2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
اره دکتر ظهیری با اینکه سهل انگاری داره( نظر منه و تجربه منه) اما امار مثبتش بالاست تنها چیز مثبتی ...

لاله جون تفاهم نداریم اصلا درباره دکترا :))

جالبه که من مهرافزارو بشدت سهل انگار میدونم و هرکسم پیشش بوده حتا اگه تعریفشو کرده گفته ایرادش اینه :))

بهرحال کلا معتقدم هر پزشکی حتما نقطه قوت و ضعف داره و همه راضی یا همه ناراضی نیستن ازش.

یکی دیگه از خوبی های ظهیری اینه که مریض رو به حال خودش رها نمیکنه و زود بزود وقت مراجعه میده و چک میکنه تاثیر داروهارو چندبار. و واقعا خوبه که کلی وقت میذاره و توضیح میده حتی نگرانیتو برطرف میکنه دلداری میده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باسلام به همه مهربونا

من6سال ازدواج کردم وتوی این 6سال جلوگیری نکردم همه آزمایشاوعکس رنگی بابت خودم باه روانجام دادم همسرم هم واریکوسل خیلی خفیف داشت که درسال93عمل کرد

مشل ازتعدادکم وکم تحرکی ازهمسرمه این ماه میخایم بریم برای دوره سیکل میکرو درابن سینا.باهزاربدبختی هزینه اشوتهیه کردیم خیلی میترسم که دفعه اول نگیره میشه راهنمایم کنین چی بایدمصرف کنم خانواده هاتمام روح وآرامش اززندگیمون گرفتن به خاطربچه

ممنونم

اصولا یا سینا فکت قبل از ال دی شروع میشه یا بعدش از چه تایمی ال داری؟ روز سیکلت منظورمه

لاله جون من قراره انتقالم با سینافکت باشه من الان اچ دی میخورم چون ال دی بهم نمیسازه بهشون گفتم بهم سینافکت بدین گفتن ال دی بخور ماه بعد بیا البته این حرف ماماها بود من معمولا سیکلام 21 روزه هست اگه بخوام از 20 پریود سینافکت بزنم که زود پریود میشم میخوام به دکتر بگم از همین سیکل شروع کنه به نظرت میشه

خدایا شکرت😙
بله همرو چک کردن .خوب برا کیفیت چیکار باید کرد اگه جواب شکست دی ان ای بالا بود چرا باید دوباره پانکچ ...

عزیزم خوب وقتی جنین فریز داری آز کاریوتایپ و دی اف آی و..... معنی نداره چون به هر حال جنین تشکیل شده......

منظورم اینه اگه احیانا انجام بدی و مشکلی نشون بده انرژی منفی میشه برات چون ممکنه از شانست جنینا سالم باشن ولی مثلا چون دی اف آی بالاست حس خوبی نسبت به جنینات نداشته باشی.....

ضمنا خوب فکر کنم گفتی دو تا جنین داری درسته؟

اگه اینطوره خوب پی جی اس نمیصرفه برا تعداد کم جنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا اتاق عمل یه اتاق انتظار نداره؟ ما رو بردن اونجا بعد خب تعدادمون زیاد بود من گفتم که از همون پ ...

ما اینجا اول نمونه دادیم منم با همسرم رفتم البته اکثرا میرفتن خودشون گفتن قبل عمل نمونه بدین

خدایا شکرت😙
سلام خدمت تموم دوستای عزیزم.من بلاخره اومدم.من 17 تیر پانکچر شدم و 12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین ش ...

عزیزم مبارکت باشه.....

پس بگو یه مهد کودک قراره راه بندازی.....

دو تا دو تا انتقال میدی و مامان میشی و یهویی میبینیم مامان ثمین ده تا وروجک مامانی داره......

خخخخخخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم لطف داری ممنونم فعلا کیسه اب دیده شد دوهفته دیگه صدای قلبشونو باید بشنوم به امید خدا🌹 م ...

صبا جون باردار شدی خداروشکر؟الهی به سلامتی خواهری.مبارکت باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جان مراقب خودت باش ان شاالله خیره و با همین جنینات بچه های نازتو بدنیا میاری🌹

فدات خواهری ممنون.خوشحالم +شدی .شما هم مراقب نینیه توی دلیت باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون تفاهم نداریم اصلا درباره دکترا :)) جالبه که من مهرافزارو بشدت سهل انگار میدونم و هرکسم پیش ...

متاسفانه من چیزی از گفته هایی که از دکتر ظهیری میگید ندیدم .فقط بقول لاله جون درصد مثبت میکروش بالاست همین.ایشون اگر بعد +شدن من 1آزمایش ساده از وضعیت غلظت خونم میگرفتن من الان گرفتار اتاق عمل و پانکچر نبودم و الان 8ماهه باردار بودم.خیلی سهل انگاری کرد و من تا عمر دارم نمیبخشمش

تبریک میگم ثمین جون انشالله با اولین انتقال مامان دوقلوها میشی

ممنونم خواهری.امیدوارم همینطور باشه

عزیزم مبارکت باشه..... پس بگو یه مهد کودک قراره راه بندازی..... دو تا دو تا انتقال میدی و مامان می ...

مهدکودک رو خوب اومدی آنا جون خخخخخ.امیدوارم اولین انتقالم بگیره چون واقعا دیگه طاقت ندارم.هایپر نشدم ولی درد شدید تخمدان داشتم که امروز رفتم سونو.دکتر تا سونو کرد گفت یاابوالفضل تخمدانت به قدری بزرگ شده با کوچیکترین اشتباه پاره میشه .مایع ازاد هم دیده شد .گفت دعا کن دیرتر پریود شی تا ی کم تخمدانت بیاد سرجاش.قرار نبود اصلا فریز کنن قرار بود انتقال بدن ضخامت اندومترمم تری لاین بود یهو بعد پانکچر گفتن فریز شد دکتر از بزرگی بیش از حد تخمدان ترسیده بود و انتقال نداد.