2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
دوستای گلم ببخشین این چند روزه واقعا فرصت نمیکنم باهاتون باشم اما مطمئن باشین دلم پیش تک تکتونه! منی که معمولا مهمون نداشتم الان چند سری مهمون رو با هم دارم.... یکی میره اون یکی میاد! از یه طرف ذوق میکنم که مهمون دارم، اما از طرفی چون فرصت ندارم بهتون سر بزنم دلم میگیره! خیلی دوستون دارم و به یادتونم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه عزیزم خیلی خیلی براااات خوشحالم امیذوارم ک بارداری بی دردسر و راحتی داشته باشی ....از همسر مهربونتم ب نوبه خودم کمال تشکر دارم ایشالا ک خداوند بهترین ها رو براتون بخاد مهدیه مهیار میدونم با اینهمه مسافت طولانی خیلی سختیا رو تحمل کردی ولی باور داشته باش موقع و نوبت تو هم ب لطف خدا بزودی میرسه و تو هم مامان میشی و بسپار بخدا ک خودش برات بهترین رو قرار بده
ترانه جون بازم تبریک عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی مهدیه جان حتما قسمت نبوده ولی مطمئن باش خدا به زودی زود غافلگیرت میکنه آنا جون جای خالیت کاملا احساس میشه ولی با خیال راحت به مهمونات برس
سلام دوستای قشنگم ترانه جون سمانه جون و نیلوفر جون خیلی مبارکتون باشه امیدوارم نه ماه رو به شادی و سلامتی بگذرونین مهدیه جون امیدوارم خدای مهربون حکمتشو با مادر شدنت نشون بده و امیدوارم بهت صبر و توان بده که دوباره روی پاهات وایسی بتی جونم در چه حالی؟؟ منم راستش خیلی محتاج دعام دیروز رفتم سر کار و دیشب باز خونریزی داشتم خیلی نگرانم 😭😭 خیلی دعام کنین خیلی
ناناز جون عزیزم امیدوارم انتقال خوبی داشته باشی و کنجد کوچولو ها سفت به دلت عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
بتی جونم یه دونس و فکر کنم شانس اوردم چون همینجوریش باید سرکلاژ شم محل کارم دور نیست اصلا نمیدونم چرا اینجوری میشم واقعا سعی میکنم رعایت کنم بتی جونم تو با دستشویی محل کارت چیکار کردی؟
سلام ب همه تبریک ب اونایی که مامان شدین و ان شالله که تا لحظه تولد نی نی هاتون همه چیز ب خوبی و خوشی سپری شه اوناییم که هنوز قسمتشون نشده از الطاف الهی نا امید نشن دوستان من همین الان رسیدم مشهد و نایب و زیاره همتونم امشب شب زیارت مخصوصه امام رضا واسه همتون نماز میخونم ان شالله که اقا خودش ب همه نظر کنه الهی امین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن