2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
رویش کرج سوال کردم گفت ای وی اف چهار و خوردی و پی جی دی سه و خوردی کلا 8 تومن فکر کنم بدون هزینه سون ...

عزیزم بله بدون هزینه دارو و سونوها و ویزیتها بوده.....

چون هزینه دارو و سونو و ویزیت ثابت نیست و بسته به میران داروها و تعداد ویزیت و سونوها متغیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی یه سوال ؟ شاید البته به نظرت مسخره بیاد. اما نمیشه به جای اینهمه آمپول و اینا همون کلومیفن بدن ...

چرا بعضیا تو سیکلشون دیدم کلومفین یا لتروزول داشتن.....

چرا خنده دار باشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون و همه بچه ها یک سوال این هفته رفتم سونو ان تی شکر خدا همه چی خوب بود دکتر گفت به احتمال ...

عزیزم خوشحالم که همه چی خوب داره پیش میره.... 

والا صد ری که معمولا درست تشخیص داده.....

احتما زیاد درسته اما قطعیش از هفته ۱۴ به بعد معلوم میشه    

بچه ها صبح رفتم ازمایش بتا دادم.تورو خدا دعا کنید برام

عزیزم ایشالله یکی از بهترین روزای زندگیته و خوش خبری.....

به نظرم اگه فاصله نمونه گرفتنا، دو سه ساعته، میتونن برن خونه دوش بگیرن اگه منزل نزدیکه یا یه چیز دیگ ...

عزیزم اکثر مراکز فکر کنم اتاق نمونه گیریش حموم داره....

اگه حساس باشن فکر کنم بتونن یه دوش سریع بگیرن.....

مرسي اناجون.ي سوال ديگه اينكه گفت هايپرخفيف شدي خيلي كم .ولي اگه بخواي شنبه واست انتقال ميديم اگه هم ...

به نظرم برا بعد بمونه بهتره چون بعضیا بعد انتقال تازه عوارض هایپریشون خودی نشون میده.....

گفت خيلي خفيفه دكتراحتمال داده ك هايپرشدي پنجشنبه بيا ازمايش بده.من تخمكام خيلي هم زيادنبود16تابود

عزیزم۱۶ تخمک هایپری نیست پس چیه؟

تازه معلوم نیست چند تا فولی ریزم داری......

سفت و سخت رژیمتو رعایت کنیا....

سرسری نگیر......

آنا جون منم تعریف صدری زیاد شنیدم کجاست؟

صدری فرجامه.....

از سمت فلکه دوم که به سمت رسالت میری سمت راست پلاکش ۲۵ هست.....

تابلوش مشخصه.....

غربالگری اولو با بیمه تامین اجتماعی یه سری دیگه بیمه ها قرارداد داشت.....

فکر کنم آزادش ۲۵۰ و با تامین ۱۷۰ شد.....

انومالی ولی آزاد بود ۳۵۰ شد.....

من که ازش راضیم فرزم هست و دقیقه....

فقط نوبت گیریش قلق داره....

خواستی بری بگو توضیح بدم.....