2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
یعنی خون تازه ببینی حالا رنگش مهم نیست اما جاری شدن خونو حس کنی حتی حجمش کم باشه فرقی بین لک و جاری ...

آره عزیزم حس میکنم.. اتفاقا بیدارشدم کمرمم درد میکنه... 

ولی در کل حجمش کمه.. بنظرت به خاطر مصرف آمپولاس میتونه باشه ... کلا فک میکنم پریود این بارم هم حجمش کمه هم مدتش..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ستروتاید آمادست کلا..... سوزن بزرگ و کوچیک نداره..... فکر کنم با گونال اشتباه گرفتی.....

نه درست میگن برای من هم آب مقطر تو سرنگ بود که وارد آمپول اصلی میکنی و بعدش که حل شد برمیگردونی تو سرنگ و با سوزن ظریفش میزنی....

زدم خیلی هم عالی و راحت بود خدا رو شکر 

ممنون از راهنمایی هاتون 👍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا  موقعی آمپول های پانکچر رو همش رو این خانم زد خوب بودش حتی پروژسترون رو خیلی خوب ...

اونا كه مال پانكچر بود كه خيلي راحت بود اين رو من اول سريع ميزدم كبود ميشد بعد سرچ كردم روش درستش الان دستم اومده

وای از صبح اونقدر گریه کردم  امروز صبح تست کردم بازم منفی دکتر واسم سه شنبه نوشته برم از خون یعنی امروز یازدهمه . باید قطع امید کنم ؟ اونقدر دعا کردم همش میگم خدا اعتقادمو ازم‌نگیر من اینهمه دعا کردم چرا ردم میکنی

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم

سلام دوستان من تا حالا فقط آمپول گونال اف خودم زیر جلدی زدم ولی تو همون تعداد تزریق مشخص بود هر وقت آهسته تر میزدم دردی نداشت و کبود نمیشد و هر چی تند تر تزریق شه درد و کبودیش بیشتره برا همینه ک جای تزریق تزریقاتیا بیشتر درد و کبودی داره چون تند و بی حوصله میزنن من گونال رو اینقد آهسته تزریق میکردم ک کوچیکترین دردی احساس نمیکردم و هر لحظه ک میخواست یخورده درد بگیره آهسته تر میکردم تزریقو و یخورده هم استراحت بین تزریق.یعنی فقط خود تزریق یه دو دیقه ای طول میکشید

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوست جونیا دیروز29انتقالم بودلکه بینی داشتم خیلی نگرانم کسی بوده تا حالا تجربه داشته باشه بعدا ...

عزیزم نگران نباش.....

منم بعد سونوی قلب لک چیه خونریزی داشتم.....

شکر خدا به خیر گذشت.....

الانم شکر خدا دخملم مشغول شیطونیه و داره واسه اومدن داداشش روزشماری میکنه.....

عزیزم فقط زنگ بزن به زکترت بگو احتمالا دز پروژسترونتو زیاد کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای از صبح اونقدر گریه کردم  امروز صبح تست کردم بازم منفی دکتر واسم سه شنبه نوشته برم از خون یع ...

عزیزم انشالله ک خطای بی بی چک بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزیزم حس میکنم.. اتفاقا بیدارشدم کمرمم درد میکنه...  ولی در کل حجمش کمه.. بنظرت به خاطر مص ...

من که کلا تو سیکل خونریزیام کم بود.....

هم حجمش هم زمانش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه درست میگن برای من هم آب مقطر تو سرنگ بود که وارد آمپول اصلی میکنی و بعدش که حل شد برمیگردونی تو س ...

پس احتمالا برندش فرق داشته.....

وای از صبح اونقدر گریه کردم  امروز صبح تست کردم بازم منفی دکتر واسم سه شنبه نوشته برم از خون یع ...

عزیزم روز یازده انتظار بی بی + داری؟

عزیز دلم هی میگم بی بی نزنین.....

اگه قرار بود بی بی معتبر باشه بهتون میگفتن قبل آز بی بی بزنین.....

عزیزم قطع امید چیه به انرژی این چند روزم بگذرون ایشالله به زودی خبر بتای +ت رو میدی.....

سلام دوستان من تا حالا فقط آمپول گونال اف خودم زیر جلدی زدم ولی تو همون تعداد تزریق مشخص بود هر وقت ...

دقیقا.....

منم همسرم چون میزنه با ملاحظه میزنه و دلسوزانه میزنه برا همین کمتر اذیت میشم......

سلام.دوستان میکرو ای وی اف, میکرو میشه یا ای وی اف؟

وکسی تو بیمارستان امام خمینی(درمانگاه ولیعصر)ای وی اف کرده؟؟؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
عزیزم روز یازده انتظار بی بی + داری؟ عزیز دلم هی میگم بی بی نزنین..... اگه قرار بود بی بی معتبر با ...

صفحه های اولو خوندم به جز یکی دو نفر اکثرا روز دوازده نشون داده اخه 

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
سلام.دوستان میکرو ای وی اف, میکرو میشه یا ای وی اف؟ وکسی تو بیمارستان امام خمینی(درمانگاه ولیعصر)ای ...

عزیزم والا نمیدونم منظورت از میکرو آی وی اف چیه....