2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
نمیدونم چرا نفهمیدن متاسفانه احمال کاریشون ضربه بزرگی به من بود  این موضوع هنوزم برام کابوسه ...

عزيزم ميشه بگي علاعمت چيا بود؟ 

من ١ بار خارج رحم داشتم ولي چون بعد عمل زيفت بود و زياد فاصله نداشت و من بخاطر عمل خيلي درد داشتم متوجه علامت خاصي نشدم، الان باردارم هنوز سونو نرفتم خيلي استرسشو دارم😣

سلام دوستان

امروز رفتم پیش دکتر عارفی تا قبل از انتقال مجدد اگه آزمایش و دارویی نیازه برام بنویسه که نمونه واسه دقیقه نود و من دوباره استرسی بشم😒

گفت سه شنبه برم بیمارستان واسه هیستروسکوپی😐( سخته؟؟ هزینه اش حدودی چقدره؟بعدش مراقبت خاصی داره؟)

چند تا هم آزمایش نوشت که فقط ویتامینd رو میتونم بخونم

گفتم آی وی آی جی!! تاییدیه!!۳ میلیون😭 گفت لازم نیست و به جاش پردنیزو…داد

گفتم با آنوکسی خونریزی کلیه داشتم ،گفت این دفعه هپارین بزن

یه سری هم داروی جدید داد:

امگا۳

ویتامین ای

اینو فولیک

فولیک اسید۱ به جای ۵

پردنیزو

آمپول دیفرلین(۱/۲)

ایکویین و استاردیول هم بعد از شروع پریود

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز رفتم پیش دکتر عارفی تا قبل از انتقال مجدد اگه آزمایش و دارویی نیازه برام بنویسه ک ...

سلام عزیزم 

پیش دکتر عارفی آی وی اف کردی ؟آزهای ایمنی انعقادی برات نوشته ؟ قبل انتقال ال دی میخوری یا بدون ال دی انتقال میدن؟

ببخشید زیاد پرسیدم .من 6 شهریور وقت گرفتم 

سلام عزیزم  پیش دکتر عارفی آی وی اف کردی ؟آزهای ایمنی انعقادی برات نوشته ؟ قبل انتقال ال دی می ...

سلام عزیزم

بله پیش دکتر عارفی میرم

من چون قبلا دوبار سقط داشتم و بعد رفتم پیش دکتر عارفی، تست های ایمنی و انعقادی رو برام نوشت

نمیدونم واسه همه همون اول مینویسه یا نه

من ال دی نداشتم، دوفاستون داده بود ( قبل از پانکچر، الان بهم هیچکدوم رو نداده)

سلام دوستان عزيز.من امروزرفتم واسه انتقال اون يدونه جنين ولي گفتن ازبين رفته    

سلام عزيزم 

خودتو ناراحت نكن الحمدالله جنين ك داري 

حتما الان به صلاح نبوده 

ان شاءالله اون جنينهات رو انتقال ميدي و بار اول ب خواست خدا مادر ميشي😊

سلام دوستان عزيز.من امروزرفتم واسه انتقال اون يدونه جنين ولي گفتن ازبين رفته    

عزیزم قسمت نبوده.....

خودتو ناراحت نکن.....

شاید اگه انتقال میدادی خیر نبود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون می خواستم بدونم کسی با قطعیت جواب رو می دونه چون تو تخمکهام 2 تا هم سایز 13 داشتم می خ ...

متوجه شدم آخه چند بار خطاب به من پرسیدی فکر کردم جوابمو ندیدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید یه سوال وقتی داروهارو شروع کردم نزدیکی چطوری؟به من گفتن یه روز درموین داشته باش؟

عزیزم مگه میکرو نمیکنی؟

سلام دوستان امروز رفتم پیش دکتر عارفی تا قبل از انتقال مجدد اگه آزمایش و دارویی نیازه برام بنویسه ک ...

عزیزم هیسترو یخت نیست فکر کنم حدودای دو تومن بشه بسته به دکتر و بیمارستانت داره.....

عزیزم هیسترو یخت نیست فکر کنم حدودای دو تومن بشه بسته به دکتر و بیمارستانت داره.....

زنگ زدم بیمارستان پرسیدم، گفتن اگه تشخیصی باشه میشه ۲/۵۰۰ و اگه درمانی باشه۳ تومن!!

اومد جای آی وی آی جی رو گرفت😂

زنگ زدم بیمارستان پرسیدم، گفتن اگه تشخیصی باشه میشه ۲/۵۰۰ و اگه درمانی باشه۳ تومن!! اومد جای آی وی ...

فدای سرت عزیزم......

دوستان جواب سوال من رو می دونید؟

فولیکول من سایزش 21 و 20بود پانکچر شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر آتوسا مهدوی.بیمارستان شریعتی.میدان انقلاب  به نظرت خوبه دکترش.

عزیزم متاسفانه نمیشناسمش
پس نمیتونم نظری بدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چه خودم چه دخترم..... اما دیگه خودت الان حس میکنی مادر بشی سپر بلای دردونتی..... برا دخترم که برا ...

انا جون من دیروز دکتر نوبت داشتم
چند تا مورد هست که گفتم شاید به درد بچه ها بخوره
یکی اینکه برای مشکل یبوست گفت شربت ام اُ ام قوی تره و میتونی من بعد اینو بخوری

دیگه اینکه اسم اون دارو برای انزال مردان همون بود که یکی از دوستان اینجا گفت: تادالافیل که مشابه همون سیلدفافیل هست

در مورد خودم سوال دارم انا جون
بهم گفت امپول کزاز رو بزنم
اما تو دفترچه برام چیزی ننوشت
یادش رفته یا نه من همین جوری باید برم بزنم؟
تا چند هفته فرصت هست؟ شما هفته چند زدی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو