2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
مهسامامی حتما.... اگه قابل باشم.... راستش این هفته یه دوره خیلی مهم داشتیم که مشهد بود و من به خاطر آزمایش و این قضایا ترسیدم برم.... همسرم رفته و الان اونجاس.... بهش میگم برای همه مهربونای چشم انتظار این تاپیک دعا کنه و نماز بخونه آنا جونم قربونت عزیزم.... خیلی دوستت دارم....
ترانه جون عزیز دلم خیلی خیلی مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش ان شالله فردا با یه بتای توپ بیای... مهدیه وفری جون امیدوارم فردا با جواب مثبت بیاین منم دیروز وامروز سه تا بی بی زدم هرسه تا مثبت شد دعا کنین فردا ازم مثبت بشه هنوز باورم نشده که بی بی مثبت شده
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی مرسان جون ممنون از جوابت من بار اول ای وی اف کردم ناموفق بود بعد برای بار دوم میکرو کردم که 3 تا جنین انتقال دادن و شکر خدا باردار شدم و میخوام برای دومی اقدام کنم الان 4 تا جنین فریز دارم
انا جون ممنون از تاپیکه خوب و پربارت ایشالاه که به زودی مامان بشی عزیزممممم بچهها من وقتی واسم انتقال دادن بار اول خیلی مراقب بودم اما وقتی نتیجه منفی شد خیلی غصه خوردم و گریه کردم برای بار دوم که میکرو کردم فقط بعد از انتقال نیم ساعت استراحت کردم بعد اومدم دیگه کلا کارامو انجام میدادم و بی خیال بودم تا روز از که یکم دلشوره داشتم لکه بینی چیزیم نداشتم اما سینههام از بغل درد میکرد بعدش که میخواستم واسه قلب برم سوند اونروز بود که یه یه لکه کم رنگ دیدم
وای نیلوفر عزیزم معجزه خدا گوارای وجودت....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم ترانه گلم ان شاالله همگیمون فردا خوش خبر باشیم مهسامامی منم همینطورم وقتی کارای قبل و بعد انتقال بچه ها رو میخونم عذاب وجدان میگیرم و ناامید میشم.نهایت همه چیز خواست خداست نگران نباش نیلوفرجونم عزیزم خیلی خیلی برات خوشحالم
قربونت نیلوفر جون ایشالا که مثبت بشی عزیزم سری قبل خیلی اذیت شدی هم مسافت هم طبقه پایین خونه عموت چه روزای سختی رو گذروندی ایشالا که خدا داره اونا رو برات جبران می کنه خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت یکی یکی دوست جونام دارن مامان می شن ایشالا بقیه هم یکی یکی از همین اتفاقای خوب براشون بیفته . ترانه جونم فردا زود خب بتات رو بده منتظرم
ترانه و نیلوفر جون مبارکه. زهرا جون من شرایط نگهداری از بچه ها رو ندارم . یعنی واقعیتش دوست دارم بچه خودم باشه. اما خیلی دلم میخواد این ماه باردار شم و هزینه های درمانی رو به ی بنده خدایی که واقعا نیاز داره برای زایمان کمک کنم. خیلی دلم واسه بچه ها می سوزه. من جواب آزمایشهای تکمیلی ام رو گرفتم. چند مورد تو رنج نرمال نبود کسی می دونه داستان چیه؟ amh ام بالا بود رنج نرمال تا 4.8 هست و تا 7 upper boarderline مال من 7.2 که بیشتر از 7 رو گفته pco تا حالا 2-3 بار داده بودم همه تو رنج بود. فقط 2 روز قبل آز بادکش تخمدان کرده بودم نمی دونم به اون مربوز می شه یا نه anti tpo ام خیلی خیلی بالا بود رنج نرمال تا 40 مال من 140 !!!!!با اینکه t3,t4, tsh ام خوبه تو سی دی ماکرها هم فقط cd19 15.5 بودم که رنج نیلو تا 14 هست و dual cd5+19 ام منفی هست. کسی می دونه مشکلم چیه؟ وضعیتم چه طوریه؟ استرس گرفتم
ژینا جون میفهمم چی میگی! منم چندماهی هست که جاری دار شدم! از روز اولی که رفتن برای خرید حلقه و این چیزا حرف بچه آوردن میزد.... حالم ازش بهم میخورد.... دختره ى هول!! اما خداروشکر کار بجایی نرسید که اون قبل من مامان شه... والان که خودم باردار شدم میبینم همه چیر عادیه و فقط اونموقع حساس شده بودم.. ( البته هنوز هضم نمیکنم یه دختر هنوز عقد نکرده حرف بچه بزنه اونم جلو قوم شوهر ). اینم بدون ژینا جون حاملگی خیلی سخته... بخدا ادا اصول نیس... من الان سه روزه از تهوعواستخون درد دارم زمینو چنگ میزنم اما نمیتونم یه قرص بخورم.... فقط برات دعا میکنم به زودی به خواستت برسی و حالت تهوع همه جونتو فرا بگیره 😁😁😁 توهم دعا کن حاملگی من درس پیش بره و منم با یه شیکم گنده شبا بیخوابی بکشم 😞😞
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)