیر دل درد های شبانه و گیر کردن یهویی شیر تو گلوش یا شیر بالا اوردنش هستم واقعا شب تا صب با ترس و لرز میخابم خدای نکرده چیزیش نشه شیر بالا میاره خدای نکرده خفه نشه و .... ولی ایشالا بزرگ میشه این روزا هم میگذره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عاطی جون خودت خوبی؟پرنسست خوبه خواهری؟من سقط کردم عزیزم

واااااای عزیزم باز چرا سقط شد   بخدا خیلی واست ناراحت شدم خدا خودش بهت صبر بده واقعا سخته . ممنون عزیزم خوبه خداروشکر 

سلام به روی ماهت عزیزم زایمان کردی به سلامتی؟ من انگار خیلی بی خبرم از همه جا و همه کس

سلام عزیزم خوبی . من تو ۳۵ هفته ۵ روز زایمان کردم به دلیل باز شدن دهانه رحم ختم بارداری دادن . خداروشکر دخترم به سلامتی دنیا اومد . ایشالا شما هم به خوشی زایمان کنی 

خیلی ناراحت شدیم هر دو ثمین جون بتای دوم به فاصله ی چند روز بودش؟

دقیقا 48ساعت .بتای اول 21.7 بود بتای دوم 67.2

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....