2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خب اگه برات خطر داره همونجا بمون اگه نمیتونی بمونی هم سریع بیا اینجا ویزیت شو تا مشکلی برات پیش نیوم ...

ٌ

عصر میرسم مبرم همون مادر کودک ببینم چی مبگه.دکتر خودم که تا ۱۸نیستش

ضخامت آندومتر؟؟؟مگه اونم مشکله😩

ایشالله که دیگه ماه آخر انتظارت باشه عزیزم درکت میکنم منم وقتی فهمیدم هایپر میشم و انتقالم میوفته دو یا سه ماه بعد خیلی غصه خوردم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ٌ عصر میرسم مبرم همون مادر کودک ببینم چی مبگه.دکتر خودم که تا ۱۸نیستش ضخامت آندومتر؟؟؟مگه اونم مشک ...

غصه نخور عزیزم منم که هایپر نشدم بهم گفتن دومین پریودیت بیا برای انتقال ان شاءالله که هممون جواب بگیریم

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا زودتر زدی؟ چون تایم عملت رو با اون تنظیم کردن..... به نظرم خبر بده دیرتر میزدی بهتر بود ...

از بس استرس این رو داشتم که یادم نره ... زنگ زدم گفتم گفت زود بیا 

برام دعا کنید 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
درود به همه دوستان  یه سوال داشتم، بایو کیمستری(biochemistry)  که تویی آزمایش 18هفتگی ریس ...

عزیزم نمیدونم چیه.....

ایشالله چیزی نیست شما پیگیر باشه.....

منم ببینم چیزی سر درمیارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از بس استرس این رو داشتم که یادم نره ... زنگ زدم گفتم گفت زود بیا  برام دعا کنید

خدارو شکر.....

برو به سلامت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ٌ عصر میرسم مبرم همون مادر کودک ببینم چی مبگه.دکتر خودم که تا ۱۸نیستش ضخامت آندومتر؟؟؟مگه اونم مشک ...

عزیزم خیای مراقب خودت باش.....

خدا پشت و پناهت.....

رژیمتم رعایت کن.....

به سلامتی بری

درود به همه دوستان  یه سوال داشتم، بایو کیمستری(biochemistry)  که تویی آزمایش 18هفتگی ریس ...

عزیزم عنوان تست اینه یه سر تیترشه؟

من چیزی پیدا نکردم.....

میشه عکس بذاری؟

سلام به دوستای گلم

من فردا عمل پانکچر دارم

همه داروهامو طبق دستور دقیق استفاده کردم

دیشب موقع تزریق آمپول آخر دعوام شد با تزریقاتیه

از همون موقع احساس درد وحصتناکی تو سینه هام دارم سینه هام متورم شدن

شما میدونید چرا

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
سلام به دوستای گلم من فردا عمل پانکچر دارم همه داروهامو طبق دستور دقیق استفاده کردم دیشب موقع تزر ...

عزیزم چیزی نیسن احتمالا به خاطر فشار عصبیه.....

عزیزم ظاهرا ریسک سندرم داون زده.....

اما خوب خواهش میکنم به خودت استرس نده دیدی که برا خیلی از دوستان زده اما مشکلی نبوده.....

اما از یه طرفم نوشته منفیه....

ایشالله همون منفیه....

تست سلفری بدی خیالت راحت میشه.....