2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام علیکم برم ببینم چه خبر بوده این دو روز من نبودم عسل جان اصولا اونایی که پریود و تخمک گ مرتب دارن ، سیکلشون نچراله یعنی میمونن بعد از تخمک گ انتقال رو انجام میدن به به مامان انای قوی و شجاع من این سری روز اول که تو همون موسسه امپولم رو زدن برام روز بعدشم اول گفتم ببینم جرات دارم خودم بزنم خلاصه که یه ربع امپول دستم بود ،هی تا نزدیک شکم میبردم ، آروم سوزنش رو میذاشتم رو شکمم ،هی تلاش میکردم فرو کنم اما جرات نمیکردم ، میرفتم شب بیرون تو درمونگاه میزدم خلاصه که چند روزی به همین منوال گذشت و من اخرشم جرات نکردم خودم امپول بزنم تازه امپولم پن بود سوزنش خیلی کوچیک و کوتاه بود ولی امان از ترسو بودن تپل جان چندمین ماه درمانت بود عزیزم؟ ان شاء ا... سری بعد نتیجه میگیری عزیز دلم فاطمه جان خوش اومدی امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری محیا جان توکسو پلاسما و اون سری از های روتین مربوط به موارد عفونی میشه و اصلا ربطی به موارد انعقادی و ایمنی نداره گونش جان ان شاء ا... مامانی عزیزم عزیزم چقدر دو هفته شما دیر گذشت بیشتر از دو هفته نگذشته؟ ندا جان میبینم شما هم همشهری هستی گلم ان شاء ا... که فردا آزت مثبته با یه بتای عالی کیانا جان ان شاء ا... خیره عزیزم گلم یکی از دوستای منم که با میکرو مامان شده بود همین تشخیص رو براش دادن و خدا رو شکر تستش خوب از آب در اومد نگران نباش ان شاء ا... خیره و همه چیز عالیه تو جواب نازی جان ان شاء ا... سیکل درمانت عالی پیش بره عزیزم داروهای هر کس بر اساس نیازش تنظیم میشه من فقط 150 واحد گونال داشتم 21 دونه هم تخمک ازم گرفتن پس نگران نباش فوزی جان برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر این هفته و هفته بعد روزای مهمی در پیش داریم بهار جان خدا رو شکر که خوبی اگه فقط بیمه سلامت هستی ،که پول میکرو رو نمیده اما بعضی از بیمه های تکمیلی یه درصدی میدن عزیزم چند تا تخمک داشتی؟ تا موقع انتقال حتما روزی سه تا سفیده خالی و بدون نمک بخور در ضمن چیزای خیلی گرم نخور فعلا مایعات هم فراوون بخور مرغ و گوشت گوسفند هم فقط بخور این چند روز حتی تا دو هفته بعد از انتقال ستاره جان ان شاء ا... که نینی جاش خوبه و امنه نگران نباش ان شاء ا... که به زودی خبر از مثبتت ما رو خوشحال میکنه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم الان با گوشی هستم.در اولین فرصت که با کامپیوتر اومدم آدرس تاپیک شو میدم.باید اونجا بگی تا اسمتو عوض کنن
خداجونم اگه تمام عمرم رو به سجده شکر از تو بخاطر این معجزه ات بگذرونم ، باز هم کم است. [smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ( مهسان امید مامان سابق )
آوا جون عزیز قربونت بشم.... عزیزم مورفولوژی همسرت که خوبه ۴% نرماله.... تحرک تندشم که ۱۰% و کندش ۳۵% هست که اینم برا میکرو عالیه.... تازه با این شرایط برا طبیعیم احتمالش هست.... درسته بالا نیست اما خوب احتمالش هست.... وتیلیتی رو راستشو بخوای نمیدونم چیه.... در کل شرایطش بد نیست... برا میکرو که عالیه... سوگل جون اتفاقا خوبه که سنگینی و تیر کشیدن نشونه اینه که تخمدانات دارن جواب میدن.... من دو روز اول تزریقام خیلی چیز خاصی به جز هر از گاهی تیر نامحسوس چیزی نمیفهمیدم اما بعد که بیشتر شد خوشحال شدم که دیگه داره اثر میکنه.... پس نگران نباش عزیزم.... بهار جون عزیزم دیگه میدونم دیره جواب بدم اما خدا شاهده این چند روزه خیلی درگیر بودم و از یه ورم بیحال و حوصله بودم.... عزیزم چون ۲ تا هاش سی جی دادن پس احتمال هایپری ندادن برات.... که خدارو شکر پانکچرم شدی به سلامتی.... منم دو تا هاش سی جی مارک کوریومون دیشب ساعت ۱۰:۳۲ تزریق کردم.... خانومی تو وروجکت رو دیدی هنوز دست از سر خارج رحمی بر نمیداری؟ امان از دست تو.... پس خوب کاری میکنن وروجکات بهت بیحالی و بی اشتهایی میدن.... بهترین تنبیه برات!!!! صبور جون والا نمیدونم علت قطع کردنش چیه اما توکلیم همین پروسه رو در نظر گرفته بود.... طرازی برام یه هفته قبل انتقال پردنیزولون رو قطع کرد اما نه یه دفعه.... بلکه ۲ تا رو کرد یکی به مدت سه روز بعدش سه روز دیگه یه روز درمیونش کرد و قطع کرد.... ظاهرا یه هفته بعد انتقال دوباره شروع میکنه.... صبور جان راستشو بخوایی نمیدونم علت سقط تو به این قضیه ربط داشته یا نه.... اما سعی کن این دفعه به هر نحوی شده همه آزارو بدی.... کیانا جون نگران نباش، جوابش خوب خواهد بود.... سارا جونم همین آزو داد و شکر خدا جوابش عالی بود.... آسا جونم اخیرا این آزو داد... اونم نتیجش خوب بود... مطمئن باش مال تو هم خوب خواهد بود.... فدات مامان آیدین عزیز.... بعد خدا امیدم به دعاهای شماست.... عزیزم تو هم نگران نباش... خوب سختیای دو تا وروجک یکم بیشتره.... بسپارش به همونی که بهت دادشون.... خودشم مراقبت میکنه.... نازی جون قربونت به سلامتی ایشالله.... ایشالله آمپولا کلی تخمک تپل مپل برات بسازن.... مهدیه جون من میکرو دومم اسفند ۹۳ بود و جواب آز دومم ۵ فروردین بود.... من آخرای فروردین ۹۴ آزارو دادم و تقریبا ۱۰ اردیبهشتم جواباشون آماده بود.... آزهای انعقادیو فکر کنم یه هفته باید از هپارین و آسپرینات گذشته باشه و ایمنی فکر کنم شرایط خاصی نداشت.... حالا باز احتیاطا میتونی قبلش زنگ بزنی از آزمایشگاهی که میری آز بدی بپرسی.... نازی جون ۲۲۵ واحد گونال پن معادل ۳ تا گونال ۷۵ واحدیه.... در شرایط نرمال دز خوبیه و کم نیست.... اینکه من دز داروهام خیلی بالا بود برای پایین بودن ذخیره تخمدانم و سابقه خوب جواب ندادن بدنم به داروها بود.... وگرنه دزی که تو داری خوبه.... حالا چند روز دیگه که سونو بشی لازم باشه بیشتر میکنن و اگه زیاد بود کمترش میکنن.... نازی جان ویتامین دی رو فکر کنم تا قبل انتقال میتونی داشته باشی بعدش رو حتما بپرس فکر کنم دو سه ماه اول بارداری نباید داشته باشی.... فوزی جان قربون اشکات... مامانا که گریه نمیکنن.... اگه تو گریه کنی خدا به دادت برسه وروجکات پدرتو در میارن و همش گریه میکنن.... دخمل خوب امید داشته باش.... ایشالله که مامانی.... برا نفختم یه کوچولو به غذاهات در حد پاشیدن نمک زنجفیل بزن.... نفخش رو میگیره.... فاطمه جان بی خیال بی بی چک شو... اما در کل اگه به قول خودت محض کنجکاوی میخوایی بدونی.... دوستانی که دو سه قلو داشتن از روز ۹ بی بی مثبت داشتن اما برا تکیا خیلی زودی همون ۱۲م بوده اما بهتره بی بی رو بذاری برا روز آز یا بعدش که ایشالله آزت مثبت شد چند تا بی بی بزنی که آرزوش به دلت نمونه.... خانومی عزیزم امان از این یبوست.... عزیزم درست و حسابی غذا نمیخوری؟ اگه حجم غذات کم باشه یبوست میشیا.... غذاهای پرحجم بخور کنارش سوپ و آشم بخور... فاطمه جون آره ظاهرا مارک مدیکور میگن نمیشه بهش اعتماد کرد.... مارکای معتبر بهترن.... اما من زیاد تخصصش رو ندارم... بهترین زمان برای بی بی چک ادرار اول صبحه یعنی قبلش مثانت خالی نشده باشه.... به خاطر غلظت بالاش میگن ادرار اول صبح خوبه!!! بهار جون عزیزم به سلامتی.... خانومی ایشالله که کلی جنین عالی برات تشکیل میشه... عزیزم بیمه تامین اجتماعی که هزینه عمل رو نمیده اما بیمه سلامت رو نمیدونم... بیمه تکمیلی هم احتمالا نداری... وگرنه بیمه تکمیلی بر اساس نوع و کیفیت قرارداد یه مبلغی رو میده.... فاطمه جون نوش جونت اما سعی کن دیگه قهوه و شکلات کاکائویی نخوری.... اما یه بارش ایرادی نداره خوب هوس کردی دیگه.... اما در کل کافئین برا مامانا زیادیش خوب نیست.... ستاره جون به این چیزا نیست.... ما یه دریای دنیز داشتیم طفلک روز ۲ انتقالش یکی از عزیزاش رو از دست داد و درگیر مراسم و کار و عزاداری و پذیرایی و مهمونداری بود.... یه ذره هم امید نداشت اما خدا بخواد نشد نداریم.... الانم دخمل خوشگلش به دنیا اومده.... فاطمه جون حموم کوتاهی که آبش ولرم باشه و زیادم بخار نباشه ایرادی نداره.... کیانا جون تا جایی که من میدونم سارا جونم براش سندروم دان احتمال داده بودن.... اونم آزشو فرستادن خارج از ایران.... شکر خدا نتیجه خوب بود.... سوگل جون این ترشحات رو داشتن که عالیه.... منم داشتم..... این یعنی فولیات دارن به بلوغ نزدیک میشن.... نگران آزاد شدنشون نباش.... تا هاش سی جی رو نزنی هیچی نمیشه.... در ضمن بعد تزریق هاش سی جی هم ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشن.... گونش جون پس ایشالله شنبه از روزای خوب و به یادماندنی عمرت میشه.... ایشالله که خوش خبر بیایی و همه مون برات شادی کنیم.... فدات ناناز جون.... خدا دردونت رو برات نگه داره..... رز جون عزیزم ایشالله به زودی شمام شروع میکنی و پشت بندش جشن مادر شدنت رو میگیریم.... لاله جون آره دیگه این وروجکا به هر کاری واردارمون کردن.... بالاخره تنبلی و جسارت دست به دست هم دادن و من اولین آمپول عمرمو به خودم زدم... و اما از خودم.... دیشب ساعت ۱۰:۳۲ هاش سی جی رو زدم.... از صبحم همش درگیر بودممم.... خورده کاریارو انجام دادم.... وسایلمو آماده کردم.... آش پختم برای این یکی دو روز.... الانم پاشم یه فکری برا شام بکنم.... یکی دو روزه خیلی خسته و کلافم.... بیحوصله شدم.... بابت فردا حسابی التماس دعا دارم.... شاینا جون برا من روبروی هتروزیگوت اینو نوشته.... One allele normal & one allele mutant یعنی اینکه یه الل نرمال و یه الل جهش یافته!!!! وقتی یه الل نرمال و یه الل جهش یافته باشه میشه هتروزیگوت!!! البته تا جایی که من میدونم.... اما اگه دو تا الل یکی باشن میشه هموزیگوت.... البته اگه دو الل جهش یافته باشه هم میشه هموزیگوت اما این مشکل دار میشه!!!! یعنی تا جایی که من تا حالا از مطالعاتم فهمیدم هتروزیگوت یعنی مشکل داری.... چون یکی از الل ها جهش یافتس و اون یکی نرمال.... اما هموزیگوت با دو الل نرمال یعنی بدون مشکل.... هموزیگوت با دو الل جهش یافته یا همون موتان یعنی بازم مشکل.... فکر کنم این بدترین حالتشه!!!! خوی برا این آزایی که بحث هترو و همو و ... هست باید پیش هماتولوژ بری اما برا بحثای ایمنی ایمونولوژ.... عزیزم مطمئنی با مرکز ناباروری ابن سینا تماس گرفتی؟ شاید با بیمارستان ابن سینا تماس گرفتی.... شماره ابن سینا اینه.... ۲۳۵۱۹ مریم توکلی متخصق ایمونولوژی ابن سیناست و الهه توکلی متخصص هماتولوژیشه.... عزیزم اسم هر دو شون رو تو سایت ابن سینا بری میبینی.... مریم توکلی رو همون ابن سینا میتونی پیدا کنی.... من حدس میزنم تو با بیمارستان ابن سینا تماس گرفتی.... ندا جون عزیزم ایشالله خیره.... ایشالله که مثبته... فداتون دوستای گلم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا ولاله جون. لاله جون گفتن جمعه زنگ بزن بپرس دقیقا نگفت چند تا ولی تو سونوم فکر کنم یه ده تایی بود.خدارو شکر حالمم خوبه اصلا درد نداشتم. فقط لک بینی دارم به نظرتون طبیعیه؟
لاله سرخ عزیز ممنون آجی که بهم امید دادی ؟ آنا جون من مطمینم مادر مهربونی میشی عزیزم ان شاالله عملت خوب باشه و کلی تخمک عالی و بعد هم جنین های عالی داشته باشی به زودی مامان دو قلوها یا سه قلوها باشی!
این نیز بگذرد...
بهار جون تا دو سه روز احتمالا لک رو داشته باشی... نگران نباش... به سلامتی عزیزم.... خدارو شکر که درد نداشتی.... ایشالله بقیشم به خوبی پیش میره و به زودی مامان بهار میشی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com