سلام علیکم برم ببینم چه خبر بوده این دو روز من نبودم عسل جان اصولا اونایی که پریود و تخمک گ مرتب دارن ، سیکلشون نچراله یعنی میمونن بعد از تخمک گ انتقال رو انجام میدن به به مامان انای قوی و شجاع من این سری روز اول که تو همون موسسه امپولم رو زدن برام روز بعدشم اول گفتم ببینم جرات دارم خودم بزنم خلاصه که یه ربع امپول دستم بود ،هی تا نزدیک شکم میبردم ، آروم سوزنش رو میذاشتم رو شکمم ،هی تلاش میکردم فرو کنم اما جرات نمیکردم ، میرفتم شب بیرون تو درمونگاه میزدم خلاصه که چند روزی به همین منوال گذشت و من اخرشم جرات نکردم خودم امپول بزنم
تازه امپولم پن بود سوزنش خیلی کوچیک و کوتاه بود
ولی امان از ترسو بودن
تپل جان چندمین ماه درمانت بود عزیزم؟ ان شاء ا... سری بعد نتیجه میگیری عزیز دلم فاطمه جان خوش اومدی امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری محیا جان توکسو پلاسما و اون سری از های روتین مربوط به موارد عفونی میشه و اصلا ربطی به موارد انعقادی و ایمنی نداره گونش جان ان شاء ا... مامانی عزیزم عزیزم چقدر دو هفته شما دیر گذشت بیشتر از دو هفته نگذشته؟ ندا جان میبینم شما هم همشهری هستی گلم ان شاء ا... که فردا آزت مثبته با یه بتای عالی
کیانا جان ان شاء ا... خیره عزیزم گلم یکی از دوستای منم که با میکرو مامان شده بود همین تشخیص رو براش دادن و خدا رو شکر تستش خوب از آب در اومد نگران نباش ان شاء ا... خیره و همه چیز عالیه تو جواب نازی جان ان شاء ا... سیکل درمانت عالی پیش بره عزیزم داروهای هر کس بر اساس نیازش تنظیم میشه من فقط 150 واحد گونال داشتم 21 دونه هم تخمک ازم گرفتن پس نگران نباش فوزی جان برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر این هفته و هفته بعد روزای مهمی در پیش داریم
بهار جان خدا رو شکر که خوبی اگه فقط بیمه سلامت هستی ،که پول میکرو رو نمیده اما بعضی از بیمه های تکمیلی یه درصدی میدن عزیزم چند تا تخمک داشتی؟ تا موقع انتقال حتما روزی سه تا سفیده خالی و بدون نمک بخور در ضمن چیزای خیلی گرم نخور فعلا مایعات هم فراوون بخور مرغ و گوشت گوسفند هم فقط بخور این چند روز حتی تا دو هفته بعد از انتقال ستاره جان ان شاء ا... که نینی جاش خوبه و امنه نگران نباش ان شاء ا... که به زودی خبر از مثبتت ما رو خوشحال میکنه