2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون لاله جون اره عزیزم اتفاقا منم تازه خوردم خشک خوردم . خودم فک میکنم چون فعالیت ندترم یبوست میگی ...

ماشالله عاطی جون ته تهاشیا انشالله به سلامتی پرنسسمونو بغل میگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
[QUOTE= 65819087 ]عزیزم خوب ده تا تعداد فولیات بودن اینکه توشون چه خبره بعد پانکچر معلوم میشه...... ...

عزیزم خوب زمان میبره مثانه فرمان تخلیه بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قسمت اخرش رو بعیده این جوری گفته باشن اگه گفتن 3 تاش جنین نشده که نمیذارن فریز بشه حالا صبر ...

گفتش ک اونا ک میخوان انتقال بدن ک امروز میدن اونایی ک با من تخمک کشی داشتن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خانومای گل میشه بگین قرص اووبست برا چیه؟اخه خیلی تو تاپیکها خوندم قبل از پانکچر استفاده کردن خیلی خوب بوده حتی به لانه گزینی هم کمک کرده.میخوام بدونم اگر خطری نداره و خوبم هست استفاده کنم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بله عزیزم دوستان زیادی اینطوری بودن و مامانم شدن..... اتفاقا اگه سیکلت مناسب و دز داروهات کنترل شده ...

ممنون که جواب دادی.من نمیخام میکرو کنم.دارو اینا زیاد مصرف کردم بی نتیجه بوده.ای یو ای و ای وی افم کردم.بی نتیجه.اما جدیدا یه چیزی شنیدم میگن برا ماها کاتر تخمدا با لاپاراسکوپی خوبه.خیلیا جواب گرفتن اما چرا هیچوقت دکتر به من همچین چیزی پیشنهاد نداد.کسی لاپاراسکوپی کرده؟خواهشا جواب بدید

خانومای گل میشه بگین قرص اووبست برا چیه؟اخه خیلی تو تاپیکها خوندم قبل از پانکچر استفاده کردن خیلی خو ...

برا کیفیت تخمک تا اونجایی که من اطلاع دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون که جواب دادی.من نمیخام میکرو کنم.دارو اینا زیاد مصرف کردم بی نتیجه بوده.ای یو ای و ای وی افم ک ...

عزیزم اگر پلی کیستیکی و ذخیره تخمدانت بالا باشه کوتر تخمدان مشکلی نداره ولی اگر ذخیرت پایینه به دردت نمیخوره.مشکلتون چی بود ای وی اف کردید؟

عزیزم اگر پلی کیستیکی و ذخیره تخمدانت بالا باشه کوتر تخمدان مشکلی نداره ولی اگر ذخیرت پایینه به دردت ...

ذخیره تخمدانم خوبه.اتفاقا برا ای وی اف کلی تخمک ازم گرفتن.مشکلم پلی کیستیکه.بدون دارو پریود نمیشم.هورمون ال اچم بالاست.همسرم مشکل نداره

آنا جون سلام يه سوال داشتم من امروز رفتم براى قلب كه خداروشكر تشكيل شده بود ولى اونقدر استرس داشتم كه سوالامو يادم رفت از دكتر بپرسم .مهمتر از همشون تاريخ زايمانم.

من ٣٠خرداد اولين روز آخرين پريوديم بود.امروز هم تو سونو گفت هفته ٧هستى .شما مى دونى حدودا كى ميشه زايمان؟