2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
سلام دوستای من اول از همه از سوگل جون تشکر می کنم بخاطر محبتی که میکنه درحقم... عزیزم ایشاالله مثبت شدن ازمایشتو برامون بیاری عزیزم انا جون خیلی دیگه کلافم کرده باید دیگه برم شربت بخرم بخورم اونسری خونه مامانم بودم کلی بهم رسید خاکشیر کیوی جواب داد اناجون انشاالله فردامیای و هممونو خوشحال میکنی منتظرت هستم گلم المیرا جونم چرا اینقدر دلم برات تنگ میشه؟!!! اماازخودم بگم امروز رفتم دکتر زنان وزن و فشارمو گرفت وثبت کرد برای یبوستم شربت و برای عطسه ستریزین نوشت یه سری ازمایشای بارداریم برام نوشت مثل cbcو...قبل بارداریارو نخواست اما اینجا بخاطر این رفتم تشکیل پرونده دادم که یوقت نیازبود برم مطبش ولی فعلا زیر نظر رویان می مونم تا بعد عید انشاالله برم خلاصه پرونده بگیرم بیارم برای دکتر خودم التماس دعا دارم
چقدر خوبه که هستی...
مرسی آنای عزیزم.باخیالم راحت شد.مرسی که برای همه وقت میزاری با آرزوی بهترینها .
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتون دوستای گلم.... چه خوشحالم که شمارو دارم.... یعنی وقتی این همه انرژی و دعا و دلای پاکه مگه میشخ مامان نشم..... خدا به خاطر گل روی شمام که شده من حقیر رو این سری حسابی شرمنده خودش میکنه!!!! قربونش بشم که تا الانشم همیشه منو شرمنده خودش کرده.... بابت همسر گلم.... بابت دوستای نازنینی مثل شماها.... بعدشم که میخواد با دو تا وروجک شیطون حسابی شرمندم کنه.... خدایا ممنون که هوامو داری.... بازم بابت دوستای گلی که سر راهم قرار دادی یه دنیا ممنونم و برا تک تکشون بهترینارو ازت میخوام....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر معجزه دوست خوبم ممنونم که به یادمی.انشالا حاجت روابشی عزیزم. بچه ها من من قرص اندومترین۱۰۰داده گفت از امشب تا روز انتقالت استفاده کن.قرصا خیلی زیاده یعنی واسه بعده انتقالمم هست؟ شماها استفاده کردین؟
سوگول جان ممنون که به یادم بودی انشالله ماه بعد برا نینی های تو دلت میخونی،آنا جان انشالله بحق حضرت معصومه این سری مامان دو تا جوجه خوشگل میشی،خانمی منم مثل شما یبوست اذیتم میکرد ولی دو هفته است که روزی دو لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین میخورم که خیلی خوب شدم ،مامان آیدین منم صبح ها دلدرد. رو دارم کو اگو استراحت کنم خوب میشم راستی شما شکمت بزرگ شده. منکه یهفذره شکم در اوردم راساتی طرازی به من گفت چون ریداکت کردم سرکلاژ نمیکنه گفت ماه بعد که برم سونو طول سرویکسم رو اندازه میگیره
آنا جان فردا پانکچر داریییی ؟؟؟؟؟
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اگه اره که به خدا میسپارمت عزیزم دست خانم معصومه زهرا پشت و پناهت باشه انشالله که با جنینای توپول موپول و قوی برگردی خونت
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
فداتون دوستای گلم.... آره گلسا جون پانکچر دارم عزیزم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جان ...خیلی کمکم کردی پس الهه توکلی هماتولوژیه تخصصش ...دکترم هم اتفاقا منو برا مشاوره معرفی کرده به متخصص هماتولوژی .....پس میرم پیش الهه توکلی ..شد هم وقت مشاوره با مریم توکلی بگیرمی . .. شوهرم هم از واحد سقط مکرر ابن سینا. یه وقت مشاوره گرفته اونم تلفنی ......خدا کنه که با مریم یاالهه توکلی ویزیت شم ... توی آز mthfrنوشته برام This person is normal for the mthfr c677t ploymorphism (cc),and heterozygote for the mthfr A1298c polymorphism (AC ازمایش pai-1 This person4/G/5G genotype at position-675and is heterozygote for G/A allele at position-844. راستی انا همون نامه دکتر که معرفیم کرده کافیه ?! واینکه تو ازمایشگاه نیلوفر سابق دادم قبول میکنن ازم ?
سلام دوستان سوگل جون ممنون عزیزم که به یادم بودی الهی که به زودی مامان دو تا نی نی خوشگل و البته صحیح و سالم بشی اناجون برات بهترین هارو آرزومندم
خداوندا راضیم به رضای تو