2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

سلام آنا جان.ان شالله که حال خودت و نی نی حسابی خوب باشه.عزیز من وارد سیکل میکرو شدم.امروز روز ۹ پریودی هست.با اینکه آمپول میزنم ولی فولیکولهام رشد چندانی نداره عزیز.با اینکه از سه ماهه پیش کپسول فرتیل اید خوردم تا حالا.میشه بهم پیشنهاد بدی که این چند روز باقیمانده تا پانکچر رو چه چیزهایی مصرف کنم تا فولیکولهام رشد کنن و پوچ نباشن.من ورم روده هم گرفتم با داروها.یبوست دارم و دارو مصرف میکنم.ممنون عزیزم

انا جون انقباض تو شکم حس فشار ایجاد میکنه ، مگر زمانی که داره رو دهانه تاثیر میذاره گاهی شدت انقباض ...

والا من که داره روز به روز برام سخت میشه.....

خدا کنه با یه بچه کوچیک کارم به بستری نکشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقيقا همين جورى فكر مى كردم و هميشه بادوم مى خورم و دفعه اول آناناس خوردم و دفعه دوم فقط بادوم و ...

با فارس سرچ کن هدیه های آسمانی زودتر پیدا میکنی

خدایا شکرت😙
ممنون عزیزم من که کاری نکردم همه کارهای مهم رو دوش انا جونه هر چند میدونم همین که خطر از بیخ گوش ...

لاله جون والا من که درد کمرو اکثرا دارم دقیقا شبیه دردهای پریودی....

حس میکنم واژنم یا اون منطقه دقیق تشخیص نمیدم داره قطری کش میاد.....

انقباضم که دارم فکر کنم.....

ایزوپرینمو کردم ۴ تا.....

منیزیم شروع کردم.....

کلسی کر قطع شد.....

خدا فقط به داد برسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون والا من که درد کمرو اکثرا دارم دقیقا شبیه دردهای پریودی.... حس میکنم واژنم یا اون منطقه دق ...

سلام بچه ها . یه سوال من روزی حداکثر دو ساعت از هدفون استفاده میکنم این برام ضرر داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
[QUOTE= 68357537 ]بانوجان خوبی عزیزم رفتی سونو؟ مامان باران جان کجایی؟[/QUOTE] سلام عزيزم ٢٤مى رم&n ...

منم به فکرشم و فقط خدا خدا میکنم بیاد خبرای خوب بده.....

سلام من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود یکی بود میشه قبل nt هم یه بار دیگه برم؟ ممنون بانو جان ...

وای خدایا شکرت......

دختر میدونی چند روزه نگرانتیم.....

مگه یکشنبه قرار نبود بری؟

مبارکت باشه عزیزم.....

سلام آنا جان  خوبي عزيزم  خدا بد نده ، ان شاءالله ك اين زمان باقيمانده رو به خوبي و خوشي ...

عزیزم فدات.....

دیگه فعلا دارم میگذرونم.....

محتاج دعاهاتونم.....

ایشالله شمام دو هفته دیگه خبر خوشگله رو به گل پسرت بدی.....

سلام به همه دوستان کسی اخیرا مطب د.طرازی رفته؟روزهایی که هستش همون شنبه یک شنبه سه شنبه هست؟مسافرت ...

عزیزم بله دقیقا این روزا هست و خودشم تشریف داره....

لاله جون یادم میاددکترم اخرای ماه پنج پرد نیزولونمو قطع کرد زایمانم دلیلش قطع پرد میشه باشه .من دوبا ...

عزیزم نه بابا....

تازه ماه پنج کم نیست من هفته ۱۷ قطع کرده بودم.....

برا شما احتمالا به رحمت ربط داشته نتونسته دو تا رو تحمل کنه یا دهانه رحمت زود باز شده.....

سلام دوستان من از سوم پري قبلم طبق دستور مركز ال دي خوردم و اسپرين  اين دفعه نسبت به همه دفعا ...

عزیزم من با ال دی خونریزیم کم میشه.....

سلام انا جان 12 انتقال 15 بودم 17 انتقال 24 22 انتقال 38 با دکترم که حرف زدم گفت اون ازمایشات قب ...

پس عزیزم رشدش کلا خوب نیست.....

به نطرم این دفعه یه جای دیگه ولی معتبر آز بده ببین چی میشه.....

عزیزم من با ال دی خونریزیم کم میشه.....

عزيزم خير ببيني انشاللله

از نگراني در اومدم 

مواظب خودت و دخترت و ني ني ت باش خانم گل

انشالله كه بهتر شدي  چشم و چراغ گروه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

[QUOTE=68375250]بانوجان عزیزم آخه تقریبا دو کیلو وزن کم کردم با اینکه خوراکم فرفی نکرده دفعه ی پیش که سقط داشتم هم ...[/QUOTE]

من هم سقط هاى مكرر داشتم اما الان اشتهام عوض شده 

از مرغ خوش مى امد الان بدم مياد 

عاشق گوشت شدم

از كباب برگ بدم مى امد الان خوشم مياد 

اما خيلى ها را شنيدم مثل خودت بودند تازه نى نى سالمشون هم بغل كردند 

فكر بد نكن عزيزم 🍼😘🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻