2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
نه لاله جون گفت آمینو نمیخاد ممکنه نشون بده ، ممکنه نشون نده ، همین سونو کافیه ،، نه رشد نکرده

خیلی متاسفم عزیزم
اره درسته امنیو یه سری مشکلات رو نشون میده
مشکلات ژنتیکی خیلی زیادن

روشا جان نمیدونم چی بگم اصلا
باورش غیر ممکنه
ما خیلی نزدیک هم بودیم
فک کنم چند روز فقط تفاوت داشتیم
خیلی ناراحتم برات عزیزم
خدا خیلی دوستت داشته
چون امتحان با فرزند سخت ترین امتحانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم انشااله که به سلامت بغلش کنی🤗👨‍👩‍👧‍👦

مرسی نیلو جون😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فک کنم گفت بیمارستان آبان آی وی اف کرده 

ممنون گلم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم من آی وی اف کردم.با دکتر طرازی.بیمارستان آبان

ممنون گلم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
دعا براي آرامش دل روشانيلو ‏١-parmis63*** ٢- شاينا٣٣  ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله ...

منم خوندم ان شاالله حاجت روا بشه دوست خوبمون

نه پیش یکی از‌آشناها رفتم سونو ، گفتم دیگه هر چی بگی ومرین تشخیصو بزار ، آره گفت این مشکل با آمینوسن ...

روشا جان به نظر میاد همون سونویی که اخرین بار رفتی باید بری
تا بتونه مقایسه کنه سایز قبلی رو با جدید
از دکترت نظر خواهی کن
البته دکترت طرازی بوده انگار
فک کنم از حنطوش زاده باید بپرسی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 10تاگونال داشتم از روز 7پری هم سه بار 3تامنوپیر بودفک کنم زدم بعدش ستروتاید زدم کلا بعداز هر ...

عجیبه
چرا داروهات جواب ندادن!!
عزیزم مطمئنی عدد ذخیره ات رو؟

بچه ها من ک یه میکرو ناموفق داشتم تو ابن سینا اگه بگم برای این بار prp میخوام برام انجام میدن؟یا حتم ...

عزیزم پی ار پی بیشتر برای کسانی مفیده که مشکل ضخامت دارن
ای وی ام چیه؟

دوستان دعام کنید بخدا از اینکه باعث مرگ یه موجود زنده بشم خیلی دارم اذیت میشم ، اونم وقتی که با اصرا ...

وای روشا
اینا رو میخونم دلم پاره پاره میشه به خدا
خدا خودش بهتون نظر کنه عزیزم

بچه ها می دونید انقباضات رحمی چطوره؟من ۲۰ هفته و شش روزه ام .می دونید که ۱۱ روز پیش اورژانسی ب ...

تیروئیدت خوبه
فک نکنم اگه با متخصص غدد مشورت کنی هم بهت دارو بده اما حتما نظر متخصص رو بپرس
انقباض اصولا یه سمت شکم ایجاد میشه
اول سفت میشه بعد از چند مین شل میشه
و این حالت تکرار میشه
اصولا انقباض ها فاصله هلشون کم میشه
میتونی بری بیمارستان برات چک کنن ایا انقباض هست یا نه

دعا براي آرامش دل روشانيلو ‏١-parmis63 ٢- شاينا#٣٣ ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله سرخ ‏٦ ...

عزیزم امشبه یا هر وقت ده نفر شدیم؟
دیگه اینکه شما متن فارسی رو گذاشتی ، اینو بخونیم یا متن عربی تو مفاتیح؟

من هم بايدشنبه برم واسه اندازگيري توپريودخيلي استرس دارم اخه امروزتومركزميگفتن خيلي وحشتناكه .خداياك ...

وا چرا تو پانکچر اندازه نگرفتن؟

آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

عزیزم منم دوست دارم به نیت سلامت جنین دوستمون تو این ختم شرکت کنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz