2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
بچه هامن 5ساله ناباروری دارم بخاطر تبلی تخمدان این ماهمندارمپیش دکتر کریمزاده میکرو کردم که فقط. 2تا ...

عزیزم اگه بتونی تهران بری ک عالیه خب تعریف ابن سینا رو من بیشتر شنیدم.البته من خودم شهرستانم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه هامن 5ساله ناباروری دارم بخاطر تبلی تخمدان این ماهمندارمپیش دکتر کریمزاده میکرو کردم که فقط. 2تا ...

منم 5 سال ناباروری دارم آی وی اف نکردم تا حالا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته يه قسمتايي رو سوزوندن  خوب حالا كوتر كردن چيه  براي چي خوبه  و اگه ذخيره ...

عدد ذخیره تا یه جایی بالا باشه اشکال نداره یعنی عوارض نداره اما از یه حدی به بالا مشکل ایجاد میشه
زمانی که عدد ذخیره زیاد باشه با کمک کوتر کردن تجمع فولیکولی تو قسمتهایی از تخمدان که خیلی زیاد و فشرده اس رو از بین میبرن
این جوری عدد ذخیره کم و تجمع فولیکولی از بین میره و تخمدان راحت تر میتونه فعالیت کنه و تخمکهاش به بلوغ برسن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو سونو فولیکول بالغ داشتین؟ ضخامت نرمال بود؟ پلی کیستیک نیستین؟ اگه یه مدت تاپیک رو خونده باشین می ...

ن پلی کیستیک نیستم بدون دارو روز ۱۲ پری فلکول ۱۵ داشتم ک تخمکذاریم روز ۱۸ پریه...عکس گرفتم مشکلی نبود...ضخامتم همین ماه قبل رفتم ۸٫۹ بود...ببینم میتونم شوهرمو راضی کنم باز آز بده...ممنون دوست عزیز ک جوابمو دادید...از بقیه دوستانی هم ک راهنماییم کردن ممنونم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
سلام خدمت تموم دوستای عزیزم.من بلاخره اومدم.من 17 تیر پانکچر شدم و 12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین ش ...

ثمین کجا بودی دختر
خدا رو شکر که خوبی

ان شاء ا... این انتقال مامانی
مطمئنم برات
بعدشم هر سال یه بسته انتقال میدی :))
5 تا نی نی چه شود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون تفاهم نداریم اصلا درباره دکترا :)) جالبه که من مهرافزارو بشدت سهل انگار میدونم و هرکسم پیش ...

اره عزیزم تفاهم نداریم
اما خب مهم اینه هر کسی با دکتری که بهش اعتماد داره پیش ببره کارش رو

البته چیزایی که در مورد ظهیری گفتین واقعا من تو مدت مراحعه ندیدم
نه وقت گذاشتن نه حرف زدن با بیمار نه دلگرمی دادن و نه ....

سونوهای روتین هم که خب دکترای دیگه هم همینن اکثرا
و اصولا یه روز در میون سونو میکنن تا شرایط بیمار رو چک کنن

لاله جون من قراره انتقالم با سینافکت باشه من الان اچ دی میخورم چون ال دی بهم نمیسازه بهشون گفتم بهم ...

نه دیگه نمیشه همزمان 

اگه دکتر نظرش رو این بود که ادامهد ندین ، با توجه به اینکه واقعا هم اثر نکرده خب پس ادامه ندین داس ...

من ۱ماه بعدازقطع دارو ازمایش دادم ولی همچنان بالا بود.به خاطر سختی هایی که کشیده بودم کلا قید همه ی دکتر هارو زده بودم به خاطر همین دیگه پیگیر نشدم ولی امروز تصمیم گرفتم دوباره با دکتر غدد ویزیت بشم.به خاطر سلامتی خودم.