2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
خانوما بهار آزمایش بتای مجدد داد؟

بله شکر خدا رشدشم عالی بود......

ایشالله قسمت خودتم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لاله ی عزیزم   آنا جون  با توجه به پست لاله جون  جای من بودی چکار میک ...

خواهش میکنم عزیزم

به نظرم اگه تصمیم گرفت بلاست بشن بگو حد اقل دو تاش رو سه روزه انتقال بدن دو تاش رو بذارن بلاست بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم  خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم خيلي اذي ...

عزیزم فقط میتونم بگم + فکر کن!!!!

ایشالله بهترینا منتظرته.....

کحا سلفری دادی؟

برا من نیلو بود که سه چهار روزه جوابش اومد......

ایشالله برا تو هم زودی میاد......

برات آرزوی بهترینارو دارم و ایشالله به سلامتی بغلش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نینی شما مبارکه گلم الهی سلامت بغلش بگیری خوندم خودتونم از ظهیری نتیحه گرفتی نه عزیزم دورادور نیست ...

خواهر و دوست شما پیش خود مهر افزا ویزیت شدن؟
دکتر مهر افزا کلا صبح ها نیست و بعد از ظهر ها هم فقط روزای زوج هست
احتمال میدم پیش خودش ویزیت نشدن
چون واقعا نه رفتارش و مهربونیش ، نه توضیحاتش ، نه دقتش با ظهیری قابل مقایسه نیست
من خودم از اول میدونستم پیش طهیری مثبت میشم
راستش بعضی ها خوش شانس هستن
به شدت در مورد ظهیری به این مساله معتقدم که خیلی خوش شانسه
خیلی از موارد رو در نظر نمیگیره اما خیلی امار مثبتش بالاست
دستش سبکه
جدای اینکه اخلاقش صفره و خیلی دقت نداره تو کارش

عزیزم نگران نباش
شما الان انتقال دادی یا میخوای بدی؟
دکتر اصغر نیا فک کنم کوچیکا رو نمیکشه
دکتر مهر افزا میگفت ما همه فولی های بالای 12 رو خالی میکنیم
اما اصغر نیا این کارو نمیکنه
شما که پیش ظهیری بودی چرا بیمارستان الزهرا نرفتی حد اقل هزینه کمتری هم میدادی

همسرت اگه مرکز ناباروری از داده قابل اعتماده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون آخه شما آزمایش همسرت که بد بود مال همون دو سه سال پیش بود دیگه درسته ؟ امسال که خدا رو شکر ...

عزیزمآخرین و اولین دی اف آی همون ۳۲ بود چون فقط یه بار تست داده.....

عزیرم چون به ندرت پیش میاد مورفو بهتر بشه احتمالا تغییری نکرده تازه سر این بارداری نه مکملی داشته نه رعایت تغذیه و....فکر نکنم خیلی فرقی کنه.....

به همسرم گفتم بره جدیدا آز بده گفت فکر نکنم فرقی کرده باشه.....

اما خوب قطعی نمیتونم چیزی بگم.....

دوستاي گلم سونوگرافي جاي خيليبي معتبري رفتم دقتش بسيار بالاست امكان خطاش خيلي كمه متاسفانه  ...

مامان طلا جون فک نکنم خیلی به سن مربوط باشه
من که 34 سالم هست ان تی 1.6 بود

حالا که مطمئنی خطا نداره ، بازم خودتو دچار نگرانی بیش از حد نکن
خیلی ها بودن ان تیشون بالا بود و بچه ها نرمال بودن

در مورد امنیو سنتز و سل فری هم کلا هیچ ازی وجود نداره که 100 درصد بگه همه چیز نرماله

سلام دوستان آزمایش dfiآزمایشگاه نیلوبا دفترچه تامین اجتماعی چند؟؟؟؟؟؟؟آیا همه آز ایمنی وانعقادی &nbs ...

عزیزم به هیچ وجه دی اف آی رو نیلو یا هر مرکز غیر ناباروری دیگه انجام ندین فقط و فقط ناباروری!!!!!

مثل آز اسپرم فقط ابن سبنا و رویان و امثالهم.........

برا بقیه آزهام والا نمیدونم انتقال همه رو داره با نه زنگ بزن بپرس.....

ولی وقت گرفتن نمیخواد.....

انا جون و بقیه دوستان یه سوال
من از دیروز یه کم حرکاتی حس میکنم
البته انگار قبلا هم خیلی ضعیف بودن اما من فکر نمیکردم که حرکت بچه اس

حالا برای اینکه مطمئن بشم یه سوال دارم
اونم اینه که شما حرکت رو رو سطح شکم حس میکردین؟

یا داخل شکم؟

مثلا حرکات روده کاملا داخل شکمه و از سطح شکم فاصله داره
اما این حرکاتی که میگم چسبیده به سطح شکمم هست
ایا خودشه؟

مرسی لاله ی عزیزم   آنا جون  با توجه به پست لاله جون  جای من بودی چکار میک ...

عزیزم به دکترت بسپر طبق شرایط جنینات تصمیم درست رو میگیره.....

دوستاي گلم سونوگرافي جاي خيليبي معتبري رفتم دقتش بسيار بالاست امكان خطاش خيلي كمه متاسفانه  ...

عزیزم ته ته تهش باید بسپاری به خدا!!!!

ایشالله ته ته ته قصت شیرینترین پایانو و شروع یه آغاز شیرینترو خواهد داشت....

انا جون و بقیه دوستان یه سوال من از دیروز یه کم حرکاتی حس میکنم البته انگار قبلا هم خیلی ضعیف بودن ...

عزیزم بله اولش با حرکات روده اشتباه گرفته میشه و پایینتر یعنی به سمت شکم حس میشه....

اما به مرور به سطح شکم نزدیکتر میشه حتی دیگه کاملا از روی سطح شکم تکونارو میبینی.....

مال من تازه نامحسوس داره از رو شکم دیده میشه اما یه کم بگذره قشنگ حرکات عجیب غریب و آکروبادیکش قابل رویته یه دفعه میبینی نصف شکمت صاف شد و یه طرف قلمبه انگاری گل پسرت اون ور سر پا واستاده یا باسیون مبارکشو داده بالا و میخواد ملق بزنه.....

مبارکت باشه عزیزم.....

من دیروز پریود شدم ولی پریودم خیلی کمه چرا؟؟؟؟

اصولا باید پریودم زیاد باشه چون به خاطر داروهایی که خوردم ضخامت رحم بالاست ولی از دیروز چند قطره بوده

خواهش میکنم راهنمایی کنید 

امروز روز 2 پریودم هست و می خوام قرص ال دی بخورم , اگه قرص ال دی بخورم پریودم کم نمیشه

میخوام قرص ال بخورم و از ماه بعد برم برای انتقال