2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام دوستای گلم از همتون یه دنیا ممنونم..... چقدر خوبه شماهارو دارم..... خدایا شکرت.... واسه اینکه تاپیک شلوغ نشه دونه دونه اسم نمیبرم ولی خدا شاهده یاد تک تکتون هستم.... والا من هنوز لک بینی دارم.... به ابن سینا زنگ زدم گفت آ اس آ رو قطع کن و شبی یه شیاف پروژسترون هم اضافه کن و اینکه نمیخواد بیای تهران.... رفت و آمد خوب نیست .... خلاصه هنوز نمیدونم چی پیش میاد.... دیگه سپردم به خدا.... امروز هم برم یه دکتر ببینم اون چی میگه.... راستش خودتون که خبر دارید به نظر من اصلا خودتون رو درگیر چی بخورم چی نخورم نکنید.... اگه یادتون باشه گفته بودم طبق مقالات خارجی بعد انتقال سه تا 5 ساعت استراحت بعدش نشستن و اهسته راه رفتن اشکال نداره .... از دو روز بعد هم که روال عادی.... والا منم 5شنبه که انتقالم بود 4 ساعت مرکز موندم بعد رفتم خونه و جمعه بعداز ظهر برگشتم شهرمون.... شنبه هم استراحت و یکشنبه رفتم سرکار.... در مورد غذا هم معمولی (البته من کلا هیچوقت سوسیس کالباس و کنسرو و نوشابه هله هوله مثل چیپس و....و غذای چرب نمیخورم و عاشق میوه و سبزی هستم) غذا و استراحت خاصی نداشتم. همسرم امروز مشهده و فردا صبح هم پرواز داره که برگرده.... میگم امروز هم واسه هممون تو حرم نماز بخونه و دعا کنه (گفتم یه نماز جدا واسه همه اعضای تاپیک بارداری با میکرواینجکشن 94)... جالبیش اینه که میگه همون موقع هم که گفتی داشتم برمیگشتم هتل ولی چون گفتی برگشتم حرم.... دیگه دوست جونها (کی کی جونها) توکل بر خدا.... ایشالا هرچی خیر و صلاحه خدا برامون پیش بیاره راستی از فری خبری نشد؟ نگران شدم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما برام دعا کنید فردا عمل پانکچر دارم کسی آمپول سینا فکت زده؟ باعث آزاد شدن تخمک میشه
زمانبندی خداوند بینظیر است نه هیچگاه دیر: نه هیچگاه زود:کمی بردباری میطلبد و ایمان... اما ارزش انتظار را دارد...
نازی جون والا مکافات دستشویی محل کار من دو تاست اول اینکه تو ی ساختمون دیگس و طبقه بالاست ، ک حالا من میخام بعد انتقال صحبت کنم ک برم اداره بغلیمون از دستشویی خانمای اونجا ک طبقه پایین هست و پله نداره استفاده کنم فقط الان مشکل فرنگی هست ک نمیدونم واقعا چ کنم چون خیلی دیگه ضایعه ک سیار هم وردارم ببرم تو اداره اونا بخدا خودمم موندم والا همکارم تا نه ماه هم رفت دستشویی عادی انگار نه انگار بعد با شکم گنده میشست زمین تو نمازخونه ...میخابید...نمیدونم چرا ماها انقدر باید دغدغه نصیبمون بشه خدا خودش کمک کنه و اینکه آدما درک ندارن ب آدم میگن فیس و ادا درمیارین........ راستی دوست جوونا کسی میدونه چرا من نمیتونم وارد نی نی سایت من بشمو بیام تو تاپیکای مورد علاقم؟؟؟همش باید تاپیک رو با سرچ پیدا کنم ، هرچی رو نینی سایت من میزنم باز نمیکنه
آراد جان خوش اومدی استرس نداشته باش عزیزم هر سوالی هم داری بپرس آنا جون خانوم دکترمونه میخونه جواب میده بقیه خواهرا هم چیزی بدونن کمکت میکنن الی جون انشالله عمل خوبی داشته باشی پر از تخمک های خوب و تپل ملیکا جون من قبل پانکچرم سینا نزدم ولی باعث آزاد شدن تخمک نمیشه معمولا واسه آزاد شدن hcg میدن
ترانه جون بازم ممنونم ازت،دیشب که گفتی به همسرت برامون نماز خونده دلم روشن شد ،خیلی ناراحت بودم بیبی چک ام منفی بود گفتم یا امام رضا این دفه نا امیدم مکن دیشب مامانم خواب دیدن یکی بشون گفته امام رضا حاجت دخترت داد،الان که دارم مینویسم اشک می ریزم الهی خدا جوجموحفظ کنه و سالم به دنیا بیاد