2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم  خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم خيلي اذي ...

عزیزم خیلی وقتا میشه که خطای سونو گراف هست
چون بچه در حالت کاملا نیم رخ نیست و دکتر نمیتونه سایز رو خوب علامت بزنه
گاهی هم سایز رو درست زده اما واقعا مشکلی نیست
خیلی دیدم این موارد رو
خوب کردی سل فری دادی خیالت راحت میشه این جوری
توکل به خدا ان شاء ا... جوابش عالیه نگران نباش عزیزم

دل داری الکی ندادم
مطمئن باش خیلی ها این طور میشن اما واقعا مشکلی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 لاله جون دقیقا برای همین گیج شدم . بین طرازی که خیلی ریزبینه و نصر که خیلی کول برخورد می کنه . ...

عزیزم دی اف ای رو میشه پایین اورد
نگران نباش

دکتر نصر گاندی رو قبول داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو اینها غربالگری دوم ر هم نرفتن. هردو باهمسراسون هم تحصیلکرده و مهندس هستن.اماتصمیم گرفتهبدن دره ...

چه تصمیم سختی گرفتن
خیلی جرات میخواد

[QUOTE=63157016]عاشق جمله اخرت شدم :)) ببین الان بیمارستان بهمن فک کنم همه رو میذارن متاسفانه بلاست بشه این سری یک ...[/QUOTE

لاله جون 

چهار تا جنین بلاست نشده دارم 

اگه بخوان از فریز در بیارن باز میزارن رشد کنه وبعد انتقال میدن یا دیگه میزارن تو رحم به مرحله بلاست برسن ؟

سلام عزیزمم اخی منم خوشبختم اره ظهیری میرم و بسیااار قبولش دارم و بشدت از معرافزا خوشم نمیاد اتفا ...

صبا جان من چون پیش هر دو رفتم و کار هر دو دیدم از مقایسه اش به این نتیجه رسیدم
مثلا دکتر ظهیری اصلا هیچ ازمایشی نداد !! من خودم چک کردم اما حتی ویتامین دی رو که دید کمه نگفت براش چی کار کردی!!
دیگه ویتامین دی و تیروئید رو همه میدونن باید نرمال باشه !!
و خیلی موارد دیگه
مثلا دوز داروهام رو اشتباه داده بود با اینکه میدونست با 150 واحد گونال هم هایپر شدم !!

حالا شما دورادور شنیدی
اگه پیش هر دو رفته بودی مطمئنم نظرت فرق داشت

در مورد کمتر کشیدن هم بگم فک کنم بیمارستان متدش همینه
ببین من 17 تا فولی داشتم ، یکی دیه 18 تا داشت ، یکی 12 تا داشت و....
اما مال همه رو کمتر کشیدن
به من گفتن نیدل نمیرسید تا بقیه فولیهات!!
مال یکی رو که فقط 3 تا کشیدن

پانکچر ما با خود ظهیری بود
من حدسم رفت سمت اینکه شاید کش میرن تخمک ها رو !!چون تو چند تا بیمارستان تهران این کارو میکنن!!

شما بیمارستان الزهرا پانکچر شدی؟

عزیزم دزتو زیاد کن منم همچین اشتباهی کرده بودم اما بعدش اصلاح کردم.....

ممنون آنا جون 

امروز زنگ زدم گفتن فعلا ادامه بده طبق برنامه امید به خدا

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
[QUOTE=63157016]عاشق جمله اخرت شدم :)) ببین الان بیمارستان بهمن فک کنم همه رو میذارن متاسفانه بلاست ...

اینو نمیدونم
این چیزی که گفتم در مورد جنین هایی بود که تازه تشکیل دادن
اما برای اطمینان خاطر میخوای به دکتر تاکید کن اگه نمیخوای بلاست بشن

اینو نمیدونم این چیزی که گفتم در مورد جنین هایی بود که تازه تشکیل دادن اما برای اطمینان خاطر میخوا ...

مرسی لاله ی عزیزم 

آنا جون

با توجه به پست لاله جون 

جای من بودی چکار میکردی ؟

بنظرت به  دکتر اعتماد کنم وهمه چی رو بسپرم به خدا و بهش  ؟

یا ازش بخوام به مرحله بلاست نرسه !

نمیدونم چکار کنم ؟! 

صبا جان من چون پیش هر دو رفتم و کار هر دو دیدم از مقایسه اش به این نتیجه رسیدم مثلا دکتر ظهیری اصلا ...

نینی شما مبارکه گلم الهی سلامت بغلش بگیری

خوندم خودتونم از ظهیری نتیحه گرفتی

نه عزیزم دورادور نیست چندسال هم خاهرم هم دوستم مهرافزا رفتن میرفتم و میدیدم و در جریان همه مراحل بودم.

نه من موسسه مهر انجام دادم

اخه ظهیری تخمکهای سایز کوچکتر هم میکشه

ولی اصغرنیا فقط بزرگترارو کشید

الان که پیام های همه رو خوندم این چند روز استرسم زیاد شد نکنه منم مشکل دارم :/ 

چون همه ازمایشام خوب بودن همیشه حتی شوهرم هم اورولو رفت همه چی خوب بود

حتی سیکل میکرو به اصرار خودم بود. ظهیری راضی نمیشد فعلا

ای یو ای نوشت منفی شد گفت چون سالمی حداقل سه چهاربار انجام بده من دیگه نخاستم رفتم سراغ میکرو

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستاي گلم سونوگرافي جاي خيليبي معتبري رفتم

دقتش بسيار بالاست

امكان خطاش خيلي كمه متاسفانه 

و اينكه من سنم خيلي بالا نيست تاره دو ماه ديگه ٣٠ سالم ميشه

و اينكه از كجا مطمئن باشم جواب سل فري و در نهايت آمينو سنتز خطايي نداره و درسته😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برام دعا كنيد 

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

ممنون از دوستاني كه درددلاي من و خوندن و نظراتشونو برام گذاشتن

ممنون ار تك تك عزيزان

خواهش ميكنم فردا دوستاي خوبم وقتي متن من و خوندن نظراتشونو برام بزارن

اميدواوم هيچ وقت تو اين شرايط نباشيد🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام آنا جان میگم زیر دلم درد می‌کنه  ولی وقتی دراز میکشم خوب میشه  اگه چه جوری بشه خطرنا ...

عزیزم خوب طبیعیه اگه دردت زیاد باشه و غیر قابل تحمل و با استراحت از بین نره خطرناکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همراه ببر ولی ادم بی حال میشه بعدش 

عزیزم مشکلش نداشتن همراهه....

ایشالله به سلامتی میره و میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر همه ی عزیزان.من امروز رفتم سونو فولیکولام حرکت کرد خداروشکر از 10 رسیدن به 12 توی دو روز .از ...

عزیزم شکر خدا همه چی خوبه دیدی گفتم استرس نداشته باش؟

سه خطیم یعنی عالی!!!!!

دیگه داری مامان میشبا!!!!!

من فعلا 16تا فولیکول دارم که سایز 13تاش 12هستن . 3تاش 10/ولی درد شدید دارم زیر شکمم

عزیزم رژیم پر پروتئین و آب و سفیده یادت نره......