2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان تورک‌ آنا  و لاله جون من امروز رفتم پیش حنطوش زاده میشه همفگری کنین با من؟

سونو منو دیدی،گفت یه کم رشد دور سر‌جنینت کمه ،، که با‌توجه به کتابها ۱۰٪ هستش و زیر ۳٪ برا ما خطرناک و مشکل ساز عنوان ، میشه، 

گفت شما باید صبر کنی ۱ ماه دیگه یه سونو دیگه بدی ، ببینیم دور سرش رشد کرده یا نه ،،،و‌اگه خیلی نگرانی و تا یه ماه نمیتونی صبر کنی ، میتونی الان آمینوسنتز بدی که ۱٪ حتمال سقط داره ،،، 

واقعیتش چون گفت ۱۰٪ هستش ،‌زیاد نگران نشدم و‌میتونم یه ماه سقط کنم

حالا بنظرتون من این ۱ ماهو صب کنم ؟ یا برم آمینوسنتز ؟ از آمینوسنتز هم بخاطر احتمال سقطش میترسم 

و از این یه کم تعجب کردم که دکتر فرزانه گفت هیچ مشکلی نداره ... انگار بین دور سر جنین و هفته حاملگی ۱ هفته و نیم یا کمتر اختلاف هستش

بعد یه سوال دیگه هم داشتم ، هزینه آزمایش آمینوسنتز چند هستش ، اطلاع دارین ؟ دکتر بهم‌گفت ۴۰۰ من میگیرم ، ۴۰۰ هم میدین آزمایشگاه ،،یعنی فقط ۸۰۰ تومن ؟ آخه شنیده بودم بالای ۱.۵ هستش ؟؟

عزیزم تخمکات ۱۲ تا بودن تعداد فولیات مطمئنا بیشتر بوده..... برای هایپری ملاک تعداد فولیکولهاست نه ت ...

بله درست دقیقا همینطور شدم آنا جان 

الان رژیمم رو دارم سونو هم شدم گفتن میتونم انتقال بدم 

ممنون از راهنمایی هات عزیزم واقعا شما نبودی من چکار میکردم😍😍

راستی شنیدم دکتر جنتی برای درمان DFI بالا، نزدیکی داشتن مرتب رو توصیه می کنه. حواستون به این هم باشه

راستی عزیزم من امروز رفتم ویزیت شدم پیش نصر و قرار شده سیکل رو شروع کنم .

داروها رو ماما برام نوشت . 

بعد برای مصرفش و این ها قرار شده با خانم دوستی در تماس باشم . برای شما همین همینطوری بود ؟ درست جوابم رو می دن ؟

چون اصلا نمیدونم چیکار کنم . کی دوباره برم مطب . سونوهام کیه .

سلام.میشه لطفا از تجربه های جدید تون برای ای وی اف موفق بگید .

داروها راحت پیدا میشن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم چه مامای بوده..... کم باشه که ریسکه بخوان همه بلاست بشه..... اتفاقا وقتی زیاد باشن میارزه بذ ...

بچه ها من دیروز پانکچر داشتم 7 تا فوليکول که خداروشکر 7 تاش هم تخمک شد . 

در مورد بلاست هم دوباره پرسیدم گفتن جنین شناس حواسش هست اگه ببینن ریسک داره سریع برات انتقال میدیم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها من دیروز پانکچر داشتم 7 تا فوليکول که خداروشکر 7 تاش هم تخمک شد .  در مورد بلاست هم دوب ...

خوب خدارو شكر خيلي خوشحال شدم

انشالا دو تا ني ني صحيح و سالم ازش بياد بيرون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗🤗🤗

خوب خدارو شكر خيلي خوشحال شدم انشالا دو تا ني ني صحيح و سالم ازش بياد بيرون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗🤗🤗

میمونم انشالله

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام به همه ی دوستان خوبم الان در جوار  بارگاه امام رئوف علی ابن موسی الرضا هستم و به شرط لیاق ...

عزیزم زیارتت قبول باشه ، ایشالا خدا هرچی به خیر و صلاحت هستش همون برات بخاد ، ایشالا خواسته تو همون خواسته خدا باشه و هر چی میخای بهت بده ،

گلم میشه منم دعا کنی اونجا ، التماس دعا دارم