2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله سرخ عزیز ممنون آجی که بهم امید دادی ؟ آنا جون من مطمینم مادر مهربونی میشی عزیزم ان شاالله عملت خوب باشه و کلی تخمک عالی و بعد هم جنین های عالی داشته باشی به زودی مامان دو قلوها یا سه قلوها باشی!
این نیز بگذرد...
بهار جون اعتدال رو رعایت کن عزیزم... کمرتم یه چند روز روغن سیاهدونه بمال و با شال ببند گرم بمونه.... منم بعد پانکچرم میخوام اینکارو بکنم.... این مدت چون تزریق داشتم سختم بود تمیز کنم برای تزریقا.... اما از پنجشنبه میمالم.... عزیزم بهتره به خودت زیاد فتشر نیاری.... فکر نکن تخمکا در اومدن دیگه میتونی کشتی بگیری.... تخمدانات هنوز بزرگن و باید احتیاط کنی.... یادمه لاله اگه اشتباه نکنم شب پانکچر پیاده روی کرده بود به خونریزی افتاده بود و درد کشیده بود.... البته لاله جون هایپر بود اما خوب تو هم یکم احتیاط کنی بد نیست.... هر چی باشه برات شیاف گذاشتن درد نداشتی وگرنه به هر حال عمل کردی.... استراحت نسبی داشته باشی بد نیست.... قدا بشم فوزی جون.... ایشالله به زودی با بتای تپلت حسابی شادمون میکنی..... ایشالله تک تک دوستانی که انتقال دادن بتاشون اولین نشونه جشن مادر شدنشون میشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان دارم می رم سونو بشم. دعا کنید همه چی خوب باشه. آنا جون مرسی خیالم راحت کردی می ترسیدم تخمک آزاد شه عملم فردا بیفته. من به بنده خدا مادرشوهرم گفتم بیاد کمک. دعا کنید همین دفعه بگیره و مثبت شه. آنا جون امروز و فردا برات نادعلی می خونم. آن شالله اول تو مامان شی دو سه روز بعدش خودم. دیشب برای ارغوان، بهار که پانکچر داشت، خانمی Elmers باران ثمین، مهدیه و مهیار و ممری و کیانا 66 نادعلی خوندم. سعی نی کنم تا پانکچر خودم واسه همه دوستان بخونم.
فدات بهار جون.... قربونت سوگل جون.... ایشالله که کلی فولی تپل مپل داری.... ایشالله به زودیم پانکچر و بعدشم بتای تپل و یه خسته نباشی اساسی به مادر شوهرت میگی با خبر مامان شدنت!!!! دست گل مادر شوهرتم درد نکنه که داره میاد کمکت.... خدا همیشه تنشو سالم نگه داره.... عزیزم قربون مهربونیت که برام ناد علی میخونی... ایشالله به حرمت همین دل پاکت خدا به زودی یه پاداش مشتی بهت بده!!!! اونم با یه دو قل نانازی سالم و باهوش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ناناز جون عزیزم آره خیلی شلوغه معطلی زیاد داره اما کارش درسته مرد هم داخل راه نمیده مامان آیدین جونم نگران نباش به هر حال این بارداری دو قولویی هستش و با تک قو لو فرق داره دیگه ایشالله چند ماه دیگه که اومدن تو بغلت این روزهای سخت فراموش میشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
تورک انای جوووووووونم دیگه کم مونده اسمت واقعی بشه برات فردا دعا میخونم اگ قابل باشم بهترین تخمکها رو داشته باشی و بهترین جنین و بهترین فرزند بهترین عروس و داماد و بهترین نوه و نتیجه ...،،،، فردا ١بهمن رو تا اخر عمر ب یاد داشته باشی که زیباترین خاطره عمرت بشه
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
آنا جون ایشالله فردا تخمک های عالی داشته باشی برات آیت الکرسی میخونم ایشالله به زودی جشن مادرانگیت رو میگیریم بهر. جون و سوگل جون ایشالله. واسه شما هم بهترین ها رقم بخوره و به زودی با جواب مثبت دل همه ما رو شاد میکنین
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا